Telefon Aksesuarları Iphone 11 Kılıf Silikon

24,80 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Telefon Aksesuarları Iphone 11 Kılıf Silikon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SUGBA AKSESUAR Satıcı Ünvanı: ZEHRA CORUK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Vergi Kimlik Numarası: 2120279617
    Bu ürün SUGBA AKSESUAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Apple iPhone 11 Kılıf Silikon Son derece modern görünüme sahip esnek silikon malzemeden üretilmiştir. Kılıf cihazınızın kalıplarına bire bir uyumludur. Özel kalınlığı sayesinde düşmelerde oluşan şok ve darbeleri emerek telefonunuzu korur. Cihazınızı sararak çizilmesini engeller. Kılıfın iç kısmı süet ile kaplanmış ve cihazınızın çizilmesinin önüne geçilmiştir. Cihazınız kılıfın içine takıldıında düz zeminde ekranın yerle teması ortadan kaldırılmıştır. Kılıfın alt kısmı açık bırakılmış tüm giriş çıkışları rahatca kullanmanız sağlanmıştır. Cihazınızın tuşlarını saran yapısı, koruyucu olmasının yanı sıra tuşa basıldığında alınan hissi yok etmez. Kamera yuvasının son derece uyumlu tasarlanması ve sahip olduğu ince çerçeve sayesinde olası lens çizilmelerine karşı koruyudur. öne çıkan özellikler Yüksek kaliteli silikon malzeme İnce ve şık tasarım Çizilmelere karşı koruma Kamera koruyucu Uzun kullanım ömrü BilgilendirmeMelefoni, size benzer ve / veya muadil ürün göndermez. Siparişini verdiğiniz ürün orijinaldir ve orijinal ambalajında kargolanır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Telefon Aksesuarları Iphone 11 Kılıf Silikon

Telefon Aksesuarları iPhone 11 kılıf silikon, esnek malzemesi ile şık bir görünüm sunar. Yapısı silikon olan ürün, dayanıklılığı ile ön plana çıkar. İdeal kalınlığı sayesinde cihazınızı sararak darbe ve çiziklere karşı korur. Cihazınızın kılıf ile temasında meydana gelebilecek çizikleri önlemek için ürünün iç kısmı, süet ile kaplıdır. Ürünün alt kısmı, cihazınızın tüm giriş çıkışlarının rahatça kullanılabilmesi için açık olarak tasarlanır. İnce çerçeveye sahip kamera yuvası ile son derece uyumludur. Ayrıca, olası lens çizilmelerine karşı koruyucudur. Beyaz renkli ürün, cihazınızın görünümüne şıklık katar. Açık renkli kılıf modeli, leke tutmaz ve kolay temizlenebilir. Apple iPhone 11 cihaz kalıplarına birebir uygundur. Telefon Aksesuarları iPhone 11 silikon kılıf sayesinde cihazınıza koruma ve şıklığı aynı zamanda kazandırabilirsiniz.

  • Uzun ömürlü kullanım
  • Darbelere karşı koruma
  • Kamera koruyucu

Telefon Aksesuarları iPhone 11 Silikon Kılıf Özellikleri

Telefon Aksesuarları iPhone 11 Silikon Kılıf Özellikleri

Telefon Aksesuarları iPhone 11 kılıf, özel kalınlığı ile cihazınızı olası hasarlara karşı korur. Özellikle silikon tasarımı, ürünün uzun ömürlü bir kullanım sağlamasında etkilidir. Aynı zamanda sıvı ile temas etmesi durumunda oldukça dayanıklıdır. Kılıf, iPhone 11’in tuşlarını saran yapısı sayesinde tuşa basıldığında alınan hissi yok etmez. Cihaz yüzeyinde rahatsız edici bir doku oluşturmaz. Silikon yüzeyi ile rahat ve pratik bir kullanım sağlar. Telefon Aksesuarları silikon kılıf, antişok yapısı ile cihazınıza tam koruma sağlar. Antişok plastik yapının yüzeyinin pürüzsüz olması, ürün için gerekli temizlik aşamasında kolaylık sağlar. Nem tutma özelliğinin zayıf olması sayesinde ürün, bakteri oluşumuna dayanıklılık gösterir. Beyaz renge sahip olan bu kılıf, kaliteli silikon yapısı sayesinde kolay silinebilir. Telefon Aksesuarları iPhone 11 silikon kılıf yorumlarından ürünü kullanan müşterilerin deneyimlerini inceleyebilirsiniz.

Telefon Aksesuarları iPhone 11 Silikon Kılıf Avantajları

Telefon Aksesuarları iPhone 11 Silikon Kılıf Avantajları

Apple 11 silikon kılıf, antişok plastik yapısı ile beğeni toplar. Beyaz renge sahip olmasına karşın ürün, ideal tasarımı sayesinde bakteri oluşumuna karşı dayanıklıdır. Aynı zamanda yüksek kaliteli silikonu, sağlığa zararlı maddeler içermez. Kılıf, cihaza takılı halde iken cihazınıza kaymaz bir yüzey sunar. Böylece sizin için rahat bir tutuş sağlar. Ürün, cihazınızı dış etkenlerden korumanın yanı sıra süet iç tasarımı sayesinde cihazınızın bataryasını ısıdan ve nemden korur. Telefon aksesuarları iPhone 11 silikon kılıfı, cihazınızı kullanırken aldığınız hissi yok etmez. Uygun fiyatı ile beğeni toplar. Ürünün kamera yuvasının cihaza uygun olarak tasarlanmış olması ile cihazınızın kamerası için gereken önlem alınır. Telefonunuz, kılıf takılı iken temas sorunu yaşamadan şarj edilir. Ürünün cihazınız için gerekli giriş çıkışları engellememesi avantajı ile özgürce kullanım fırsatı yakalayabilirsiniz.

Avantajlı Telefon Aksesuarları iPhone Silikon Kılıf Fiyatı

Avantajlı Telefon Aksesuarları iPhone Silikon Kılıf Fiyatı

Telefon Aksesuarları iPhone 11 silikon kılıf fiyatı, ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Bu ürün, cihazınızı korumanıza ve tasarımına şık bir görünüm kazandırmanıza yardımcı olur. Kılıf, cihazınız ile gerçekleştireceğiniz günlük işlerinizde kolay bir kullanım imkanı sunar. Kir tutmayan gövdesi ile oldukça pratik bir modeldir. Kaliteli silikon tasarımı, bu ürünün kullanım ömrünü uzatır. Ürün, dikkat çeken dış görünüşü ile ön plana çıkar. Telefon Aksesuarları iPhone 11 silikon kılıf yorumları sayesinde ürünü kullanan diğer müşterilerin deneyimlerini inceleyebilirsiniz. Bu sayede ürünün uzun vadeli performansı hakkında fikir edinmeniz mümkün olur. Bütçe dostu fiyatı ile bu modeli, iPhone 11 kullanan yakınlarınıza hediye edebilirsiniz. Gelişmiş yapısal özelliklere ve kullanım kolaylığına sahip bu ürüne Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.