1
Müzik Aleti Aksesuarları kategorisinde
en çok ziyaret edilen 1. ürün

Ankara Şimşir Oyun Kaşığı (4 Adet)

250 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Ankara Şimşir Oyun Kaşığı (4 Adet)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Proline Music Satıcı Ünvanı: AYKUT BAYRAKTAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1560484033
    Bu ürün Proline Music tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 17 adet sipariş verilebilir. 17 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Şimşir ağacı oyun kaşığı. 4 adet kaşık (set) Yüksek kalite
Geri Bildirim Ver

Ankara Şimşir Oyun Kaşığı (4 Adet)

Şimşir oyun kaşığı, Türkiye’nin kendine has müzik aletlerinden bir tanesidir. Her yörenin kendine özgü şimşir oyun kaşığı modeli bulunur. Tamamen el işçiliği ile üretilir. Herhangi bir kimyasal ile cilalama ya da kaplama işlemi yapılmaz. Şimşir oyun kaşığı, düğünlerde ve diğer müzikli organizasyonlarınızda yöresel atmosfer yaratabileceğiniz bir üründür. Özellikle Ankara şimşir kaşığı, kullanıcılardan sağlamlığı ve kalitesi bakımdan tam puan almayı başarıyor. Kayalık ve soğuk hava koşullarında yetişebilen şimşir ağacı, Ankara şimşir kaşığı üretiminde kullanılır. Sert doğa koşullarına dayanıklılığı sayesinde Ankara şimşir kaşığı, kullanım sonrasında bükülme yapmaz.

 
  • Sert doğa koşullarında yetişme
  • Uzun yıllar boyunca kullanıma uygun
  • Çok amaçlı kullanım özelliği

Ankara Şimşir Oyun Kaşığı Özellikleri

Ankara Şimşir Oyun Kaşığı Özellikleri

Şimşir oyun kaşığı Ankara uzun yıllar boyunca müzikli ve danslı davetlerinizde kullanabileceğiniz bir müzik aletidir. Şimşir ağacının bakteri önleyici özelliğinden dolayı oldukça sağlıklı bir üründür. Ankara oyun kaşığı, kullanılmadan önce doğal yağlar ile cila olmalıdır. Bir beze süreceğiniz zeytinyağı ya da ayçiçek yağı ile ilk kullanımda söz konusu ürünü yağlamanız gerekir. Şimşir ağacının sert ve lifli yapısından dolayı yağlama uygulaması oldukça önemlidir. Yağlama uygulaması sayesinde Ankara oyun kaşığı gözenekleri, yağ ile dolar ve su çekmeyi önler. Böylece söz konusu ürün dayanıklılığını korur. Ürün kullanımının başlamasının ardından ürün üzerinde bir renk değişimi gözlemlenmesi ile aynı işlemi tekrarlamalısınız.

 

Ankara Şimşir Oyun Kaşığı Nasıl Kullanılır?

Ankara Şimşir Oyun Kaşığı Nasıl Kullanılır?

Şimşir oyun kaşığı Ankara uzun yıllar boyunca müzikli ve danslı davetlerinizde kullanabileceğiniz bir müzik aletidir. Şimşir ağacının bakteri önleyici özelliğinden dolayı oldukça sağlıklı bir üründür. Ankara oyun kaşığı, kullanılmadan önce doğal yağlar ile cila olmalıdır. Bir beze süreceğiniz zeytinyağı ya da Ayçiçek yağı ile ilk kullanımda söz konusu ürünü yağlamanız gerekir. Şimşir ağacının sert ve lifli yapısından dolayı yağlama uygulaması oldukça önemlidir. Yağlama uygulaması sayesinde Ankara oyun kaşığı gözenekleri, yağ ile dolar ve su çekmeyi önler. Böylece söz konusu ürün dayanıklılığını korur. Ürün kullanımının başlamasının ardından ürün üzerinde bir renk değişimi gözlemlenmesi ile aynı işlemi tekrarlamalısınız.

 

Şimşir Oyun Kaşığı Ankara Nerelerde Kullanılır?

Şimşir Oyun Kaşığı Ankara Nerelerde Kullanılır?

Ürün, halk danslarında kullanılan bir müzik aletidir. Söz konusu ürün, ritim tutmak için de kullanılır. Zil çalar gibi, salata servisi yapılacakmış gibi ya da nakkare tarzında kaşığı yerleştirerek ritim tutabilirsiniz. Siz de cazip fiyatları ile ürünü sipariş vererek yöresel dans organizasyonlarınızda ya da düğünlerde sevdikleriniz ile eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Ankara şimşir oyun kaşığı yorumları ve değerlendirmelerini de Trendyol’dan inceleyebilirsiniz. Ortalama olarak 3 ayda bir rengi beyazlayan Ankara oyun kaşığı, tekrar üzerinde yağ bulunan bir bez ile cilalanır. Kullanımı sırasında kızgın yağ ya da kaynayan bir tencere içerisine atılmaz. Aksi takdirde Ankara oyun kaşığı üretiminde kullanılan şimşir ağacı yıpranmaya başlar. Bulaşık makinesi ile temizlemeye uygun bir ürün değildir. Zaten şimşir ağacının bakteri önleyici özelliği sayesinde son derece hijyenik olan Ankara oyun kaşığı, detaylı temizlik gerektiren bir ürün değildir.