ANTİKYA Hatay Ev Yapımı Doğal Nar Ekşisi - 500 Ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

ANTİKYA Hatay Ev Yapımı Doğal Nar Ekşisi - 500 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Ürün Açıklaması: Ekşi narlardan üretilen Nar ekşimizin içerisinde hiçbir katkı maddesi yoktur. Renklendirici, koruyucu, asit düzenleyici ve tatlandırıcı içermez. Tamamen doğal ve ev yapımıdır. Ürünlerimizin tamamı hijyen koşullar altında üretilmiş olup, TSE güvenli üretim belgesi ile hijyenik üretim koşulları tescillenmiştir . Ürünün İçeriği: Ekşi nar, tuz. Ürünün Hazırlanışı: Antakya ilçelerinden temin edilen narlarımız özenle kabuklarından ayrılır. Suyu geleneksel yöntemler ile çıkartılır. (Makine ile suyu çıkartılan ürünlerde acı aroma kalmaktadır.) Nar suyu vakumlu kazanlara aktarılır. Bunun sebebi
  • direkt odun ateşine maruz kalmasını önleyerek ürünün tadını koruyabilmektir. Nar ekşimiz, hijyen koşulları altında el değmeden paketlenir. Ürünün Faydaları: Hipertansiyonu düşürücü etkisi vardır. ve kan şekerini dengeler. Şeker hastalığına iyi gelir. Kalp damarlarını korur. Enfeksiyonları iyileştirir ve enfeksiyonlara karşı vücut direncini artırır. Saklama Koşulları: Serin ve kuru bir yerde muhafaza edilmelidir. Uygun saklama koşulları sağlandığında 2 yıl süre ile tazeliğini korur. Gönderim Şekli: Ürünümüz, 500 ml olarak paketlenir. Kargo esnasında zarar görmemesi adına, nar ekşimiz gıdaya uygun pet ambalajda satışa sunulmuştur.Ürünlerimiz özel strafor kutu içerisinde buz jeli ile muhafaza edilerek, 4 mevsim güvenle Türkiye’nin her yerine gönderilebilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver