Anycast M9 Plus 2020 Model +hdmı Görüntü Ve Ses Aktarıcı M9

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
6 saat 58 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
5 Al 4 Öde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
642,90 TL
6 saat 58 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
5 Al 4 Öde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
653,90 TL
18 saat 58 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
600 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
707,90 TL

Ürün Bilgileri

Anycast M9 Plus 2020 Model +hdmı Görüntü Ve Ses Aktarıcı M9

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BİLTECH Satıcı Ünvanı: BİLTECH İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0175044104300001 Vergi Kimlik Numarası: 1750441043
    Bu ürün BİLTECH tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hiçbir kurulum gerektirmez. Tak kullandır. Anycast m9 plus hdmi wifi ile kablosuz görüntü aktarıcı dongle hd hdmı wifi kablsuz ses ve görüntü aktarım teknolojisi ios,android ve windows telefon tablet ve bilgisayarlar ile uyumlu çalışır. Hdmi wifi tv görüntü aktarım cihaz -Bu cihaz sayesinde akıllı telefonlarınız ve tabletlerinizde görüntüyü televizyona yansıtabileceksiniz.Yani tabletinizde veya telefonunuzda izlediğiniz filmi,oynadığınız oyunu izlediğiniz bir videoyu tüm telefonun ekran görüntüsünü televizyonunuza yansıtabileceksiniz. Ürün son derece kaliteli ve kusursuzdur. Ürün android cihazlarda ve apple cihazlarda kusursuz olarak çalışmaktadır. Ürün android platformunda bulunan screen mirroring ve apple platformunda bulunan airplay özellikleri ile aktif hale gelebiliyor. Ürün apple"ın güncel ve güncellenecek tüm yazılımları ile %100 uyumludur. Ürün androidin ve apple ıos"un tüm sürümlerine ve gelecek sürümlerine uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver