Anka Dekoratif Araba Kokusu Oto Kokusu Araba Parfümü Natural Portakal Çiçeği 8 Ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Anka Dekoratif Araba Kokusu Oto Kokusu Araba Parfümü Natural Portakal Çiçeği 8 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • ANKA KOZMETİK PORTAKAL ÇİÇEĞİ DOĞAL OTO KOKUSU ARAÇ PARFÜMÜ ARABA KOKUSU 9 ML - %100 Doğal Esans'tan üretilmiştir. - Alerjik, astım ve üst solunum yolu hastaları için doğal esanslar'dan üretildiğinden dolayı rahatsız etmez. - Arabanızı keyif ile sürerken, arabanızın içerisinde yayılan ferah ve mis gibi kokan Portakal Çiçeği kokusu ile büyüleyin. -Arabanızda ki kötü kokulara son. Kullanım Talimatı : - Ahşap kapağı açınız, içerisindeki plastik tıpayı çıkartarak kapağı tekrar kapatınız. - Şişeyi kapak takılıyken ters çevirerek 2-3 saniye ters tutup parfümün dağılmasını bekleyiniz. - 1 şişe ortalama 3-4 hafta kadar kalıcılık sağlamaktadır. Yoğun kullanıma göre süre değişkenlik gösterebilir. - Kapak şişeye takılıyken ara sıra şişeyi ters çevirerek kapağın ıslanmasını sağlayarak kokunun araç içinde daha yoğun şekilde yayılmasını sağlayabilirsiniz

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği 1 - 5
Geri Bildirim Ver