Ankara Nobel Tıp Kitapevleri Tıp Kitabevleri Anestezi Eğitiminin Anahtarı

90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ankara Nobel Tıp Kitapevleri Tıp Kitabevleri Anestezi Eğitiminin Anahtarı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EMA TIP KİTABEVİ Satıcı Ünvanı: EMA TIP KİTABEVİ YAYINCILIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0333074871900016 Vergi Kimlik Numarası: 3330748719
    Bu ürün EMA TIP KİTABEVİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Anestezi Eğitiminin Anahtarı Anestezi Eğitiminin Anahtarı, özellikle anestezi önlisans eğitiminde anlaşılır kaynak ihtiyacını karşılamak üzere hazırlanmış etkin bir temel edinme kılavuzudur. Ezber mantığından uzak, öğrenmeyi destekleyen anlatım dili sayesinde
  • okuyucu, tüm geniş kaynaklardan daha iyi yararlanabilme yetkinliği kazanacaktır. Anestezi öğrencileri, teknikerleri ve hatta yeni dönem anestezi asistanları için, alanında en iddialı kitaptır. “Anestezi Eğitiminin Anahtarı” ismini verdiğim bu kitabı yazmak, benim için bilginin sınırlarının çizilemeyeceği bir ortamda büyük bir cesaretti. İnsanın kendisine ve hayata katmasının, kalıcı bir şeyler bırakmasının kıymetine sonsuz düzeyde inanırım. Bu kitap, anestezi eğitiminin başlangıcında temel kavramların kolayca anlaşılmasını hedeflemektedir. Tamamı, bu süreci bizzat yaşamış bir anestezi teknikeri tarafından kaleme alınmış
  • yıllarca gerek klinik, gerek akademik ortamda verilen eğitim deneyimiyle birlikte amacına uygun hale getirilmeye çalışılmıştır. Yine de tüm çabalara rağmen, gözden kaçmış olabilecek hataların hoşgörü ile karşılanmasını temenni ediyorum. Dilerim yaşamlara dokunan ve anestezi teknikerlerinin kendilerine daha özgüvenli hissetmelerinin sağlayan bir kitap olur Ahmet Emre Azaklı 2020

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf Mesleki Hazırlık
  • Basım Dili Türkçe
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Anestezi Eğitiminin Anahtarı - Ankara Nobel Tıp Kitabevleri

Özellikle değişen eğitim sistemi ile beraber kitaplarda büyük önem kazanmaktadır. Genellikle hemen her öğretmen öğrencilerine daha kolay anlayabilecekleri sıklıkla tekrarlarında başvurabilecekleri kitaplar önermektedir. Bu kitaplar hem öğrenciler için büyük bir kolaylık hem de başucu anahtarı görevi görmektedir. Öğrenciler özellikle yüksek eğitim alanında kullanacakları kitaplarda ileriki yaşamları, mesleklerinde kullanacakları bilgileri tam olarak öğrenmek ve özellikle kolay anlaşılır olmasını beklerken öğretmenleri de öğrencilerinin kolaylığını düşünerek en doğru kaynağı seçmek için çabalamaktadır. Özellikle ön lisans öğrencileri için adeta bir anestezi kılavuzu niteliğinde olan Anestezi Eğitiminin Anahtarı hemen her öğrencinin kullanması ve anahtar niteliğinde olması ile de öğretmenlerin güvenilir bulduğu kaynaklardan biridir. Ayrıca genel olarak bu tarz kitaplarda en önemli detay elbette kolay anlaşılır olmasıdır.

  • Kolay anlaşılır dil
  • Kaliteli içerik
  • Pratik kullanım

Ahmet Emre Azaklı Anestezi Eğitiminin Anahtarı Kitabı

Ahmet Emre Azaklı Anestezi Eğitiminin Anahtarı Kitabı

Ahmet Emre Azaklı, Sağlık Profesyoneli öğretim görevlisi ve fizyoloji bilim uzmanıdır. Aynı zaman da pek çok eseri de bulunan Ahmet Emre Azaklı, özellikle tıp kitabevleri ile çıkarmış olduğu Anestezi Eğitiminin Anahtarı isimli eseri ile pek çok öğrencinin yüzünü güldürmüştür. Özellikle anestezi ön lisans bölümünü okuyanlar için oldukça önemli ve bilinen bir eser olan Anestezi Eğitiminin Anahtarı Kitabı genel itibari ile pek çok öğrenci için gerçek bir anahtar vazifesi görmektedir. Aynı zaman da öğretim görevlisi olan Ahmet Emre Azaklı öğrencilerin ihtiyacı konusunda da oldukça bilinçli olması sayesinde kitabında da bu konuda oldukça kaliteli ve gerekli bilgilere yer vermektedir. Hemen her anestezi dersi alan öğrencinin bildiği eser hemen her öğrencinin yeterli bilgi ve donanıma sahip olmasına yardımcı olur.

Tıp Kitabevi Anestezi Eğitiminin Anahtarı İçeriği

Tıp Kitabevi Anestezi Eğitiminin Anahtarı İçeriği

Genellikle anestezi dersi alan öğrencilerin sıklıkla tercih ettiği eser içeriğinde anestezi için anahtar bilgilere ev sahipliği yapıyor. Genel anlamı ile anestezi eğitimi alırken nelere dikkat etmeniz gerekiyorsa hemen her bilgiye ulaşabildiğiniz eser, içeriğinde okuyucularını yoracak bir dilden uzak dururken aynı zaman da oldukça yalın bir anlatım yapıyor. Yalın anlatım ders ve eğitim konularında çok önemliyken içeriğinde herhangi bir eksik olmaması da eseri bir adım öne çıkarıyor. Özellikle öğrencilerin sıklıkla tercih ettiği eserin içeriği genel olarak anestezi eğitimine odaklıdır ve genel olarak eserin başlığında yer aldığı gibi anestezi eğitiminin anahtarlarını içeriğinde öğretmen, öğrenci ve hemen herkese uygun bir biçimde yalın ve anlaşılır bir dille aktarmaktadır. Bir diğer önemli husus ise içeriğinin karmaşık olmaması ve düzenli bir biçimde ilerlemesidir.

İndirimli Fiyatlı Anestezi Eğitiminin Anahtarı Yorumları

İndirimli Fiyatlı Tıp Kitabevi Anestezi Eğitiminin Anahtarı Yorumları

Ahmet emre Azaklının kaleme aldığı eser adından da anlaşılacağı gibi anestezi eğitiminin anahtarlarını merak edenlere sunmaktadır. Genel olarak öğrenci ve öğretmenlerin kullandığı eser içeriğinde anestezi eğitimi hakkında hemen her bilgiye ulaşmanıza yardımcı oluyor. Ayrıca oldukça yalın ve anlaşılır bir dil kullanması nedeniyle de oldukça kolay ve pratik bir kitaptır. Tıp kitabevine ait eseri kullanan okuyucuların yorumları ise oldukça olumlu olmakla berber oldukça fazla değerlendirme bulunmaktadır. Genel itibari ile oldukça pratik bir eser olarak görülen kitap özellikle ön lisans anestezi eğitimi için sıklıkla kullanılmaktadır. Anestezi dersi için oldukça önemli olan ürün, hem oldukça faydalı olurken hem de pek çok öğrenci için oldukça hızlı ve kolay anlaşılabilir olmaktadır. Özellikle dili itibari ile pek çok öğrenci ve okuyucuların rahatlıkla anlamasına yardımcı oluyor.