Ankaflex Araç Oto Araba Içi Koltuk Arkası Eşya Düzenleyici Organizer Çanta

209,90 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  209,90 TL
%5 indirim
2 x  199,41 TL
398,81 TL
%7 indirim
3 x  195,21 TL
585,62 TL
%9 indirim
4 x  191,01 TL
764,04 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ankaflex Araç Oto Araba Içi Koltuk Arkası Eşya Düzenleyici Organizer Çanta

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BG-TİCARET Satıcı Ünvanı: BURAK FUAT GEDİKKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3900549115
    Bu ürün BG-TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Araç Oto Araba Koltuk Arkası Organizer Kılıfı Keçe Oto Koltuk Kılıfı Organizer ile aracınızda telefon, tablet, gazete, peçete, ıslak mendil, kolonya, su şişesi hepsi bir arada elinizin altında!Oto Araba Koltuk Arkası Organizer ile aracınızda BEBEĞİNİZİN biberonu, bezi, mendili, oyuncakları artık hepsi ELİNİZİN ALTINDA...!!! Oto Koltuğu Arkası Pratik Ceplik Çanta ithal kaliteli keçe kumaştan üretilmiştir.Araba Koltuk Kılıfı Eşya Düzenleyici ön koltuklara lastik ile geçmeli kapaklıdır, kapak kısmında bulunan cırt ile kapatabilirsiniz.Araç Koltuk çok fonksiyonlu olup bölüm bölüm eşyalarınızı düzenleyebileceğiniz 7 bölmeli organizer ürünüdür.Araç Oto Araba Koltuk Arkası Renk Seçmeyi unutmayınız. Organizer 7 Adet Cep En: 40 cm Yükseklik: 55 cm Adet fiyatıdır.
Geri Bildirim Ver