Genel Markalar Sea Color Saç Boyası Seti Platin Sarısı 0.1

107 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Sea Color Saç Boyası Seti Platin Sarısı 0.1

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GÜL KOZMETİK VE PARFÜMERİ Satıcı Ünvanı: ÖKKEŞ CAN GÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kilis Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4140638041
    Bu ürün GÜL KOZMETİK VE PARFÜMERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sea Color 2 tüp Krem Saç Boyası Seti Platin Sarısı No:0.1 Zeytinyağlı özel formülü ile saçlarınızı boyarken ışıldayan saçlar elde edebilirsiniz. Canlandırıcı ve saç besleyici özelliğe sahiptir. Zengin renk seçeneğine sahip sea color tüp krem boya kalıcı, parlak ve ışıltıtılı saç boyası isteyenler için idealdir. Mükemmel beyaz kapama sayesinde dip boyalarınızda ve tüm boyamalarda gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Krem boya formülündeki özel kondisyonerler ile parlak ve canlı renkler, kusursuz beyaz kapama özelliği ve içerisindeki yoğun pigmentlerle solmayan renkler elde edebilirsiniz. Güneşte saçlarınızın ışıltısı göz alıcı olacak ve tüm dikkatleri üstünüze çekeceksiniz. Paket içerisinde bulunan saç bakım kremi sayesinde yumuşaklık ve ipeksi parlak görünüm sağlar. Kullanma prospektüsü kutunun iç kısmına basılıdır ilk defa kullanım için detaylı anlatım mevcuttur. Kutu üzerindeki OR kodunu telefonunuzdan okutarak uygulama videosuna da ulaşabilirsiniz. Işıltılı sağlıklı ve parlak saçlar için sea color tüp krem boya en ideal seçenek olacaktır. Mutlu ve güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. Kutu içeriği: 2 adet tüp krem saç boyası ( 2x50 ml) 1 oksidan krem (75 ml) 1 saç bakım kremi ( 10 ml) 1 çift saç boyama eldiveni - Lütfen farklı renk ve modele sahip ürünlerde tercihinizi sipariş notu olarak bildirin. Bildirmemeniz durumunda ya da istediğiniz renk/modelin stoklarımızda olmaması durumunda stok durumuna göre gönderim yapılacaktır. · Ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve yeniden satış vasfını yitirmemiş tüm ürünler tarafımızca koşulsuz iade garantisi altındadır. · Kargolarınızı teslim almadan mutlaka kontrol ediniz. Ambalajı bozulmuş ve hasarlanmış teslimatlarda mağdur olmamanız adına kargo tutanağı tutturmanız önem arz etmektedir. · Kargo tutanağı olmayan hasarlı ürünlerde iade ve değişim işlemi yapılamamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Altın
Geri Bildirim Ver