Antrenman Yayınları Hiç Problem Değil

280 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (25)
255 TL'ye 55 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
500 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
300 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Antrenman Yayınları Hiç Problem Değil

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Meyan Kitap Satıcı Ünvanı: MEYAN DİJİTAL REKLAM VE YAZILIM HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0620138312300001 Vergi Kimlik Numarası: 6201383123
    Bu ürün Meyan Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HİÇ PROBLEM DEĞİL

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kollektif
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 301-350
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Matematik
Geri Bildirim Ver

Hiç Problem Değil Tamamı Video Çözümlü Soru Bankası - Antrenman Yayınları

Hiç Problem Değil Antrenman Yayınları tarafından basılan bir soru bankası kitabıdır. Matematik dersinde problemler konusu oldukça geniş bir yer kaplar. Ayrıca ÖSYM her yıl sınavlarında bu konuya yer verir. Hiç Problem Değil Soru Bankası bu bilinç doğrultusunda hazırlanır.

  • TYT, AYT, DGS, KPSS, ALES sınavlarına yardımcı
  • Tamamı hocalar tarafından çözülmüş videolu sorular
  • Türüne göre sınıflandırılmış soru tipleri

Hiç Problem Değil Soru Bankası Özellikleri

Hiç Problem Değil Soru Bankası Özellikleri

Hiç Problem Değil kitabı sayesinde eğitim hayatınızda ve sınav çalışmalarınızda karşınıza çıkabilecek problemleri dert etmenize gerek kalmaz. 312 sayfa olan kitabın boyutu 19x27’dir. Yaklaşık A4 kağıdı kadar yer kaplar. 146 test içeren Hiç Problem Değil Soru Bankası toplamda 1345 soru içerir. Antrenman Mobil uygulamasını kullanarak çözüm videolarına ulaşabilirsiniz. Kitap aktivasyonunu sağlamak için gerekli basit adımların açıklaması kitabın giriş kısmında bulunur.

Başlangıç seviyesi olan bu kitap öğrencilerin problemler konusunu anlayıp çözebilmelerini hedefler. Önce problemin mantığını anlamanızı sağlar. Sorunun mantığını kavradıktan sonra soruyu çözebilmenizi sağlar. Antrenman Yayıncılık Hiç Problem Değil sayesinde karşınıza farklı formda sorular çıksa da mantık yürüterek tümünü çözebilirsiniz. Soruların zorluk seviyesi ilerledikçe artar. Antrenmanlarla ilerleme kaydetmenizi sağlar. Kısa notlar halinde bulunan konu anlatımları sizler için önemli noktaları hatırlatır. Antrenmanları tamamlayarak ve çok sayıda soru çözerek bol pratik yapabilirsiniz.

Farklı Soru Tipleri İçeren Hiç Problem Değil Kitabı

Farklı Soru Tipleri İçeren Hiç Problem Değil Kitabı

Antrenman Yayınları Hiç Problem Değil Problemler Soru Bankası, sınava hazırlık dönemlerinde size fazlasıyla yardımcı olur. Konuları belirli mantıklarla ve bazı ipuçları vererek öğreten kitap, hemen ardından örnekler vererek pekiştirme sağlar. Sonrasında antrenmanlara başlayarak adım adım ilerleyebilirsiniz. Sınava yardımcı bu kitap sayesinde zorlandığınız tüm problem çeşitlerini, farklı soru kalıplarını görebilirsiniz. Doğru yanıtların video çözümü şeklinde verilmesi takılmadan ilerlemenizi sağlar. Bir başkasına, arkadaşınıza veya öğretmeninize sormaya ihtiyaç duymadan kendi başınıza yanıtları anlamanıza imkan verir. Yanlış ya da boş yanıtlarınızı video olarak izleyip öğrenebilirsiniz. Konuları tekrar tekrar dinleme fırsatınız bulunur. Anlamadığınız noktaları iyice öğrenmek adına tekrar edebilirsiniz. Antrenman Yayınları Hiç Problem Değil, öğrencileri problem çözmeye davet eder. Başlangıçta konuya karşı olan ön yargılarınızı değiştirmek için motivasyon sağlar.

Antrenman Yayıncılık Hiç Problem Değil Uygun Fiyatlarla Trendyol’da

Antrenman Yayıncılık Hiç Problem Değil Uygun Fiyatlarla Trendyol’da

İçindekiler kısmını incelediğinizde kitabın farklı alt başlıklardan oluştuğunu ve içeriği bakımından kaliteli olduğunu görebilirsiniz. Sayı ve kesir, yaş, hız, yüzde problemleri gibi başlıkların altında soru tiplerine göre ayrılmış kategoriler bulunur. Bu sayede formül ezberlemek yerine hangi soru hangi mantıkla çözülür öğrenebilirsiniz. Hiç Problem Değil kitabı sizlere karışık gelen konuları basit şekilde anlatır. Detaylı soru kalıpları sayesinde sınava her türden soruya hazırlıklı olarak girebilirsiniz. Kitabın son kısmında rutin olmayan problemler geniş çaplı bir biçimde yer alır. Alışık olduğunuz kalıplardan farklı olan bu sorular belli bir metot yoluyla çözülemezler. Kısa zamanda doğru bilgiyi kullanarak yorumlayabilmek gerekir. Kitap başından beri soruları hikayelerine göre ayırmaz, çözüm mantığı ile ilerler. Siz de temel mantığı öğrendiğinizde rutin olmayan problemlere bakış açınız kolaylaşabilir. Gereken bilgiyi hatırlayıp doğru şekilde kullandığınızda, mantıksal yorumlar yaparak zorlanmadan problemleri aştığınızı görebilirsiniz. ÖSYM formatındaki tüm sınavlarda bu kaynak yardımcınız olabilir. Satın almadan önce Antrenman Yayıncılık Hiç Problem Değil yorum detaylarını inceleyebilirsiniz. İndirim ve fırsatlardan yararlanabilir, kitabı uygun fiyatlara alabilirsiniz.