Anker Soundcore R100 Tws Bluetooth Kulaklık A3981 Beyaz

1.699 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Anker Soundcore R100 Tws Bluetooth Kulaklık A3981 Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Umay Satıcı Ünvanı: AYFER ÖZEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6850527501
    Bu ürün Umay tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Anker SoundCore R100 TWS Bluetooth Kulaklık Anker SoundCore R100 TWS Bluetooth Kulaklık A3981 Beyaz (Resmi Distribütör Garantili) 1 1 9 m1 Eşsiz Ses BassUp Teknolojisi ile birlikte dinamik sürücüler, net orta ve yüksek tonları korurken daha da güçlü bir vuruş için bası gerçek zamanlı olarak geliştirir. 25 Saatlik Uzatılmış Çalma Süresi Kompakt şarj kutusunda toplam 25 saate kadar şarj ile tek bir şarjla 6,5 saate kadar yararlanın. Hızlı bir güç artışı için 10 dakikalık şarj size 1 saatlik dinleme sağlar. 2 Mikrofonlu Tasarım Soundcore R100 gerçek kablosuz kulaklıklar , görüşme sırasında istenmeyen gürültüyü filtrelemek için 2 mikrofona sahiptir. Her Zoom toplantısında en net ses olmaya hazır mısınız? 9 7 1 IPX5 Suya Dayanıklılık IPX5 Suya dayanıklılık sertifikası ile ter ve suya karşı dayanıklı Güvenli ve Rahat 3 farklı boyutta güvenli ve esnek kulak ucu, rahatsızlığı azaltmak için ergonomik olarak tasarlanmıştır. Otomatik Bağlantı Gerçek kablosuz kulaklıklar , şarj kutusunun kapağı açıldıktan sonra cihazınıza otomatik olarak bağlanır. 20+ Milyon Kişi Tarafından Sevilen İnanılmaz Ses Temel Özellikler Uzun Şarj Süresi: Tek şarjla 6,5 saat süren oynatma süresi, kompakt şarj kutusuyla 25 saate kadar çıkıyor. 10 dakikalık şarj size 1 saatlik kullanım sağlar. Kristal Netliğinde Aramalar: Gerçek kablosuz kulaklıklar kristal netliğinde çağrı kalitesi sunmak için 2 mikrofon ile donatılmıştır. 10 mm Dinamik Sürücüler: Gelişmiş bas ve frekans aralığı eşitleme deneyimini yaşayın. BassUp Teknolojisi: Özel bir algoritma aracılığıyla gerçekçi ses çıkışı ve bas yoğunluğu sağlar. IPX 5 Suya dayanıklılık: IPX5 dereceli gerçek kablosuz kulaklıklar , ter ve yağmurun aşındırıcı doğasına zahmetsizce direnir. Güvenli Uyum: Aktif yaşam tarzınız için takma stabilitesi sunan 3 farklı boyutta herkese uygun kulaklık uçları. Bluetooth 5.0: En son Bluetooth teknolojisiyle entegre, aktarım hızını artırır ve size düşük gecikmeli bir dinleme deneyimi sunar. Otomatik Eşleştirme: Kulaklıklar, şarj kutusu kapağı açıldığında onları çıkarmaya gerek kalmadan otomatik olarak eşleştirme moduna girer . Tekli Kulaklık Modu: Karmaşık bağlantılar ve karmaşık kurulum konusunda endişelenmenize gerek kalmadan sol veya sağ kulaklık aracılığıyla dinleyin. Kutu İçeriği Soundcore R100 Gerçek Kablosuz Kulaklık S / M / L kulaklık başlıkları USB-C Kablo Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok Bluetooth Versiyon 5.0 Çift Telefon Desteği Yok Kulaklık Tipi TWS Kullanım Tipi Kulakiçi Müzik Dinleyebilme Var Suya & Tere Dayanıklı Evet Diğer Garanti Süresi (Ay) 24 Yurt Dışı Satış Yok

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Mikrofon Var
  • Bluetooth Versiyon 5.0
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Dokunmatik Kontrol Yok
  • Çift Telefon Desteği Yok
Geri Bildirim Ver

Anker Soundcore R100 Tws Bluetooth Kulaklık A3981 Beyaz

Bluetooth kulaklıklar, müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Anker Soundcore R100 Tws bluetooth kulaklık A3981 beyaz ergonomik tasarımı ve üstün ses kalitesiyle rahat bir kullanım deneyimi sunar. Sahip olduğu hafif yapısıyla kulağınızı sarar ve maksimum düzeyde bir konfor sunar. Ürün, geliştirilmiş Bluetooth teknolojisiyle güçlü bir ses kabiliyetine sahiptir. Bu ürün, cihazınız ile hızlı bir şekilde eşleşir ve kullanım esnasında kesintilerin olmasına izin vermez. Sahip olduğu yüksek entregre teknolojisi ile veri akış hızını yükseltir. Aynı zamanda ürün, kutusu açıldığında otomatik eşleşme sağlar ve zaman kaybını engeller. Hızlı bağlantı özelliği kutunun açılması ile çalışır. Ürünün, çevre gürültüsü filtreleyici iki adet mikrofonu vardır ve ürünü çeşitli ortamlarda kullanabilirsiniz. İhtiyacınıza göre, tekli kulaklık kullanım imkanı bulunur.

  • Güçlü mikrofonlar
  • Suya dayanıklılık
  • Yüksek pil ömrü

Kullanışlı Anker Soundcore R100 Kulaklık Beyaz Özellikleri

Kullanışlı Anker Soundcore R100 Kulaklık Beyaz Özellikleri

Anker Soundcore R100 kulaklık beyaz, güçlü bass sistemi ile zengin ve kaliteli bir ses performansına sahiptir. Gelişmiş bas sistemi ve genişletilmiş frekans aralığı bulunur. Geniş frekans aralığı müzik ve ses performansını arttırır. Ürün, çevre seslerini engeller ve sizin sesinize odaklanır. Ürün sahip olduğu batarya kalitesi ile yüksek performanslı pil ömrü sunar. Tek bir şarj ile 6.5 saat oynatma süresi ile uzun bir kullanım deneyimi yaşatır. Küçük ve kullanışlı ürün kutusu, 25 saate kadar pil ömrüne sahiptir. Ürün, sahip olduğu hızlı şarj özelliği ile sıklıkla tercih edilir. 10 dakika şarj ederek 60 dakikaya kadar kullanım sağlayabilirsiniz. Anker Tws kulaklık, IPX 5 suya dayanıklılığa sahiptir. Böylece, ter ve yağmur sularını geçirmez ve size pratik bir kullanım deneyimi sunmayı hedefler.

Anker Soundcore R100 Tws Kulaklık Avantajları

Anker Soundcore R100 Tws Kulaklık Avantajları

Anker Soundcore R100 Tws Bluetooth kulaklık A3981 beyaz yorumlarını inceleyebilir ve müşterilerin deneyimleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Ürün, üç farklı boyutta kulak yapısına uyumlu kulaklık uçlarına sahiptir. Aynı zamanda, ürün kompakt tasarımlı estetik görünümlü kutusu ile kolay bir şekilde taşınır ve yer kaplamaz. Anker Tws Bluetooth kulaklık hafif yapısıyla kulağınızı ağrıtmaz ve günlük kullanımlara uygundur. Sahip olduğu zengin ses kalitesi ile size konforlu bir deneyim sunmayı amaçlar. BassUp teknolojisine sahip bu ürün ile konforlu bir deneyime sahip olabilirsiniz. Ayrıca, suya dayanıklı olması ile birçok ortamda kullanmanıza olanak sağlar. Böylece, yaptığınız aktivite kesintiye uğramaz ve dikkatiniz dağılmaz. Sahip olduğu ergonomik yapısıyla kulağınızı kavrayarak rahat bir deneyim sağlar. Ürün, güçlü pil ömrü ile tek bir şarjla uzun süre kullanmanıza yardımcı olur.

Bütçenize Uygun Anker Soundcore Kulaklık A3981 Fiyatı

Bütçenize Uygun Anker Soundcore Kulaklık A3981 Fiyatı

Anker Soundcore R100 Tws Bluetooth kulaklık A3981 beyaz fiyatı ürünün sahip olduğu tüm özellikler dikkate alınarak belirlenir. Sahip olduğu zengin ses kalitesi ve pratik kullanımıyla size rahat bir deneyim sunmayı amaçlar. Bu ürün, hızlı bağlantı özelliği ile cihazınıza hızlı bir şekilde bağlanır. Böylece, bağlantı problemlerinin oluşmasına izin vermez ve verimli bir kullanım imkanı sağlar. Kesintisiz ve kaliteli bir konuşma deneyimi sunar. Ürünün şık tasarımlı kutusu, kulaklıkları güvenle muhafaza edebilmeniz için tasarlanır. Aynı zamanda, bu ürün ihtiyacınıza göre tek bir kulaklığı kullanma özelliğine sahiptir. Ürün, sahip olduğu yüksek frekans aralığı ile tiz sesler için başarılı bir performansa sahiptir. İki adet mikrofonu ile gürültüyü önleyerek görüşmelerinizin kalitesini arttırmanıza yardımcı olur. Siz de bu ürüne, hızlı ve güvenli bir şekilde Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.