Anker PowerCore 10000 mAh 2.4 A Taşınabilir Şarj Cihazı Siyah

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.099 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.299 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL

Ürün Bilgileri

Anker PowerCore 10000 mAh 2.4 A Taşınabilir Şarj Cihazı Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gelecek Evimde LTD. ŞTİ. Satıcı Ünvanı: GELECEK EVİMDE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0390103763600001 Vergi Kimlik Numarası: 3901037636
    Bu ürün Gelecek Evimde LTD. ŞTİ. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Taşınabilir şarj aleti, 10000 mAh pil gücü sayesinde telefon ve diğer cihazların kolay şarj edilmesini sağlar. PowerİQ teknolojisi, güvenli bir şekilde şarj etme olanağı tanır.
  • 10.000 mAh powerbank, şarj cihazı, 2 adet USB-A port çıkışı özelliği sayesinde yüksek verimli şarj imkanı sunar. Ayrıca cihazda bulunan gösterge sayesinde pil seviyesini LED ışık ile görüntüleyebilirsiniz.
  • Anker PowerCore Select 10000 mAh, hem tablet hem de telefonla beklenen uyumu yakalar.
  • Taşınabilir telefon şarj aleti, sadece 200 gram ağırlığında olup, kolayca taşınabilir bir yapıya sahiptir.
  • Anker PowerCore Select 10000 mAh taşınabilir hızlı şarj cihazı, Multi Protect güvenlik teknolojisi sayesinde yüksek koruma alanı yaratır.
  • 10.000 mAh taşınabilir şarj aletinin tasarımı, şık ve kaliteli bir görüntü sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Pil Gücü (mAh) 7900 - 11500
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Kablo Ucu USB
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • USB Çıkış Sayısı 2
  • Ağırlık 200 gr ve üzeri
  • Hızlı Şarj Var
Geri Bildirim Ver

Anker PowerCore Select 10000 mAh Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı

Gelişen ve değişen teknolojik gelişmeler, farklı özellikleri çeşitli elektronik cihazlar ile kullanıcı deneyimine sunarken aynı zamanda farklı alanlarda doğan ihtiyaçları gidermek amacıyla elektronik aksesuar tasarımları ortaya çıkmıştır. Anker powercore select 20000 mah taşınabilir hızlı şarj cihazı gibi tasarımlar sayesinde günlük kullanımda şarjı biten ya da bitmeye yakın hale gelen elektronik cihazların taşınabilir alanlarda bile şarj edilmesi mümkün hale gelir. Her ortamda ve ihtiyaç duyulan her anda portatif şarj cihazları sayesinde kullanım süresi, kullanım deneyimi ve Anker ayrıcalıklı hizmeti gibi alanlarda kullanıcıların profesyonel bir deneyim alması sağlanır. Özellikle uzun süreli kullanımları destekleyen Anker hızlı şarj powerbank sayesinde kullanıcılar her alanda kaliteli ve pratik bir deneyim elde edebilir, diledikleri cihazlarda kesintisiz hizmet almaya devam edebilir.

  • Yüksek Kapasite
  • Power IQ Teknolojisi
  • Taşınabilir Tasarım

Anker Powercore Select 20000 mAh Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı Kullanımı

Anker Powercore Select 20000 mAh Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı Kullanımı

Anker powercore select 10000 mah taşınabilir hızlı şarj cihazı siyah yüksek kapasitesi sayesinde cihazların pratik ve hızlı bir şekilde şarj edilmesini sağlar. Taşınabilir yapısı ile ihtiyaç duyulan anlarda pratik bir şekilde kullanıma hazır hale getirilebilir ve seyahat, iş, okul gibi çeşitli alanlarda kullanıcılar tarafından portatif kullanım elde edilebilir. Anker powercore select 10000 mah taşınabilir hızlı şarj cihazı modelinin sahip olduğu profesyonel performans özellikleri sayesinde kesintisiz bir hizmet almak mümkün hale gelir. Şarj kaynağı olarak USB bağlantısına sahiptir ve pil teknolojisi bakımından Lityum – İyon (Li-İon) kullanılır. Uzun süreli ve kesintisiz performans için 10000 mAh pil performansı sunar, tek dolumla bile birden fazla tur şarj etme kapasitesini bünyesinde bulundurur. Son teknolojik özellikleri sayesinde ayrıcalıklı bir şarj cihazı deneyimi elde edilir.

Kullanıcı Deneyimleri ile Anker Powercore Select 20000 mAh Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı Özellikleri

Kullanıcı Deneyimleri ile Anker Powercore Select 20000 mAh Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı Özellikleri

Anker powercore select 10000 mah taşınabilir hızlı şarj cihazı - poweriq 12w+10w modeli, sahip olduğu son teknoloji özelliklere sahip avantajları bakımından kullanıcılar arasında sıklıkla tercih edilen modeller arasında gösterilebilir. PowerIQ avantajı ile şarj edilecek tüm cihazların en yüksek hızda ve performansta şarj edilmesi hedeflenir. Özel görünüm ve tasarımı ile estetik alanda da kullanıcı memnuniyeti edilebilir. Pil seviyesi ile Anker powercore select 10000 mah taşınabilir hızlı şarj cihazı tasarımlarının şık mat kaplaması, mavi LED görüntülü ışık dairesi gibi dış tasarım özellikleri de oldukça profesyonel bir görünüm elde etmede yardımcı olur. Anker powercore select 10000 mah taşınabilir hızlı şarj cihazı - poweriq 12w+10w içeriği ve teknik özellikleri sayesinde kullanıcıların profesyonel bir hizmet almasını mümkün hale getirir.

Anker Powercore Select 20000 mAh Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı Yorumları

Anker Powercore Select 20000 mAh Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı Yorumları

Anker powercore select 10000 mah taşınabilir hızlı şarj cihazı siyah tasarımları muhafaza malzemesi olarak ABS cinsini kullanır ve şarj uyumluluğu bakımından oyun kumandası, kulaklık ve headset takımları, MP3 ya da MP4 modelleri, mobil telefonlar ile akıllı cep telefonu modelleri, PDA, taşınabilir oyun konsolları ve aksesuarları, taşınabilir hoparlörler, akıllı elektronik saatler, akıllı tabletler gibi cihazlar ile uyumlu yapıya sahiptir. Tek şarj ile günlerce hizmet verebilir, kesintisiz ve ayrıcalıklı şarj hizmeti sunar. HBV00000MKAAS enerji yönetimi açısından 5 V çalıştırma voltajına sahiptir ve girdi arayüzü olarak Micro-USB cinsini tercih eder. Anker powercore select 10000 mah taşınabilir hızlı şarj cihazı - poweriq 12w+10w yorumları ise sahip olduğu özellikler bakımından oldukça olumlu geri dönüşlere sahiptir. Kullanıcı taleplerine göre şekillenen özelliklere sahiptir. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.