Anlas 90/90-18 Capra 57p Tubeles Motosiklet Dış Lastik (reınforced)

1.230 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL

Ürün Bilgileri

Anlas 90/90-18 Capra 57p Tubeles Motosiklet Dış Lastik (reınforced)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Zaman Motosiklet Satıcı Ünvanı: ZAMAN MOTOSİKLET BİSİKLET SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0996135623800001 Vergi Kimlik Numarası: 9961356238
    Bu ürün Zaman Motosiklet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ANLAS lastikleri üretici fabrika tarafından 5 YIL raf ömrü GARANTİLİDİR. Tüm lastiklerimiz gün ışığından korunaklı, UV maruz kalmayan serin alanda depolanmaktadır. Aksi belirtilmedikçe lastik satışlarımız TEKLİDİR. Görseldeki çift lastikler desen bildirimi amaçlıdır. 2 yıllık kullanım süreleri ilk basınç ve ısıya maruz kalınması itibari ile başlamaktadır.
Geri Bildirim Ver

Anlas 90/90-18 Capra 57p Tubeles Motosiklet Dış Lastik (Reinforced)

Motosikletlerin en önemli kısımlarından biri tekerlekleridir. Yol tutuşunun maksimum seviye güvenlikli olarak sağlanması için doğru lastik seçimi önemlidir. Motosikletin ebatına uygun olarak seçilen dış lastikler, son teknolojik sistemler kullanılarak üretilir. Motosiklet dış lastiklerinde önce güvenlik sonra da konfor ön planda tutulur. Bu noktada yerli üretim yapan Anlas firması, motosiklet lastiği üretiminde oldukça başarılı sonuçlara imza atar. Yeni nesil güçlendirilmiş motosiklet dış lastikleri arasında yer alan Anlas 90/90-18 Capra 57p tubeles motosiklet dış lastik (reinforced), sağladığı yüksek güvenlik ve performans ile birçok motor sürücüsü tarafından geçer not alır. Anlas motosiklet dış lastik üretiminde kullanılan malzeme ise silika maddesi ile zenginleştirilmiş lastik hamurdur. Kullanılan bu malzeme sayesinde her yolda ve hava koşulunda güvenli sürüş sağlar.

  • Dayanıklı malzeme
  • Yüksek performans
  • Uygun fiyat

Anlas 90/90/18 Capra 57p Motosiklet Dış Lastik Özellikleri

Anlas 90/90/18 Capra 57p Motosiklet Dış Lastik Özellikleri

Kullandığınız motosikletin çeşidine göre seçeceğiniz ürünün özellikleri değişir. Bu noktada optimum performans alabileceğiniz Anlas 90/90-18 Capra 57p motosiklet lastiği, güçlendirilmiş yapısı ile dikkatleri üzerine çeker. Anlas motosiklet lastik üretiminde kullandığı silika maddesi ile zenginleştirilmiş lastik hamuru sayesinde güvenli sürüş sağlar. Her türlü arazide konforlu bir sürüş performansı sağlayan Anlas 90/90-18 Capra 57p tubeles motosiklet dış lastik (reinforced) kullananlar, ürün ile ilgili geri dönüşlerini oldukça olumlu yönde yapar. Anlas marka motosiklet dış lastikleri tubeles teknolojisi ile üretilir. Bu teknoloji ile üretilen model içerisinde ek bir tüp ya da iç lastik bulunmaz. Bu sayede ürün içine basılan hava sayesinde dik şekilde durur. 4 mevsim kullanıma uygun olarak tasarlanmış bu modeller ile yağışlı havalarda dahi güvenle yolculuk yapabilirsiniz.

Anlas Tubeles Motosiklet Dış Lastik Avantajları ve Fiyatları

Anlas Tubeles Motosiklet Dış Lastik Avantajları ve Fiyatları

Motosiklet sürücüleri için en önemli ekipmanlardan biri lastiklerdir. Doğru malzemeden üretilmiş, uygun ebattaki modeller ile güvenli ve konforlu bir sürüş sağlayabilirsiniz. Anlas markasının 90/90-18 Capra 57p tubeles motosiklet dış lastik (reinforced) üretiminde kullanılan silika katkılı hamuru ile uzun ömürlü bir kullanım sağlar. Bu açıdan bakıldığında Anlas 90/90-18 Capra 57p tubeles motosiklet dış lastik (reinforced) fiyatı da oldukça uygun rakamlarla karşınıza çıkar. 4 mevsim kullanıma uygun olarak tasarlanmış bu ürünleri, her türlü hava koşulunda kullanabilirsiniz. Yerli üretim olması nedeniyle herhangi bir sorun yaşadığınızda direkt üretici firma ile irtibata geçebilirsiniz. Orta sertlikte bulunan ürün hamuru sayesinde zeminden kaynaklı darbeleri minimuma indirir. Böylece uzun süre yolculuk yapacağınız zamanlarda herhangi bir fiziksel rahatsızlık ve yorgunluk yaşamamış olursunuz.

Anlas 90/90-18 Capra 57p Motosiklet Dış Lastik Yorumları

Anlas 90/90-18 Capra 57p Motosiklet Dış Lastik Yorumları

Motosiklet dış lastik fiyatları geniş bir skalaya sahiptir. Fiyatlar belirlenirken ürünün üretildiği malzeme, kullanım amacı ve sağladığı performans gibi kriterler göz önünde bulundurulur. Kaliteli malzemeden üretilen Anlas markalı ürünler, aynı zamanda 4 mevsim kullanma imkanı sunar. Şehir içi, uzun yolculuklar ve arazi koşullarına uygun olarak tasarlanmış Anlas markalı motosiklet dış lastikleri fiyat performans olarak başarılı sonuçlar ortaya koyar. Bu durumu destekleyici nitelikte geri dönüşler içeren Anlas 90/90-18 Capra 57p tubeles motosiklet dış lastik (reinforced) yorumları, ürünün başarısını ve kalitesini gösterir. Sizler de uygun fiyata yüksek performanslı sürüş deneyimi yaşayacağınız Anlas tubeles teknolojisi ile üretilmiş motosiklet dış lastiklerine Trendyol’dan uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Daha sonrasında da sizlere, sevdiklerinizle güvenli ve konforlu seyahatin tadını çıkarmak kalır.