Antrenman Yayıncılık Antrenmanlarla Matematik 1-2-3-4 Kitap Seti

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
1.100 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
975 TL960 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
984,55 TL
500 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.043 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.079 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Antrenman Yayıncılık Antrenmanlarla Matematik 1-2-3-4 Kitap Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Wise Satıcı Ünvanı: TD YÖNETİM VE KURUMSAL FİNANSMAN DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0833051409000014 Vergi Kimlik Numarası: 8330514090
    Bu ürün Wise tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Antrenman Yayıncılık Antrenmanlarla Matematik 1-2-3-4 Kitap Seti Antrenmanlarla Matematik Seti (4 KİTAP)1.Kitap Antrenmanlarla Matematik:İşlem hatası çok olanlar, işlem hızını arttırmak isteyenler ve Matematiği öğrenmeye yeni karar verenler için...2.Kitap Antrenmanlarla Matematik:Problemlerde sıkıntısı olanlar, soru çözerken nereden başlayacağını bilmeyenler, konuları anlamakta güçlük çekenler için...3.Kitap Antrenmanlarla Matematik:Fonksiyonlar, Parabol, Olasılık ve Trigonometri problemi olanlar için...4.Kitap Antrenmanlarla Matematik:Limit, Türev ve İntegral gibi konularında problemi olanlar için... Yayinevi: Antrenman Yayıncılık Yazar: Halil İbrahim Küçükkaya Boyut: 19.50x27.50 cm Sayfa: 1400 sayfa Kagit: 1.Hamur Kagit

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Halil İbrahim Küçükkaya
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Antrenmanlarla Matematik 1-2-3-4 Kitap Seti

Antrenman Yayıncılık Antrenmanlarla Matematik 1-2-3-4 Kitap Seti 9914598393783 matematik alanında kendini geliştirmek isteyenler için kaynak kitaptır. Üniversite sınavında belirleyici bir ders olan matematikte kişilerin kendilerini geliştirmeleri için iyi bir hazırlık sürecinin tamamlanması gerekmektedir. Matematik alanında sıfırdan başlayarak çalışmalar yapmak isteyenler için ise kitap serileri ideal olmaktadır ve bu sayede daha kolay bir süreç yaşanabilir. Antrenmanlarla matematik 1-2-3-4 sıfırdan başlayarak zora doğru çalışmalar yapmak isteyenlerin isteklerine karşılık vermektedir. Kitap serisinin ilk kitabı daha çok temel kavramlar olarak başladıktan sonra konular ileriki kitaplarda daha fazla zorlaşmaktadır. Bu sayede matematikte temeli iyi bir şekilde oluşturan öğrenciler zor soruları daha kolay çözebilmektedirler. Antrenmanlarla matematik 1-2-3-4 kitap seti ile hazırlık süreci çok daha etkili bir hale getirilebilir.

  • Basit ve Kolay Anlatım
  • Güncel Konular
  • Uygun Fiyat Seçeneği

Antrenman Yayıncılık Antrenmanlarla Matematik 1-2-3-4 Kitap Seti ile Sınavda Başarılı Sonuçlar

Antrenman Yayıncılık Antrenmanlarla Matematik 1-2-3-4 Kitap Seti ile Sınavda Başarılı Sonuçlar

Üniversite sınavı birçok öğrenci için geleceklerinin belirlenmesinde önemli bir rol oynamaktadır. İstedikleri bölümde öğrenim görmek isteyen öğrenciler öncelikle kendileri için bir alan belirlemektedirler. Sayısal ve eşit ağırlık alanları, üniversite sınavlarında en çok seçilen alanlar olmaktadır. Bu iki alanda da ortak olan matematik dersine iyi bir hazırlık yapılması, sınavda rakiplerin önüne geçmek için fırsat tanımaktadır. Antrenman Yayıncılık Antrenmanlarla Matematik 1-2-3-4 Kitap Seti ile sınav öncesinde matematik konuları tamamlanmış olarak sınava girilmektedir. Böylece, sınava iyi bir hazırlık yapan öğrenciler sınav zamanı geldiğinde daha az endişeli olmakla birlikte, üzerlerindeki stresi de atmış olurlar. Antrenman Yayıncılık Antrenmanlarla Matematik 1-2-3-4 Kitap Seti içeriği bu noktada sınava girecek öğrencilerin dikkatini çeken bir konu olmaktadır. Kitapların içerisinde sınavda çıkabilecek her konu bulunur.

Antrenman Yayıncılık Antrenmanlarla Matematik 1-2-3-4 Kitap Seti Kitap Seti Çözümü

Antrenman Yayıncılık Antrenmanlarla Matematik 1-2-3-4 Kitap Seti Kitap Seti Çözümü

Üniversite sınavına hazırlık yapan öğrencilerin sor çözümleri ve konu anlatımlarında önemli bir yol kat etmeleri gerekmektedir. Bu noktada, iyi bir planlama ve düzenli çalışma ile sınava daha hazırlıklı bir şekilde girebilmek mümkündür. Sınava hazırlık sürecinde kaynak kitabı seçiminin iyi bir şekilde yapılması da sürece katkı sağlayan bir durum olmaktadır. Antrenman Yayıncılık Antrenmanlarla Matematik 1-2-3-4 Kitap Seti indirim dönemlerini takip ederek kaynak kitaplara çok daha uygun fiyatlara sahip olunabilir. Kitap setlerinin önemli avantajlarından bir tanesi de tek tek kitap almak yerine serinin tüm kitaplarını bir anda alabilmektir. Öğrenciler tek bir alışveriş ile matematik alanındaki tüm konulara sahip olan kaynak kitaplara sahip olmaktadırlar. Antrenman Yayıncılık Antrenmanlarla Matematik 1-2-3-4 Kitap Seti yorum incelemesi yaparak da kaynak kitap hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak da mümkündür.

Antrenman Yayıncılık Antrenmanlarla Matematik 1-2-3-4 Kitap Seti 9914598393783 Fiyatları

Antrenman Yayıncılık Antrenmanlarla Matematik 1-2-3-4 Kitap Seti 9914598393783 Fiyatları

Antrenmanlarla matematik kitap seti ile sınava hazırlık süreci çok daha keyifli bir hale gelmektedir. Basit ve sade anlatımı ile matematikte zorluk yaşayan öğrenciler konuları daha iyi bir şekilde kavrayabilmektedirler. Bu noktada, kaynak kitabın içerisindeki konuların en güncel konular olması da önemlidir. Sınavda çıkabilecek sorulara yakın konuların bulunduğu kaynak kitabı hazırlık sürecinin etkinliğini artırır. Sınav için etkili bir kaynak kitabını Antrenman Yayıncılık Antrenmanlarla Matematik 1-2-3-4 Kitap Seti kampanya koşulları sayesinde çok daha uygun bir fiyata satın almak da mümkündür. Bütçelerini aşmadan kaynak kitaplara ulaşan öğrenciler daha verimli bir şekilde çalışma imkanı bulmaktadırlar. Kaynak kitaplar ile matematik alanında kendini geliştirmek isteyenler Trendyol’da Antrenman Yayıncılık Antrenmanlarla Matematik 1-2-3-4 Kitap Seti satın al seçeneğine tıklayarak ürünün sahibi olabilirler.