Apotemi Yayınları Tyt Kpss Ales Dgs Msü Problemler 2021

113 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Apotemi Yayınları Tyt Kpss Ales Dgs Msü Problemler 2021

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ayrakitap Satıcı Ünvanı: GÜNTÜLÜ OKYAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6590251654
    Bu ürün ayrakitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Apotemi Yayınları TYT KPSS ALES DGS MSÜ Problemler 2021

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf Üniversite Hazırlık
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2021
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
Geri Bildirim Ver

Tyt Kpss Ales Dgs Msü Problemler - Apotemi Yayınları

Sektörde birçok yeniliğe imza atmış olan yayınevi, 2008 yılında yayın hayatına başlar. Kendisi bir matematikçi olan Fatih İhtiyaroğlu’nun kuruculuğunu üstlendiği Apotemi Yayınları problemler fasikül ve kitaplarıyla üniversite sınavına hazırlık aşamasında gençlerin ihtiyaç duyacağı kitapların üretimini üstlenirken sahip olduğu ilkeler şu şekilde sıralanabilir:

  • En güncel soru stillerini yakalamak
  • Sınava en yakın soru tipleri
  • Müfredatı yakalayan güncel konular

Üniversite Sınavına Hazırlanırken Daima Yanınızda

Üniversite Sınavına Hazırlanırken Daima Yanınızda

Güncel konuları ve soru stillerini yakalayan Apotemi Yayınları TYT problemler kitaplarıyla üniversiteye hazırlanan gençlerin tercih edebileceği bir kaynak olma niteliğindedir. Müfredata uygun, güncel soru tiplerini yakalayan stiliyle ön plana çıkan yayınevinin hazırlık kitapları üniversiteye giden yolda yanınızda bir rehber niteliğindedir. Apotemi Yayınları problemler soru bankasıyla güncel soru tiplerini yakalayabilir, hazırlandığınız sınavlara en yakın soru stillerini çözerek kendinizi daha hazır hissedebilirsiniz. Yayınevinden satın alacağınız problemler kitaplarının sahip olduğu nitelikler şu şekilde sıralanabilir:

‘’Tek kitap, Tek Konu’’ anlayışıyla üretimini sürdürür. Uzman kadrosu tarafından hazırlanmış özgün sorularıyla ufuk açıcı özelliktedir. Gençlerin üniversite sınavına hazırlanırken, yanlarında olacak genç ve dinamik bir yayınevidir. Öğretici ve aynı zamanda ezber yapmaktan bağımsız soru stilleriyle tek tip olmaktan uzak içeriğe sahiptir. Sınav formatına uygun soru tipleriyle, öğrencileri gerçekçi bir biçimde hazırlar.

    Sınav Formatına Uygun Apotemi Yayınları Problemler Kitapları

    Sınav Formatına Uygun Apotemi Yayınları Problemler Kitapları

    Tyt Kpss Ales Dgs Msü Problemler Apotemi Yayınları adımlama tekniği kullanılarak hazırlanır, dinamik, öğrenci kazanım ve becerilerini sorgulayan soru stilleriyle sınava hazırlanırken bir adım öne çıkmanızı sağlar. Özgün soru stilleri sayesinde gireceğiniz sınava hazırlanırken, kendinizi daha özgüvenli hissedebilir, ev ortamında rahatlıkla kendinizi test edebilirsiniz. Yayınevinin sunduğu kapsamlı soru bankası kitabı sayesinde konuyu rahat bir şekilde kavradıktan sonra kendinizi test edebilirsiniz.

    Kolay ve anlaşılabilir dili sayesinde, öğrenciyi sıkmadan ve zorlamadan direkt olarak hedefe yönelik bir tarama yapar. Öğrencilerin, sınav esnasında soğukkanlı bir şekilde sorularına odaklanabilmesi için, kitapta yer alan sorular sınav formatına en yakın derecededir. Yeni nesil sorularıyla güncel bir şekilde müfredatı yakalar. Gereksiz detaylardan kaçınarak, yalnızca hedeflenen kazanımların edinilmesi planlanan soru stilleriyle, hedefe yönelik bir çalışma yapmanızı sağlar.

    Apotemi Yayınları Trendyol’da

    Apotemi Yayınları Trendyol’da

    Apotemi Problemleri kitaplarıyla sınava yakın bir deneyim yaşayarak çalışmanızı yapabilirsiniz. Apotemi Yayınları Problemler nasıl sorusuna cevap almak için diğer müşterilerin yorumlarına göz atabilir, ürünle ilgili fikir sahibi olabilirsiniz. Apotemi Yayınları Problemler yorumlarıyla alışverişinizi tamamlayabilir, diğer müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Apotemi Yayınları Tyt Kpss Ales Dgs Msü problemler kitaplarıyla istediğiniz sınava kolayca hazırlanabilir, sınav formatına yakın soruları çözmüş olmanın sağladığı avantajın keyfini çıkarabilirsiniz. Uygun fiyatlar üzerinden satın alacağınız kitaplarla sınava kaliteli ve nitelikli bir şekilde hazırlanmış olmanın verdiği özgüveni yaşayabilirsiniz. Kendinizi zaman konusunda test edebilir, gerçeğe yakın sınav deneyimini eviniz rahatlığında yaşayabilirsiniz. Farklı soru tipleriyle sizi her konuda hazırlayan yayınevinin kitaplarıyla, gireceğiniz sınavda istediğiniz neticeleri elde etmenin mutluluğunu yaşayabilirsiniz. Kitaplara ise Trendyol ile kısa zamanda sahip olabilirsiniz.