1
Motosiklet Lastikleri kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Anlas 3.50-10 Mb-80 4 Mevsim 51j Scooter Lastiği En Taze Lastik

749 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Anlas 3.50-10 Mb-80 4 Mevsim 51j Scooter Lastiği En Taze Lastik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lastikplatformu Satıcı Ünvanı: TEKYILDIZ LASTİK MOTORLU ARAÇLAR TEKSTİL GIDA TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836083178900001 Vergi Kimlik Numarası: 8360831789
    Bu ürün Lastikplatformu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ANLAS 3.50-10 MB80 51J TL Scooter Lastiği Fiyatı

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Mevsim 4 Mevsim
  • Yıl 2023
Geri Bildirim Ver

Anlas 3.50-10 MB-80 4 Mevsim 51J Tl Scooter Lastiği

Scooter kullanımı oldukça yaygındır. Hızlı bir şekilde gidip gelmek ve trafiğe takılmamak açısından büyük önem taşır. Uzun saatler üzerinde vakit geçirseniz de yorulmadan hedefe ulaşmanızı sağlar. Bunu yaparken güvenlik ve kontroller de oldukça önem taşır. Farklı mevsim geçişlerinde, fazla binildiğinde ve her binişte lastikleri kontrol etmek gerekir. Anlas 3.50 10 sayesinde bu güvenlik kontrolü kolaylaşır. Anlas 3.50 10 lastik kullanımı ve kurulumu oldukça kolaydır. Bu sayede scooter kullanımı daha kolay ve güvenli bir hal alır. Kaliteli yapısı sayesinde uzun ömürlü ve kullanışlı bir lastiktir. Anlas 3.50-10 MB-80 4 Mevsim 51J Tl Scooter lastiği birçok durumda scooterın en iyi performansı vermesi açısından iyi bir araç görevinde yer alır.

  • Güvenli yol tutuşu
  • Kaydırmaz kullanım
  • Kaliteli sürüş performansı

Anlas 3.50-10 MB 4 Mevsim Scooter Lastiği Avantajları

Anlas 3.50-10 MB 4 Mevsim Scooter Lastiği Avantajları

Anlas 3.50-10 MB-80 4 Mevsim 51J Tl Scooter lastiği fiyat konusunda birçok faktöre göre değişkenlik gösterir. Yapısı, kullanılan malzeme, kullanım alanı ve özellikleri bunlara etken faktörlerdendir. Bozulan lastik kolayca değiştirilir. Uzun ömürlü bir hale getirilir. Anlas 3.50-10 MB-80 4 Mevsim 51J Tl Scooter lastiği kullananlar çamur ve kar üzerinde iyi bir performans gösterdiği hakkında yorumlarda bulunur. 4 mevsim özelliği sayesinde sadece yaz ya da kış değil tüm mevsimlerde rahatça kullanım sağlar. Serin ve kuru ortamlarda saklandığında kullanım ömrü uzatılır. Güvenlik kontrolü yaparken inen lastikleri kontrol etmek oldukça önemlidir. Scooter üzerinde tutkulu bir sürüş gerçekleştirirken mevsime göre güvenlik önlemleri alınması gerekir. Bunu fiziksel olarak aldıktan sonra ise scooter üzerinde de kontrol etmek oldukça önemlidir. Lastikler bu konuda ilk sırada yer alır.

Anlas 3.50-10 MB 4 Mevsim Scooter Lastiği Kullanımı

Anlas 3.50-10 MB 4 Mevsim Scooter Lastiği Kullanımı

Lastikler ideal sürüşün ve güvenli sürüşün anahtarıdır. Kalite, güvenlik, sağlamlık ve yapı önem taşıyan etkenlerdendir. Anlas 3.50-10 MB-80 4 Mevsim 51J Tl Scooter lastiği satın alanlar kullanımının oldukça ideal olduğu yönünde yorumlar yapar. Scooter ayarınıza göre lastiğin büyük veya küçük seçimini yapmanız gerekir. Bu hem güvenliğiniz açısından hem de scooterınızın lastik ayarları açısından önemlidir. Jant boyuna veya lastik boyuna bakarak seçim yapılması gerekir. Sürüş seviyeniz, ne kadar sık kullandığınız da seçim yaparken etkili faktörler arasında yer alır. Anlas 3.50-10 MB-80 4 Mevsim 51J Tl Scooter lastiği yorum açısından bakıldığında bu faktörlere dikkat edildiği görülür. Scooterınıza en uygun modeli seçmek ve ölçülerine göre alım yapmak sizin için güvenli olan etkenlerden biridir. Uyumsuzluk yaşamamanız güvenli bir sürüş için önem taşır.

Anlas 3.50-10 MB 4 Mevsim Scooter Lastiği Fiyatı

Anlas 3.50-10 MB 4 Mevsim Scooter Lastiği Fiyatı

Lastik seçiminde scooterınıza uygun seçim yapmak birçok avantaj taşır. Bu sayede güvenliğiniz konusunda önlem almanın ilk adımını atarsınız. Güvenlik, scooter kullanımında önemli ve hayati bir etkendir. Kendinize dikkat etmek ilk ve en önemli adımlardan biridir. 3.50 10 Anlas lastik iyi bir güvenlik ve ideal sürüş yapmanızı hedefler. Anlas 3.50-10 MB-80 lastik ve motor ömrünü uzun tutma açısından iyi bir deneyim sunar. İdeal ölçüde, sürede ve yerde kullanılması gerekir. Ömrü dolan lastiklerin değiştirilmesi sağlamlık ve ideal sürüş keyfi açısından önem taşıyan etkenler arasında yer alır. Yeni lastiklerin üzerinde bulunan koruyucu tabaka sayesinde değişim yapıldığında etkili bir sürüş deneyimi ortaya koyar. Değişim sürecinde lastiği saklama koşulları, ömrü açısından önemli bir etkendir. Anlas marka ürünü detaylı bir şekilde Trendyol üzerinden inceleyebilirsiniz.