Apex Yavru Köpek Süt Tozu 200 gr

110 TL
(0,55 TL / g)
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Apex Yavru Köpek Süt Tozu 200 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bizimpetmarket Satıcı Ünvanı: MURAT BEKTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2319788761200015 Vergi Kimlik Numarası: 1620290202
    Bu ürün Bizimpetmarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Apex Yavru Köpek Süt Tozu 200 gr Apex Puppy Milk (DOG) (Tamamlayıcı yemdir) BİLEŞİMİ: Her 1 kg için Vitamin A : 1.000.000 IU/KG Vitamin D3 : 500.000 IU/KG Vitamin C : 1000mg/KG Vitamin E : 200 mg/KG Vitamin B1 : 400mg/KG Vitamin B2 : 200mg/KG Vitamin B6 : 300mg/KG Vitamin B12 : 50 mg/KG Vitamin K3 : 100mg/KG Niacin : 500mg/KG Kalsiyum Laklat : 2000mg/KG Kalsiyum D Pant: 200mg/KG Kobalt : 100mg/KG Biotin : 100mg/KG Folik Asit : 100mg/KG Choline Chloride: 20 gr/KG KULLANIM SAHASI: Annesinden erken dönemlerde ayrılmış yavrular ve öksüz yavrular için anne sütünün içerdiği doğal besin maddelerini içeren, vitamin, mineral ve yağ gibi yavrunun tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek nitelikte süt tozu mamasıdır. Özellikle 1 ile 90 günlük yavrular için uygun olan bu süt tozu yüksek değerli besin maddeleri içerdiğinden hamilelik ve süt verme dönemindeki annenin beslenmesinde de kullanılabilir. KULLANIM ŞEKLİ: 50 ml ılık suya, 2 tatlı kaşığı puppy milk koyun ve mikser veya yumurta teliyle karıştırın. İhtiyaca göre 4 saatte bir verilebilir. Hazırlandıktan sonra 2 saat içinde tüketilmelidir. AMBALAJ ŞEKLİ: 200 g. teneke ambalajlarda takdim edilmiştir. MUHAFAZA ŞARTI: Çocukların ulaşamayacağı yerlerde, ambalaj içinde güneş görmeyen bir yerde muhafaza ediniz. BU BİR İLAÇ DEĞİL YEM PREMİKSİDİR. TEDAVİ AMACIYLA KULLANILMAZ.
Geri Bildirim Ver