Appa Macbook Air Mini Display Port To Hdmı Adaptör Çevirici Srf-1828

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Appa Macbook Air Mini Display Port To Hdmı Adaptör Çevirici Srf-1828

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sarfnet Satıcı Ünvanı: HALİL İBRAHİM ÇİFTÇİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3992847349800028 Vergi Kimlik Numarası: 2540273044
    Bu ürün Sarfnet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • APPA MACBOOK AİR MİNİ DİSPLAY PORT TO HDMI ADAPTÖR ÇEVİRİCİ Apple'ın Mac bilgisayarlarında ve üst düzey ekran kartlarında bulunan mini Display port görüntü çıkışını HDMI girişe sahip LCD, Plazma, projeksiyon gibi görüntüleme cihazlarınızda kullanmanın en uygun yolu. Apple, MacBook, MacBook Air gibi notebooklarında kullandığı bağlantı arayüzü olan Mini Display Port çıkışlarını aktif olarak kullanarak birden fazla monitör kullanımına geçebilirsiniz. Yazılım Gereksinimi Duymadan Tak Çalıştır Kullanım Mini Display Port - HDMI dönüştürücünün kullanımı çok basittir. Her hangi bir yazılıma ihtiyaç duymayan yapısı ile tek yapmanız gereken dönüştürücüyü takmak ve kullanmaktır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Appa Macbook Air Mini Display Port to HDMI Adaptör Çevirici SRF-1828

Elektronik alet kullanımlarında cihazlara ek olarak bazı yardımcı araç gereçlere ihtiyaç duyulur. Bunlardan bir tanesi de adaptör çeviricidir. Display port to HDMI dönüştürücü modeli bağlantı kurmanızı kolaylaştıracak bir modeldir. Modelin tasarımında bir taraf mini display port görüntü çıkışına uygun şekilde tasarlanır. Diğer çıkışı ise HDMI girişine sahip cihazlar için uygun üretilir. Bu sayede ürün iki tür cihazı birbirine bağlayarak işlerinizi kolaylaştırır. Ürünü kullanarak izlemek istediğiniz görüntüyü plazma, LCD, projeksiyon gibi görüntüleme cihazlarınızda izleyebilirsiniz. Ürün, görüntülerin farklı cihazlarda konforlu ve kaliteli bir şekilde izlenmesine imkan tanır. Model sayesinde izlemek istediğiniz görüntüyü istediğiniz cihaz boyutunda ve büyüklükte izleme imkanı elde edersiniz. Model teknolojik özelliği sayesinde konforlu ve kaliteli bir görüntü deneyimi yaşatır.

  • Şık tasarım
  • Sorunsuz görüntü iletimi
  • Farklı ekranlarda kullanım

Appa Macbook Air Adaptör Çevirici Özellikleri

Appa Macbook Air Adaptör Çevirici Özellikleri

Pratik ve rahat kullanım imkanı sunan ürünler her zaman ön plana çıkar. Appa Macbook air mini display port to HDMI adaptör çevirici, görüntülenme cihazlarınızda kaliteli görüntü aktarımı için pratik ve kolay bir deneyim yaşatır. Bu ürün sayesinde birden fazla monitör kullanabilir ve her birine hakim olabilirsiniz. Birden fazla monitörde görüntüleme sağlamak iş hayatında veya sosyal yaşamda size kolaylık sağlar. Aynı zamanda ürünün kullanım kolaylığı görüntü aktarma sırasında vakit kaybı oluşmasını önler. Cihaz kullanım özelliklerinin yanında şık bir tasarım ile ön plana çıkar. Şık tasarımı sayesinde okulda, evde, işte ve sosyal hayatta rahatça kullanmanızı sağlar. Ürünün az yer kaplamayan yapısı ve tasarımı her zaman yanınızda taşımanıza imkan tanır. Cihazın çalışması için herhangi bir yazılıma gereksinim duyulmaz. Bağlantıyı yaptıktan sonra kullanmaya başlayabilirsiniz.

Appa Macbook Air Adaptör Çevirici Avantajları

Appa Macbook Air Adaptör Çevirici Avantajları

Displayport to HDMI modelli bu ürün; okulda, evde, iş yerinde ve ofiste istediğiniz görüntüyü istediğiniz cihazla kolayca izlemenize imkan tanır. Az yer kaplayan ve başarılı özelliklere sahip olan bu ürün teknoloji ile ilgilenenler için yardımcı bir alet görevindedir. Bu kullanışlı ve pratik cihaz sayesinde istediğiniz anda ve sürede görüntüleri aktarabilirsiniz. Ürün kullanımı için önceden hazırlanması gereken hiçbir yazılıma ihtiyaç duyulmaz. Cihazın bu özelliği pratik kullanımını ön plana çıkarır. Böylece ürünü istediğiniz an takıp vakit kaybetmeden çalıştırabilirsiniz. Tasarımı ve kullanım pratikliği ile tek yapmanız gereken ürünü cihaza takarak çalıştırmak olur. Ürünün kullanışlı boyutları sayesinde taşınması kolaydır. Bu sayede her an yanınızda tutarak istediğiniz zaman çalıştırabilirsiniz. Dayanıklı ve kaliteli özelliklere sahip bu ürünü uzun yıllar kolaylıkla kullanabilirsiniz. Taşınabilir olması ve farklı cihazlarla uyumlu olması kullanım avantajları arasında öne çıkar.

Avantajlı Appa Adaptör Çevirici Fiyatı ve Yorumları

Avantajlı Appa Adaptör Çevirici Fiyatı ve Yorumları

Appa Macbook air mini display port to HDMI adaptör çevirici fiyatı ürünün avantajları ve özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Belirlenen fiyat müşteriler için memnun edici olur. Ürün pratik kullanımı ve hafif tasarımı ile müşteriler tarafından büyük beğeni toplar. Cihaz aynı zamanda müşteriler için uzun yıllar kullanma imkanı sağlar. Appa Macbook air mini display port to HDMI adaptör çevirici yorumları ürünün çalışması için kendisinden başka bir materyale veya yazılıma ihtiyaç duymadığını ön plana çıkaracak şekildedir. Aynı zamanda ürünün avantajlı boyutu ve hafif tasarımı sayesinde kısa sürede zahmetsiz bir şekilde işlerinizi bitirebilirsiniz. Ofis ve günlük işlerinizde size kolay kullanım imkanı sağlayarak eşsiz bir deneyim yaşatır. Pratik kullanım imkanı sağlayan bu ürüne Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajları ile sahip olabilirsiniz.