Telefon Aksesuarları iPhone 11 Pro Max Ekran Koruyucu Anti Blue Temperli Cam

129 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Telefon Aksesuarları iPhone 11 Pro Max Ekran Koruyucu Anti Blue Temperli Cam

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: elitteknoloji Satıcı Ünvanı: İLHAN CANEROĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2000081781
    Bu ürün elitteknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • iPhone 11 Pro Max Ekran Koruyucu Anti Blue Temperli Cam Ekran koruyucu, yüksek teknoloji kullanılarak üretilmiş özel bir camdır. Cihazdan gözünüze gelen mavi ışıığı keserek gözlerinizin zararlı renkleri almamamasını sağlar. Kullanılan cam kalitesi sebebi ile kristal netlik elde etmenize imkân verir. Son derece sağlam olan bu ürün ekranı gündelik kullanımda olaşabilecek hasarlara karşı en yüksek oranda korumaya çalışır. Cam üzerinde sadece hoparlör deliği mevcuttur bu sayede kameranızın ve diğer sensörlerinizin içine zamanla toz birikmesinin önüne geçilir. Yüzeyi iPhone ekranınız kadar kaygandır. Dokunmatik hassasiyeti kaybolmaz. Ekran koruyucu cam, uygulama konusunda sizi hiç zorlamaz. Olurda sökmek isterseniz, söküldüğünde kesinlikle leke yada iz bırakmaz.öne çıkan özellikler Yüksek kaliteli malzeme Anti blue ışık Yüksek temper oranı Kristal netlik Yeni Kalıp Uzun kullanım ömrü BilgilendirmeMelefoni, size benzer ve / veya muadil ürün göndermez. Siparişini verdiğiniz ürün orijinaldir ve orijinal ambalajında kargolanır.
Geri Bildirim Ver

Telefon Aksesuarları iPhone 11 Ekran Koruyucu Anti Blue Temperli Cam

Günlük işlerinizin çoğunu hallettiğiniz telefonlar, hayatın ayrılmaz bir parçası haline gelir. Devamlı yanınızda taşıdığınız cihazınızın düşmesi tehlikesi yüksektir. Düşme sonucu telefonunuzda çizikler ve kırıklar oluşur. Telefon Aksesuarları iPhone 11 ekran koruyucu anti blue temperli cam, telefonunuzu hasarlara karşı korur. Yüksek teknoloji kullanılarak üretilen özel bir camdır. Düşme veya çarpma gibi durumlara karşı telefonunuza maksimum koruma sağlar. Bu özelliği sayesinde telefonunuzu uzun süre kullanmanıza yardımcı olur. Aynı zamanda ergonomik bir üründür. Camın üzerinde sadece hoparlör deliği mevcuttur. Bu sayede kameranızı da koruyan ürün, cihazınızın diğer sensörlerinin içinde toz birikmesini engeller. Ekrandan gözünüze gelen mavi ışığı keser. Böylece gözlerinizi zararları ışıklardan korur. Ürün, ekranınız kadar kaygandır. Telefonunuzun mevcut dokunmatik hassasiyetini azaltmaz ve uygulamalara erişimi kısıtlamaz.

  • Maksimum koruma
  • Anti Blue temperli cam
  • Yüksek dokunmatik hassasiyet

iPhone 11 Ekran Koruyucu Anti Blue Temperli Cam Özellikleri

iPhone 11 Ekran Koruyucu Anti Blue Temperli Cam Özellikleri

Telefonunuzun günlük hayatta önemli bir yeri vardır. Sık kullanıldığı için çarpmaya ve düşmeye müsaittir. Bunun durumlar cihazınıza zarar verir. Özellikle dokunmatik ekran telefonunuzun önemli parçalarından biridir. Bu yüzden ekran kırıldığında hayatınızın işleyişi bir anda durabilir. Telefonunun kullanılmaz hale gelebilir. Telefon Aksesuarları iPhone 11 anti blue temperli cam kırıklara ve çiziklere karşı koruma sağlar. Yüksek teknoloji kullanılarak sağlamlaştırılır. Telefonunuzun zarar görme riskini azaltarak kalıcı koruma sağlar. Kamerayı ve diğer sensörleri kaplayarak içlerinde toz birikmesini önler. Özel üretimi sayesinde cihazınızdan gelen mavi ışığı keser. Bu kullanışlı ürün sayesinde gözlerinizi zararlı ışıktan korursunuz. iPhone 11 temperli cam ekranınız kadar kaygandır. Yüksek dokunmatik hassasiyete sahiptir. Uygulamalara kolay erişim sağlarken cihazınıza kolay bir şekilde takılır. Söküldüğünde leke veya iz bırakmaz. Üretiminde kaliteli materyaller kullanılır. Böylelikle net bir ekran görüntüsü sağlar.

Dayanıklı iPhone 11 Ekran Koruyucu Anti Blue Temperli Cam

Dayanıklı iPhone 11 Ekran Koruyucu Anti Blue Temperli Cam

Kaybolmaması veya düşmemesi için telefonunuzu cebinizde taşıyabilirsiniz. Cebinizde bulunan anahtarlar ya da bozuk paralar ekranınızın çizilmesine neden olur. Telefonunuzun zarar görmemesi için kalıcı bir çözüm gerekir. Bunun için bu modeli kullanmak size avantaj sağlar. Son derece sağlam olan bu ürün, ekranınızı maksimum seviyede korur. Ekranınızın zarar görme riskini azaltır. Bu yönüyle uzun süreli kullanım sağlayan ergonomik bir üründür. Yüksek dokunmatik hassasiyete sahiptir. Böylece dokunmatik ekranınızı kullanmaya devam edebilirsiniz. Ürün, ekranınız gibi kaygan bir yapıya sahiptir. Dokunmatik ekran deneyiminizi iyileştirir. iPhone 11 cam koruyucu yüksek teknoloji kullanılarak üretilir. Bu avantajı sayesinde ekrandan gelen mavi ışığı keserek gözlerinizi korur. Üretiminde kaliteli cam kullanılır. Bu sayede net bir ekran deneyimi yaşatır. Telefonunuzun ekranında bulanıklık yaratmaz. Ekran kalitesini düşürmediği gibi görüntü kalitesini korur.

Uygun iPhone 11 Ekran Koruyucu Temperli Cam Fiyatları

Uygun iPhone 11 Ekran Koruyucu Temperli Cam Fiyatları

Telefon Aksesuarları iPhone 11 ekran koruyucu anti blue temperli cam fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Ürün, birçok işlevsel özelliğe sahiptir. Son derece sağlam olduğu için maksimum koruma sağlar. Gündelik kullanımda oluşabilecek hasarları engeller. Kameranızı kaplayarak darbelere ve çiziklere karşı korur. Diğer sensörlerin içinde toz birikmesini engeller. Telefonunuza maksimum koruma sağlayarak kullanım ömrünü artırır. Bu özelliği sayesinde size avantaj sağlar. Yüksek teknoloji kullanılarak üretilir. Ekrandan gelen zararlı mavi ışığı kesen özel bir yapıya sahiptir. Gözlerinizin zararlı renkleri almamasını sağlar. Ürün, ekranınız kadar kaygan bir yapıya sahiptir. Dokunmatik hassasiyeti yüksektir. Uygulamalarınıza erişmekte bir problem yaşamazsınız. Kullanılan cam kalitesi sayesinde ekranınızın netliğinde bir değişme olmaz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Telefon Aksesuarları iPhone 11 ekran koruyucu anti blue temperli cam yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Dayanıklı yapısıyla öne çıkan bu ürüne Trendyol’dan avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.