Anne Ahududu Reçeli 400 Gr

206 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Anne Ahududu Reçeli 400 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZEYTİN ANA Satıcı Ünvanı: NEBİOĞLU ZEYTİNCİLİK NAKLİYE GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0630038297700016 Vergi Kimlik Numarası: 6300382977
    Bu ürün ZEYTİN ANA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 81 İL 81 LEZZET EKREM ERTAŞ YÖRESEL ÜRÜNLER Ahududu reçeli toksin attırıcı özelliğe sahiptir ve bu bağlamda kanı temizler.
  • Ahududu meyvesi çocuklara zindelik verir. ...
  • Boğaz ve bademcik ağrılarını gidermede etkilidir.

Ürün Özellikleri

  • Hızlı Market Sıralama Tipi Reçel - Ahududu
  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver

Anne Ahududu Reçeli 400 g

Zengin kahvaltı sofralarının vazgeçilmez tatlarından biri de reçeldir. Reçel, çeşitli şekillerde tüketilmeye imkan tanımasının yanında herkesin damak zevkine göre tercih edebileceği, birçok türü bulunan geleneksel bir gıdadır. Bu çeşitlerden biri olan meyve aromalı reçeller herkes tarafından severek yenir. Gerek ekmeklerin üstünde gerek bal ve kaymak ile tüketilen anne reçeli, sıklıkla sofralarda yer alır. Mevsiminde toplanan ahududu meyvesi ile hazırlanan reçel, sadece kahvaltı sofralarında değil, gün içinde yenen yemeklerin yanında ya da tatlıların içinde de çokça tercih edilir. Yapay ve katkılı tatlardan ziyade doğal içerikli reçeller sağlığınız için daha faydalıdır. Anne ahududu reçeli 400 g cam kavanozu ile birlikte doğal ve kaliteli bir tat olması için özenle üretilir.

  • Organik bir besin türü
  • Sağlıklı ahududu meyvesi tadı
  • Çevre dostu cam kavanoz

Ahududulu Anne Reçeli Benzersiz Özellikleri

Ahududulu Anne Reçeli Benzersiz Özellikleri

Ahududu reçeli içeriğinde, evlerde klasik reçel yapımında kullanılan şeker ve limon tuzu kullanılır. Toz şeker, ürün içerisinde bulunan ahududunun yapısında bulunan suyun ve tadın daha da açığa çıkmasını sağlar. Ancak ahududu meyvesinin kendi şeker miktarı da dikkate alınarak, belirli ölçüde şeker ilave edilir. Bu sayede çok fazla su ve şeker koymadan meyvenin kendi suyuyla daha sağlıklı sonuçlar ortaya çıkar. Üretiminde doğal bir gıda maddesi olmayan ve katkı maddesi içeren glikoz şurubu bulunmaz. 400 gramlık kavanozun, 100 gramının 55 gramında meyve bulunur. Ahududu meyvesi, ellagik asit içeren güçlü bir antioksidan kaynağı olduğundan genel sağlığı arttırıcı ve bağışıklığı güçlendiren özellikler de gösterir. Ürün içeriklerinin hepsi katkısız ve organiktir. Her türlü bozulmaya yol açan etkenlerden arındırılır ve güvenli gıda standartlarına uygun şekilde üretilir.

Ahududulu Anne Reçeli ile Yeni Lezzetler

Ahududulu Anne Reçeli ile Yeni Lezzetler

Reçellere yakışan ve bilinen lezzetlerden biri olan ahududu tamamen taze ve organiktir. Ahududu reçeli 400 g, mevsiminde toplanan ahududu meyvesi kullanılarak el değmeden, oldukça steril bir ortamda hazırlanır. Yapısında yeterli oranda şeker barındırdığından dolayı reçel yapımında ek yapay tatlandırıcılara yer verilmez. Hem rengini hem de tadını kendi öz aromasından alır. Bu özellikleri sayesinde de sağlık dostu bir gıda ürünüdür. Ürünün size sağladığı avantajlarından bir diğeri de yeni tatlı tarifleri ortaya çıkarmanıza olanak tanımasıdır. Cam kavanozu sayesinde sofranızda steril ve şık bir şekilde servis edebilirsiniz. Aynı zamanda cam kavanozlar, gıdayla temas eden ve istenmeyen, zehirli kimyasalları sızdırmaz. Bu sebeple hem sağlığınızı hemde çevreyi korur. Kapağı açıldıktan sonra, özellikle sıcak yaz aylarında, buzdolabında muhafaza edilmesi önerilir. Oda sıcaklığında muhafaza edilmesi de mümkündür.

Ahududulu Anne Reçeli Fiyatları ve Kampanyaları

Ahududulu Anne Reçeli Fiyatları ve Kampanyaları

Anne ahududu reçeli 400 g fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak titizlikle belirlenir. Müşteri deneyim ve yorumlarını inceleyerek siz de kahvaltı masanıza yeni bir lezzet ekleyebilir ya da birbirinden lezzetli tatlılarınıza ilave ederek yeni tatlar ortaya çıkarabilirsiniz. Çevre dostu cam reçel kavanozunu kuru ve serin bir yerde muhafaza etmeye dikkat etmeniz tavsiye edilir. Uygun oda sıcaklığında bulundurabileceğiniz gibi buzdolabında da muhafaza etmeniz mümkündür. Belirtilen uygun koşullarda muhafaza edildiği takdirde, şekerlenme, köpürme ya da bozulma gibi bir problemle karşılaşmadan rahatlıkla ve sağlıklı bir şekilde tüketebilirsiniz. Reçeliniz bittiğinde çevre dostu cam kavanozunu çeşitli alanlarda veya saklama işlevi için de kullanabilirsiniz. Damak zevkinizi olumlu yönde değiştirecek olan bu yüksek besin değerine sahip, lezzetli ahududulu anne reçeline Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.