5
Motosiklet Lastikleri kategorisinde
en çok favorilenen 5. ürün

Anlas 3.50-10 Sc500 Winter Grip 2rf Scooter Kış Lastiği (2024)

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
999,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Anlas 3.50-10 Sc500 Winter Grip 2rf Scooter Kış Lastiği (2024)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lastikplatformu Satıcı Ünvanı: TEKYILDIZ LASTİK MOTORLU ARAÇLAR TEKSTİL GIDA TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836083178900001 Vergi Kimlik Numarası: 8360831789
    Bu ürün Lastikplatformu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kışın gerçek efendisi! Anlas Winter Grip-2 Özellikleri
  • Winter Grip 2, Avrupa trafik yönetmeliklerine uygun gerçek bir kış lastiği (M+S) olarak dizayn edilmiştir.
  • Yerle temas eden yüzeyinde bulunan vakum kanallarının yanı sıra derin diş yapısı ile desteklenerek hem ıslak hem de karlı zeminde yeri kavrayarak yüksek bir çekiş ve sürüş konforu sağlar.
  • Desen blokları arasında su tahliyesini hızlandıran özel dizayn edilmiş geniş ve açılı kanalları sayesinde sadece düz yol şartlarında değil, yoğun şehir içi trafiğinde ve virajlı yollardaki sürüş emniyetiyle kullanıcısına güven verir.
  • Özellikle Winter Grip 2 için geliştirilen silikalı sırt karışımı sayesinde sadece kış aylarında değil dört mevsim için kullanıma uygundur.
  • Özel geliştirilmiş karkas yapısı sayesinde dışarıdan gelebilecek darbelere karşı güçlendirilip, dinamik sürüş ve konforu bir arada sunarak, düşük yuvarlanma direnci sayesinde yakıt tüketiminde de tasarrufu ön planda tutar.
  • Rakiplerine örnek olacak tamamen yeni nesil bir desen ve malzeme yapısına sahip olmakla beraber, kullanıcısına araç altındaki görüntüsüyle hissettirdiği gücü, yollarda güvene çevirecek emsalsiz bir lastiktir.
  • Winter Grip 2’nin, dizayn aşamasından bugüne kullanılan tüm malzemeler, Avrupa – Çevre standartlarına uygun seçilmiş olup çevreci bir ürün olarak piyasaya sunulmuştur. Kışın yeni efendisi Winter Grip 2 her hava koşulunda
  • %100 Yerli Üretim
  • 1. Kalite
  • Dünya Markası
  • Mükemmel kavrama
  • Üstün yol tutuşu
  • Yüksek viraj emniyeti
  • Daha kısa fren mesafesi ile güvenli bir kış geçirmenizi sağlar.
  • Vakumlu Kılcal Kesitli Motosiklet Kış Lastiği
  • lastikdeposu.com Motosiklet sürücüleri için en iyi lastik, akü, filtre ve yağ marklarını en iyi fiyat politikları ile sunar. Ücretsiz Kargo Stoktan Hızlı Gönderi Peşin Fiyatına Taksit Kapıda nakit ve kredi kartı tek çekim ödeme imkanı Kışın Keyfini Sürmek İsteyenlere Özel Lastik

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Mevsim 4 Mevsim
  • Yıl 2023
Geri Bildirim Ver

Anlas 6106 3.50-10 SC-500 Tubeles 59 m Scooter Reinforced Kış Lastiği

Kış mevsimlerinin en önemli ihtiyaçlarından biri de araç lastikleridir. Anlas 3.50-10 SC500 2RF 2022 winter grip scooter kış lastiği her açıdan en yüksek performans sunan bir üründür. Soğuk havalarda yola endişe etmeden çıkmanızı sağlayan ürün, size ve ailenize konforlu bir seyahat sunar. Özel tasarımı sayesinde düz, virajlı her çeşit yolda maksimum verim sağlar. Aynı zamanda yaz kış fark etmeksizin her hava koşulunda gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz 4 mevsim bir lastiktir. Çevre dostu bir ürün olan kış lastiği her mevsim yanı başınızda olacak bir yol arkadaşıdır. Her detayı özenle tasarlanan Anlas Winter Grip 3.50 10, yolda herhangi bir sorunla karşılaşmayacağınız şekilde üretilip satışa sunulmuştur.

  • Renk: Siyah
  • Mevsim: Kış-yaz
  • Üretim: %100 yerli

Anlas 3.50-10 SC500 Scooter Kış Lastiğinin Özellikleri Nelerdir?

Anlas 3.50-10 SC500 Scooter Kış Lastiğinin Özellikleri Nelerdir?

Anlas 3.50-10 SC500 2RF 2022 winter grip scooter kış lastiği, %100 yerli üretim olup birinci sınıf kaliteye sahiptir. Avrupa trafik yönetmeliklerine uygun olarak üretilen Winter Grip üstün performansa sahip gerçek bir kış lastiğidir. Silikalı özel sırt tasarımı sayesinde dört mevsim kullanıma uygundur. Bu sayede sizi ekstra masrafa sokmadan cebinize dost olur. Derin diş yapısı ile desteklenen vakum kanallı bir tasarıma sahiptir. Lastiğin tasarımında kullanılan desenler özenle su tahliyesini daha hızlı sağlamak için ölçülü bir şekilde hazırlanmıştır. En yeni ve üstün kaliteli malzemelerle üretilen kış lastiği, aracın altındaki güçlü varlığıyla kullanıcılarına güven vermeyi başarır. Anlas 3.50-10 SC500 2RF 2022 winter grip scooter lastik güvenli ve konforlu bir sürüş deneyimi yaşamanız için üretilen en önemli yol arkadaşınız olmaya adaydır.

Anlas Winter Grip Scooter Kış Lastiğinin Avantajları Nelerdir?

Anlas 3.50-10 SC500 2RF 2022 winter grip kış lastiği tasarımı ve kaliteli materyallerle üretimi sayesinde birçok avantajlı özelliğe sahiptir. Lastiğin yerle temasta bulunan yüzeyindeki vakum kanalları derin diş yapısıyla desteklenmiş olup ıslak ve karlı zeminlerde dahi yere karşı yüksek bir çekiş sağlar. Böylece konforlu bir sürüş imkanı sunar. Yoğun trafik olan bölgelerde ve virajlı yollarda bile size ve sevdiklerinize emniyetli bir yolculuğu garanti etmeyi başarır. Daha kısa fren mesafesi sayesinde kış aylarını daha rahat bir şekilde geçirmenize yardımcı olur. Anlas 3.50-10 SC500 2RF 2022 winter grip scooter kış lastiği geniş ve açılı kanalları sayesinde su tahliyesini kolaylaştırır. Yoğun yağmurlu günlerde bile aklınızda soru işareti kalmadan yola çıkmanıza yardımcı olur.

Anlas 2RF 2022 Scooter Kış Lastiği Dayanıklı mıdır?

Anlas 3.50-10 SC500 2RF 2022 winter grip scooter kış lastiğinin dizaynında kullanılan tüm malzemeler Avrupa standartlarına uygun olarak seçilmiştir. Özellikle soğuk kış günlerinin yeni efendisi olarak kabul edilen Winter Grip oldukça dayanıklı bir yapıya sahiptir. Yüksek teknolojiyle geliştirilmiş karkas yapısı ürünün dayanıklılığını kanıtlar niteliktedir. Bu özelliği sayesinde dışarıdan gelebilecek her türlü darbeye ve engele karşı direnç kazanmıştır. Dinamik ve güvenli yolculuk imkanı vadeden lastik, düşük yuvarlanma direncine sahip bir üründür. Bu sayede yakıt tüketiminde tasarruf etmenize katkıda bulunarak her açıdan beklentilerinizi en iyi şekilde karşılar. Anlas 3.50-10 SC500 2RF 2022 winter grip scooter kış lastiği fiyatlarının uygunluğu sayesinde de öne çıkar. Siz de bu ürüne sahip olarak yolculuk deneyimlerinizi daha kaliteli bir hale getirmek isterseniz Trendyol üzerinden kolay ve güvenli bir şekilde satın alma işlemini sağlayabilirsiniz. Öncesinde ise Anlas 3.50-10 SC500 2RF 2022 winter grip scooter kış lastiği yorum ve puanlarına göz atarak gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.