AnkiToys Hayvanlar Parmak Kukla Seti 10'lu

190 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
229,85 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
256,68 TL

Ürün Bilgileri

AnkiToys Hayvanlar Parmak Kukla Seti 10'lu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bebeklik Satıcı Ünvanı: BEBEKLİK YAYINCILIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0160159196400001 Vergi Kimlik Numarası: 1601591964
    Bu ürün Bebeklik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • AnkiToys Hayvanlar Parmak Kukla Seti 10'lu
  • Nakış işlemeli 10'lu parmak kukla seti.
  • Her bir kuklanın boyu yaklaşık 8 cm'dir.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği 10'lu
  • Yaş 2+ Yaş
Geri Bildirim Ver

Ankitoys Hayvanlar Parmak Kukla Seti 10'lu

Bebeklerin gelişim sürecinde çeşitli oyuncak modellerinden destek alabilirsiniz. Bu oyuncaklar hem eğlenmelerini hem de kendilerini güvende hissetmelerini sağlayabilir. Bu amaçla size sunulan AnkiToys hayvanlar parmak kukla seti 10'lu hayvan figüründen oluşur. Kullanım ve hijyeni pratik bir şekilde gerçekleştirilen hayvanları parmağınıza takarak seslendirebilirsiniz. Bu etkinlik sayesinde çocuklarınız hayvanların özelliklerini erken yaşta öğrenebilir, motor gelişimlerine katkıda bulunabilirsiniz. Ekonomik fiyatlardan satın alabileceğiniz ürünleri tek tek de kullanabilirsiniz. Kaliteli materyallerden üretilen ürünler darbelere ve ısıya karşı dayanıklıdır. Uzun süre kullanımın ardından çamaşır makinesinde veya elde su ve sabundan destek alarak yıkayabilirsiniz. İlgi çeken figürleri çocuğunuz ağzına sokmak, incelemek isteyebilir. Yavrunuzun enfeksiyon kapmasını önlemek adına markanın kısa sürede kuruyan 10’lu parmak kukla setini yıkayıp tekrar kullanabilirsiniz.

  • Yıkanabilir kumaş
  • Rahat parmak genişliği
  • 10 çeşit hayvan

Ankitoys Hayvanlar 10’lu Parmak Kukla Seti Özellikleri

Ankitoys Hayvanlar 10’lu Parmak Kukla Seti Özellikleri

AnkiToys hayvanlar parmak kukla seti ortalama 8 cm boyunda ve rahat bir kumaştan üretilir. İnek, ayı, civciv, kurbağa, aslan, fil, tavşan, sincap, fare ve köpek gibi çeşitli figürlerden destek alınarak hazırlanan ürünler bebeklerin ilgisini çekebilir. Küçük yaşta algıları henüz açılmayan ve annesiyle huzurlu vakit geçiren bebekler, bu hayvan kuklaları yanında olmadığında huzursuz veya gergin olabilirler. Bu gibi anlarda çok az şey ile mutlu olabilen, eğlenen çocuklar için hayvanlar parmak kukla seti AnkiToys bünyesinde size sunulur. Avantajlı fiyatlardan satın alabileceğiniz kuklaları parmaklarınıza takarak, bebeğinizle oynayabilir, onu güldürebilirsiniz. Kullandığınız hayvana özgü sesler çıkararak, bebeğinize figürü tanıtabilirsiniz. Bu süreçte hem gelişimine katkı sağlayabilir hem de eğlenmesine yardımcı olabilirsiniz. 3-4 yaşlarındaki çocuklarınızın parmaklarına bu figürleri geçirerek konuşturmalarını sağlayabilirsiniz. Hem diyalog bulmalarını sağlarken yaratıcı düşünmelerini mümkün kılabilirsiniz.

Ankitoys Hayvanlar 10’lu Parmak Kukla Seti Fiyatı

Ankitoys Hayvanlar 10’lu Parmak Kukla Seti Fiyatı

Bebekler için tercih edeceğiniz oyuncaklar özel olarak tasarlanır. Hem onlara zarar vermeyecek derecede yumuşak hem de zeka gelişimine destek olacak şekilde üretilen oyunların fiyatı da değişiklik gösterebilir. Farklı zevklere ve düşüncelere sahip ebeveynler çocukları için ideal kalitede etkinlikler yaratıp, oyuncaklar seçerek eğlenmelerine yardımcı olabilir. Bebeklerin ilgilerine hitap eden ürünler arasında yer alan AnkiToys hayvanlar parmak kukla seti 10'lu fiyatı bütçenizi zorlamamanıza imkan sunar. Dayanıklı materyallerden elde edilen bu seti hafif tasarımı sayesinde yanınızda taşıyabilirsiniz. Bebeğin kontrolü için gittiğiniz hastanede dikkatini dağıtmak, korkmasını önlemek için bu figürlerden yardım alabilirsiniz. Aynı zamanda misafirlikte, parkta veya seyahatlerde fazla yer kaplamayan bu ürünleri kullanarak çocuklarınızı eğlendirebilir, birlikte keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Ekonomik ve dayanıklı ürünlerin kullanıma bağlı olarak uzun ömür gösterebilir. Özenle değerlendireceğiniz ürünlerden yıllarca faydalanabilirsiniz.

Ankitoys Hayvanlar 10’lu Parmak Kukla Seti Yorumları

Ankitoys Hayvanlar 10’lu Parmak Kukla Seti Yorumları

Ebeveynlerin çocukları için ürün ve eşya seçiminde tercihlerini şekillendiren çeşitli etkenler bulunur. Bu etkenler kimi zaman çocuklarının fiziksel özellikleri, eğlence anlayışları olabilirken kimi zaman eşyaların kalitesi, maliyeti ve avantajları olabilir. AnkiToys hayvanlar parmak kukla seti 10'lu yorumları tam da böyle anlarda yardımcınız olabilir. Ürünü öncesinde satın alan ebeveynlerin görüşlerini, memnuniyetlerini ve değerlendirmelerini paylaştığı bu alandan faydalanarak tercihlerde bulunabilirsiniz. Avantajlı ürünlerden, dönemsel uygulanan indirimlerden ve bebeğinizin mutlu olmasını sağlayan oyuncaklardan bu değerlendirmelerden destek alarak faydalanabilirsiniz. Ekonomik fiyatlardan sahip olabileceğiniz 10 farklı hayvan figürü inek, civciv, kedi, köpek gibi öğrenmesi kolay hayvan figürlerini içerir. Bu da çocuklarınızın dikkatini çeker ve eğlenceli anlar geçirmesini destekleyebilir. Bütçe dostu, dayanıklı materyallerden elde edilen, bir veya birden fazla figürü bir arada kullanabileceğiniz kuklaları Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz.