Genel Markalar Köpek Gezdirme Zinciri 2 Mm/120 cm Kırmızı

89 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
128,95 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Köpek Gezdirme Zinciri 2 Mm/120 cm Kırmızı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gezeroğlu Petshop Satıcı Ünvanı: SİNAN GEZEROĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3950587512
    Bu ürün Gezeroğlu Petshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ans köpek gezdirme zinciri 2 mm/120 cm Paslanmaz çelikten üretilmiştir. Krom kaplama köpek gezdirme zinciri. 15 kg a kadar olan köpekler için uygundur. 120 cm uzunluktadır. 2 mm kalınlıktadır Farklı kilolara ve ırklara uyum sağlar. Yumuşak yapısı ile rahatsızlık vermeyen ve uzun süre kullanılabilecek kaliteli materyaller kullanılarak üretilmiştir. Kimyasal salınım yapmaz. Hayvan sağlığına %100 zararsızdır. Stok durumuna göre renk farklılık gösterebilir. Bütün ürünlerimiz orijinal ve sıfır ambalajındadır. Yorumlarınız bizim için değerli... · Tüm müşterilerimiz bizim için özeldir ve memnuniyetiniz bizler için her şeyden önemlidir. · mağazamızdan yaptığınız her alışveriş sonrası memnun kalmanız bizim için motive edici ve sizlere daha iyi bir hizmet sağlamamız için teşvik edicidir. · eğer yaptığınız alışverişten memnun kalmadıysanız olumsuz yorum vermek yerine yetkililerimizle görüşünüz. Lütfen mağazamız ve ürünlerimiz hakkında Yorum yapmayı unutmayınız! Keyifli alışverişler… Her türlü sorun şikayet ve önerileriniz için 0541 914 59 04 - 0274 222 02 32 numaralı hatlardan ulaşabilirsiniz Ans köpek gezdirme zinciri 2 mm/120 cm Paslanmaz çelikten üretilmiştir. Krom kaplama köpek gezdirme zinciri. 15 kg a kadar olan köpekler için uygundur. 120 cm uzunluktadır. 2 mm kalınlıktadır Farklı kilolara ve ırklara uyum sağlar. Yumuşak yapısı ile rahatsızlık vermeyen ve uzun süre kullanılabilecek kaliteli materyaller kullanılarak üretilmiştir. Kimyasal salınım yapmaz. Hayvan sağlığına %100 zararsızdır. Stok durumuna göre renk farklılık gösterebilir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Zincir
  • Tip Boyun Tasması
Geri Bildirim Ver