kitabın başkenti ankara yayıncılık Ankara Yayıncılık 8. Sınıf Güçlendiren Türkçe Soru Bankası

230 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
2. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
199 TL170 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 45 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

kitabın başkenti ankara yayıncılık Ankara Yayıncılık 8. Sınıf Güçlendiren Türkçe Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: M.T.R. Satıcı Ünvanı: MESUT GEZER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3950693874
    Bu ürün M.T.R. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 8. SINIF GÜÇLENDİREN TÜRKÇE SORU BANKASI Sevgili arkadaşım, Kazanımlara uygun sorular çözmek istiyorum diyorsan, okulda öğrendiklerini evde pekiştirmek istiyorsan, mantık ve muhakeme becerim gelişsin, aynı zamanda LGS' ye eksiksiz ve tam hazırlanayım diyorsan bu kitap tam da sana göre! Özgün ve %100 kazanımlara uygun, kolaydan zora öğretim metodu ile derecelendirilmiş Beceri Temelli (Yeni Nesil) sorular ile hazırlanmış 8. SINIF GÜÇLENDİREN TÜRKÇE SORU BANKASI’nı hazırladık. Bu kitapta
  • Kazanımlara uygun, Konuları pekiştirmeye yönelik, Tablo, şekil ve grafik yorumlatan, Eleştirel ve analitik düşünmeye yönelik, Mantık ve muhakeme becerisini geliştiren, Üst düzey düşünme yeteneği kazandıran sorular bulunmaktadır. Aynı zamanda takıldığın her sorunun çözümü için kitap üzerindeki karekodu okutman yeterli olacaktır. Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Sınıf 8. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Marcel Boll
  • Basım Yılı 2023
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Ankara Yayıncılık 8.Sınıf Türkçe Güçlendiren Soru Bankası

8. sınıf Türkçe güçlendiren soru bankası Ankara Yayıncılık ülkemizde gerçekleştirilen hemen hemen bütün sınavlarda çok önemli bir yere sahip olan ve sınav puanı üzerinde etkileyici olan Türkçe dersiyle ilgili sorular içermektedir. Tamamen yeni sınav sistemine göre hazırlanmıştır. Beceri temelli sorular yeni yeni ön plana geldiği için pek çok soru bankasında bulunmamaktadır. Fakat sınavda bu tarz sorular sıklıkla gelmeye başlamıştır. Bu nedenle beceriye dayalı yeni nesil soru tarzlarına bu soru bankasında çok sık rastlanmaktadır. 8. sınıf Türkçe güçlendiren soru bankası Ankara Yayıncılık indirim yapıldığı dönemlerde satın alındığı zaman normal fiyatının çok daha altına düşer ve bu sayede oldukça kazançlı bir alışveriş gerçekleştirilmiş olur. Bu durum özellikle öğrenci ve velilerin faydasına olacaktır.

  • Kapsamlı İçerik
  • Uygun Fiyat
  • Sınav Sistemine Uygun

Ankara Yayıncılık 8.Sınıf Türkçe Güçlendiren Soru Bankası 97860526613762 Kapsamlı İçeriği ile Türkçe Konularını Pekiştirin

8.sınıf Türkçe güçlendiren soru bankası kapsamlı içeriği sayesinde 8. Sınıf Türkçe müfredatı içerisinde yer alan bütün konularla ilgili ayrıntılı ve sınav tarzına uygun pek çok soru görebilmek mümkündür. MEB dikkate alınarak sorular hazırlanmıştır. Bu konuda özgün olmaya çok dikkat edilmiştir. Bu nedenle farklı sorular görmek isteyen öğrenciler sınavdan önce mutlaka satın alarak çözmelidir. Konuların pekiştirilmesini hedefleyen bu soru bankası sayesinde kalıcı bir öğrenme gerçekleştirilmiş olur. 8.sınıf Türkçe güçlendiren soru bankası cevapları ayrıntılı bir şekilde çözümlü videolarda mevcuttur. Bu durum öğrenciler açısından çok büyük kolaylıklar sağlar. Çözülemeyen veya yanlış yapılan sorular uzman bir öğretmenden dinlenerek öğrenilebilir. Kitap üzerinde yer alan karekod okutularak videolu çözümlere hızlı bir şekilde ulaşılıp yanlış bilgiler doğrusuyla düzeltilir.

Ankara Yayıncılık 8.Sınıf Türkçe Güçlendiren Soru Bankası 97860526613762 Hedeflenen Liseye Bir Adım Daha Yaklaşın

Türkçe güçlendiren soru bankası liselere giriş sınavında önemli olan Türkçe dersine ait soruların kolay ve hızlı bir şekilde çözülmesine yardımcı olacak bir kaynak kitaptır. Toplam 296 sayfadan oluşan bu soru bankasının Ankara Yayıncılık 8 sınıf Türkçe güçlendiren soru bankası çözümleri videolar halinde hazırlanmıştır. Böylece sıcağı sıcağına yanlış yapılan soruların doğruları öğrenilerek kalıcı bir öğrenme gerçekleştirilmiş olur. Sınava hazırlık aşamasında çok fazla soru ile karşılaşmak öğrencilerin faydasına olacak bir durumdur. Çünkü bu sayede sınavda sorulabilecek soru tarzlarının neredeyse tamamı ile karşılaşılmış olur. Fen Liseleri ve diğer nitelikli liselere hazırlıkta bu durumun çok fazla katkısı olacaktır. İyi ve nitelikli bir liseden mezun olmak ise alınan eğitimin kalitesini arttırarak hedeflenen mesleğe ulaşmaya yardımcı olur.

Ankara Yayıncılık 8.Sınıf Türkçe Güçlendiren Soru Bankası 97860526613762 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Kitap fiyatları sayfa sayısına, baskı ve kapak kalitesine, içeriğine ve boyutlarına göre değişiklikler gösterebilmektedir. Ayrıca konu anlatımlı mı, soru bankası mı olduğu veya çözümlü olup olmaması da fiyatlar üzerinde oldukça etkilidir. Satın alacak kişiler de istekleri ve ihtiyaçları doğrultusunda gerekli bütün araştırmaları yaparak bir karara varmalıdır. 8. sınıf Türkçe güçlendiren soru bankası Ankara Yayıncılık yorum ve değerlendirmeleri satın almayı düşünenler adına önemli bir yere sahiptir. Çünkü öncesinde kullanıp soruları çözmüş kişiler ürünün olumlu veya olumsuz tüm ayrıntıları bilir ve yaşadıkları tecrübeleri yorumlar aracılığıyla insanlarla paylaşabilirler. 8. sınıf Türkçe güçlendiren soru bankası Ankara Yayıncılık satın al şeklinde arama yaptırılarak Trendyol üzerinden kolay bir şekilde sahip olunabilir.