Anlas 3.00-18 Ms-3 Tubeless 52p Motosiklet Dış Lastik (reınforced)

1.216,95 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Anlas 3.00-18 Ms-3 Tubeless 52p Motosiklet Dış Lastik (reınforced)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lastikplatformu Satıcı Ünvanı: TEKYILDIZ LASTİK MOTORLU ARAÇLAR TEKSTİL GIDA TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836083178900001 Vergi Kimlik Numarası: 8360831789
    Bu ürün Lastikplatformu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TEK LASTİK FİYATIDIR LASTİKLERİMİZİN TAMAMI YENİ ÜRETİMDİR • Teknik Özellikler Sürüş Güvenliği! Desen yapısı ve sırt karışımı ile sadece yol dışında değil asfaltta da sürüş güvenliği sağlar. Özel desen yapısındaki birbirine bağlı bloklar sayesinde çamurlu zeminde kendini temizleyebilme özelliğine sahip uzun ömürlü bir lastik.
Geri Bildirim Ver

Anlas 3.00-18 MS-3 Tubeless 52P Motosiklet Dış Lastik (Reinforced)

Aracın hareketine imkan sağlayan lastikler, yalnızca yol tutumunu sağlamakla kalmaz aynı zamanda süspansiyonun önemli bir parçası olarak etkili rol oynar. Motosikletin modeline, gücüne ve tasarımına bağlı olarak lastiğin ince veya kalın olmasına karar verilerek lastik seçimi yapılır. Motorunuzun özelliklerine uyum sağlayacağını düşündüğünüz Anlas 3.00-18 MS-3 Tubeless 52P motosiklet dış lastik (reinforced) kaliteli malzeme yapısı ile benzersiz bir sürüş deneyimi yaşamanız için tasarlanır. 52 numerik koduna sahip yük indeksi, lastiğin taşıyabileceği maksimum ağırlığı belirtir ve bu değer 200 kg’dır. Düşük yük indeksine sahip olan tekerlekler motosiklet üreticileri tarafından tehlikeli görülür ve tavsiye edilmez. İdeal yük indeksine sahip olan Anlas motosiklet lastik ile güvenli sürüşler yapabilirsiniz.

  • Sürüş güvenliği sunan tasarım
  • Asfaltta kullanım kolaylığı
  • Kaliteli ve uzun ömürlü

Üstün Kalitesi ile Anlas Tubeless Lastik 3.00-18 Özellikleri

Üstün Kalitesi ile Anlas Tubeless Lastik 3.00-18 Özellikleri

İki teker olarak da adlandırılan motosikletlerin sürüş güvenliğini sağlayabilmek için lastik seçimi ve kullanımı son derece önemlidir. Hız indeksini belirtirken bir lastiğin çıkabileceği maksimum hızı açıklayan harf kodları kullanılır. P sembolüne sahip olan lastik, 150 km/s maksimum hıza sahiptir. Ortalama hız değeri ile ideal sürüş imkanı bulabileceğiniz 3.00-18 lastik Anlas, farklı zeminlerde etkili kullanıma uygundur. Desen yapısı ve sırt karışımı ile yol dışında ve asfaltta sürüş güvenliği sağlayarak yolculuk deneyiminizi iyileştirmeye yardımcı olur. Tekerlek yapısındaki özel desenlerde bulunan birbirine bağlı blok yapısı ile çamurlu zeminde kendini temizleyebilme özelliğine sahiptir. 3.00-18 Tubeless lastik reinforced adı verilen ekstra güçlendirilmiş yapıya sahiptir. Bu teknolojiyle geliştirilen ve uzun süre deforme olmayan lastikler ile siz de keyifli sürüşler yapabilirsiniz.

Tubeless 52P Motosiklet Dış Lastik (Reinforced) Yorumları

Tubeless 52P Motosiklet Dış Lastik (Reinforced) Yorumları

Anlas 3.00-18 MS-3 Tubeless 52P motosiklet dış lastik (reinforced) kullananlar farklı zeminlerde sorunsuz bir sürüş imkanı bulabilirler. Güçlendirilmiş cross özelliği ile asfalt dışındaki alanlarda etkili olabilmesi için üzerinde büyük bloklar bulunur. Bu yüksek bloklar farklı yüzeylerde yol tutuşunu artırarak toprak ve patika yollarda da kullanıma uygunluk sağlar. Bu özellikleri ile Tubeless yapısına sahip ürün, iç lastiksiz olması ile bazı avantajlar sunarak memnuniyet düzeyini artırır. İyi bir yol tutuşu sağlayan lastik, yük bakımından hafiftir ve düşük hava basıncı ile kullanabilme imkanı sağlar. Anlas 3.00-18 MS-3 Tubeless 52P motosiklet dış lastik (reinforced) yorumları ürünün öne çıkan özelliklerinin müşterilerin deneyimleri sonucu bildirdikleri olumlu ifadelerden oluşur. Çamurlu zeminde kendini temizleme özelliğinden ve dayanıklılığından etkilenilenilen lastik ile temiz ve uzun kullanım imkanı bulabilirsiniz.

MS-3 Tubeless 52P Motosiklet Dış Lastik (Reinforced) Fiyatı

MS-3 Tubeless 52P Motosiklet Dış Lastik (Reinforced) Fiyatı

Yol güvenliği ve rahatlık sağlayan lastikler, kalitelerine göre farklı performans sergileyebilirler. Etkili yol tutuşu sağlayan Anlas, kaliteden ödün vermeyen politikası ile güvenli yolculuklar yaparken keyif almanıza imkan tanır. Ürün satın alırken fiyat kadar kaliteye de dikkat etmek kullanım ömrünü etkileyeceği için uzun vadeli avantajlar elde etmenizi sağlar. Anlas 3.00-18 MS-3 Tubeless 52P motosiklet dış lastik (reinforced) fiyatı ve ürünün kalitesi yüksek bir performans sunarak uzun süre boyunca kullanma imkanı sağlar. Güçlendirilmiş yapısı ile aşınmalara karşı dirençli olan ürün, hız ve yük indeksi bakımından ideal bir kullanım sunar. Ürünün sunduğu imkanlardan avantajlı bir şekilde faydalanmak için Trendyol’dan inceleyebilir ve uygun fiyatlı kampanya fırsatlarından yararlanabilirsiniz. Siz de Anlas 3.00-18 MS-3 Tubeless 52P motosiklet dış lastik (reinforced) satın alabilirsiniz.