Anı Yayınları Öğretim I?lke Ve Yöntemleri Tuğba Yanpar

219 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
259 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Anı Yayınları Öğretim I?lke Ve Yöntemleri Tuğba Yanpar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Anı Yayıncılık Satıcı Ünvanı: ANI YAYINCILIK EĞİTİM VE DANIŞMANLIK REKLAMCILIK KIRTASİYE SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0069001928700013 Vergi Kimlik Numarası: 0690019287
    Bu ürün Anı Yayıncılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eğitimin en önemli bileşenlerinden birisi öğretimdir. Öğretim ise öğrenme ve öğretme faaliyetlerini kapsayan bir süreçtir. Bu nedenle bu sürecin ilkelere ve bilimsel temellere dayalı sürdürülmesi eğitsel açıdan oldukça önemlidir. Öğretmenlerin ve öğretmen adaylarının öğretim ilke ve yöntemlerine ilişkin sahip olması gereken bilgiler ve altyapı eğitim alanında beklenen başarının da araçlarından birisidir. Ancak günümüzde teknolojinin eğitimde daha çok kullanılması, uygulama temelli öğretim etkinlikleri, öğrenciyi merkeze alan program anlayışı öğretim ilke ve yöntemlerine farklı bir bakış açısı getirilmesini zorunlu kılmıştır. Bu nedenle kaleme aldığımız bu kitabın siz öğretmenlere ve öğretmen adaylarına öğretimsel faaliyetlerinizde katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Kitabın içeriğinin oluşturulması sürecinde Yüksek Öğretim Kurulu'nun ders kuru tanımındaki içeriğe ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın öğretime ilişkin hedefleri göz önünde bulundurulmuştur. Bölümlerde mümkün olduğunca çok uygulama örneklerine yer verilmiş, öğretmenlik mesleğinde sıkça karşılaşılan durumlar dramatize edilmeye çalışılmıştır. Aradığınız Tüm Üniverstite, Fakulte Ders Kitaplarını Mağazamızdan Sipariş Verebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf Mesleki Hazırlık
  • Basım Dili Türkçe
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver