Ankaflex Visko Cocix Minder Oturma Minderi Basur Minderi Ortopedik Oturma Minderi Simidi Yastığı

499 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  499 TL
%6 indirim
3 x  469,06 TL
1.407,18 TL
%7 indirim
4 x  464,07 TL
1.856,28 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ankaflex Visko Cocix Minder Oturma Minderi Basur Minderi Ortopedik Oturma Minderi Simidi Yastığı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OVERPAZAR Satıcı Ünvanı: 5SİYAH GIDA TURİZM KOZMETİK SANAYİ TİCARET PAZARLAMA ÜRETİM İHRACAT İTHALAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001191917500001 Vergi Kimlik Numarası: 0011919175
    Bu ürün OVERPAZAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Visco “medical destek” yastıkları, bel, sırt, boyun, kalça ve diz altı bölgelerini desteklemesi için özel olarak tasarlanmıştır.
  • Basıncı vücuda eşit olarak dağıtan medikal destek yastıkları yaşamınızın her alanında size ekstra konfor sunacaktır.
  • Eximman tarafından kalıplama teknolokisi ile üretilen visco cocix oturma minderidir.
  • Esnek visco süngerlerin özelliği hava geçirgenliği sağlayan açık hücreli elastikliği fazla ve hafif olmalarıdır.
  • Kalça ağırlığında deküpütis yaralarında ve koksiks dejenerasyonlarında etkilidir.
  • Hemoroit rahatsızlığı olanlar, ya da çeşitli kaza ve rahatsızlıklardan dolayı oturma zorluğu çekenler için yardımcıdır.
  • Oturmaktan dolayı kuyruk sokumunda oluşan ağrılarınızı ortadan kaldırır.
  • Rahatsızlık sebebinin dışında sağlıklı her insanın kullanması tavsiye edilir.
  • Kılıfı hava geçişli kumaştan üretilmiştir.
  • Böylece içinde hava döngüsü vardır.
  • Ürünümüzde cfc gazı bulunmamaktadır.
  • Ürün içeriği: Visco
  • Kumaş: Jakarlı Örme Kumaş
  • Ürün Ölçüleri
  • Boyu: 44 cm
  • Eni: 33 cm
  • Yüksekliği: 7 cm

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Pamuklu
  • Dolgu Materyali Visko
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Ankaflex Visko Cocix Oturma Minderi Basur Minderi Ortopedik Oturma

Yaş aldıkça uzun süre oturmak vücudun özellikle kas, eklem ve kemik sisteminde bazı sağlık problemlerine sebep olur. Uzun süre oturarak çalışan kişilerde fiziksel ağrılar oldukça yaygındır. Ankaflex visko Cocix minder bu ağrıları önlemek amacıyla özel olarak tasarlanır. Kullanılan visko malzeme ile ergonomik olarak tasarlanan minder, vücudunuzun şeklini alır. Basınç ortadan kalktığında esas şeklini alır. 45 santim boyu, 37 santim eni sayesinde rahat bir oturuş sağlar. Antialerjenik olduğu için ciltte olumsuz reaksiyonlara sebep olmaz. Terletmeyen kumaş kaplamasını dilediğiniz zaman çıkarıp yıkayabilirsiniz. Basur, kıl dönmesi gibi rahatsızlıklarınız için özel olarak tasarlanan açıklık kısmı ile ağrı hissetmeden güvenle oturabilirsiniz. Evde, arabada, iş yerinde rahatlıkla kullanılabilir. Hafif yapısı sayesinde dilediğiniz yere taşıyabilirsiniz.

  • Visko malzemeden üretilen ergonomik tasarım
  • Antialerjenik kumaş
  • 45 santim boy, 37 santim en

Faydalı Ankaflex Visko Cocix Ortopedik Oturma Minderi

Faydalı Ankaflex Visko Cocix Ortopedik Oturma Minderi

Sırt, boyun, kalça, diz ve bel bölgelerini desteklemesi için özel olarak tasarlanıp üretilen Ankaflex visko Cocix oturma minderi kuyruk sokumuna denk gelen 12 santim uzunluğunda, 7 santim genişliğindeki boşluk ile oturma konforunuzu artırmayı amaçlar. Omurgaya binen yükü hafifleterek omurganın dik durmasını sağlar. Duruş bozukluklarına sebep olan oturma biçimini ortadan kaldırır. Düzenli kullanımda anatomik dizaynı sayesinde ağrılı bölgede oluşan basıncı azaltır, rahatlamanızı sağlar. Özellikle omurgada oluşan baskıyı azalttığından ilerleyen yıllarda omurga disklerinde oluşabilecek yıpranmayı önler. Ankaflex visko Cocix ortopedik oturma simidi oluşabilecek sağlık problemlerine karşı tedbir görevi üstlenirken var olan sağlık problemleriniz sırasında da konforlu bir oturuş sağlamanıza yardımcı olur. Uzun süre oturduktan sonra kalktığınızda yorgun, enerjisiz hissediyorsanız ve fiziksel ağrılarınız oluyorsa bu ürünü kullanarak konforunuzu artırabilir, gününüzün geri kalanını keyifle geçirebilirsiniz.

Ankaflex Visko Cocix Ortopedik Oturma Minderi Kullanımı

Ankaflex Visko Cocix Ortopedik Oturma Minderi Kullanımı

Ankaflex visko Cocix basur minderi ergonomik tasarımı ve ortopedik yapısıyla fiziksel sağlığını önemseyen herkes için üretilir. Uzun oturmaya bağlı oluşan bel ağrılarını önlemek, disk yıpranması ve fıtık hastalıklarına karşı tedbir almak için kullanabilirsiniz. Bu rahatsızlıklara sahipseniz hastalığınızın ilerlemesini önlemeniz için tavsiye edilir. Duruş bozukluğuna bağlı ortaya çıkan kas hastalıklarından sizi korur. Ankaflex visko Cocix oturma simidi kıl dönmesi ve kalça eklemi ameliyatlarından önce ve sonra kullanıma uygundur. Özel yapısıyla ağrılarınızı hafifletir, iyileşme sürecinde sorun yaşamanızı engeller. Hamilelik esnasında omurgada kısa sürede alışılmıştan fazla basıncın oluşması sebebiyle siyatik ağrılar, bel ve kuyruk sokumu ağrıları oluşur. Bu sebeple hamilelik esnasında da kullanımı önerilir. Herhangi bir sebeple siz de uzun süre oturmak durumunda olanlardansanız sağlığınızı ve enerjinizi korumak için bu ürüne sahip olabilirsiniz.

Ankaflex Visko Cocix Ortopedik Oturma Minderi Uygun Fiyatlarla

Bütçe Dostu Ankaflex Visko Cocix Ortopedik Oturma Minderi Uygun Fiyatlarla

Visko malzemeden üretilen, ergonomik tasarımıyla vücudunuzun şeklini alan bu kaliteli ürün aynı zamanda bütçe dostudur. Özellikle masa başında çalışıyorsanız veya kas, kemik, eklem rahatsızlıklarınız varsa ortopedistler tarafından Ankaflex visko Cocix ortopedik oturma minderi önerilir. Sağlıklı bir omurga ile yaşamınızı kısıtlanma hissi yaşamadan ağrısız ve hareketli sürdürebilirsiniz. Sağladığı rahat oturuş sayesinde odaklanmanıza da yardımcı olan minder ile ister film izlerken, ister kitap okurken isterseniz de çalışırken konuya kolayca kanalize olmanızı sağlar. Araç kullanımı sırasında da tercih edilebilen bu ürün sayesinde vücutta ortaya çıkabilecek ağrı ve uyuşmaların önüne geçersiniz. Özel antialerjenik maddelerden üretilen Ankaflex visko Cocix visko yastık terlemeyi ve kokuyu engeller. Bütün bu özelliklerinin yanı sıra oldukça ekonomik olan mindere Trendyol sayesinde kolayca sahip olup sağlıklı, hareketli ve dinç kalabilirsiniz. Daha önce uygun fiyatlı bu ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Ankaflex visko cocix ortopedik oturma minderi kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.