Apple Lightning Konnektörlü Earpods iPhone 11 Lightning Kulaklık Orijinal

874,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
9.9
merchant-badge-imagemerchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
849 TL839 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Apple Lightning Konnektörlü Earpods iPhone 11 Lightning Kulaklık Orijinal

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Netzy Satıcı Ünvanı: NETZY TEKNOLOJİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631189840300001 Vergi Kimlik Numarası: 6311898403
    Bu ürün Netzy tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kulak içi kulaklık stereo ses çıkışına sahiptir. Derin bas özelliği mevcuttur.
  • Kablolu kulaklık kullanımı için cihaza kablo ile takılması gerekir. Bluetooth bağlantısı mevcut değildir.
  • Mikrofonlu kulaklık ile aramaların açılıp reddedilmesi mümkündür.
  • Beyaz kulaklık iOS işletim sistemine sahip olan cihazlarda kullanılır. Zengin bas özelliği mevcuttur.
  • Silikonsuz kulak içi kulaklık kulak içine uyumlu yapısı ile kulağı rahatsız etmeden kullanılır. Uzun süreli kullanımda rahatlık sağlar.
  • Lightning konnektörlü kulaklık lightning konnektör tipine sahiptir.
  • İPhone lightning konnektörlü earpods kulaklık tere dayanıklı yapısı ile konforlu kullanım sunar.
  • Kumanda özelliği bulunur. Kumanda işlevi ile çağrıları kontrol etme, müzik işleyişini kontrol etme ve ses kontrolünü sağlayabilmek mümkündür.

Ürün Özellikleri

  • Bağlantı Kablolu
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Hoparlör / Kulaklık /Çıkış Fişi 2
  • Ses Özelliği Stereo
  • Renk Beyaz
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
  • Mikrofon Var
  • Dokunmatik Kontrol Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Apple Iphone 11 Kulaklık Lightning Konnektörlü Earpods Kutusuz Orijinal Ürün

Genellikle telefondan müzik dinlemek için kullanılan Apple iPhone 11 kulaklık lightning konnektörlü earpods kutusuz orijinal ürün olmasıyla oldukça büyük beğeni alır. Günlük hayatta her an ihtiyaç duyulan ürünlerdendir. Kaliteli kablosu ile kopmalara karşı dayanıklıdır. Küçük ve rahat taşınabilir olduğu için her yere zahmetsizce götürülür. Kullanışlı ve hafif bir tasarım sahiptir. Şık tasarımlı iPhone lightning konnektörlü earpods, kablo bağlantılıdır. Aynı zamanda telefon ile hızla bağlantı kurup aramalara kolay cevap verme özelliğine sahip olduğundan sıklıkla tercih edilir. 2 tane hoparlör çıkışı olması ile güçlü bir sese sahiptir. Beyaz renkli olan ürün kolay temizlenebilir. Bu sayede her açıdan pratik bir kulaklık olarak öne çıkar. Stereo ses özelliği olmasıyla istediğiniz kulaktan istediğiniz ses yüksekliğini ayarlayabilirsiniz.

  • Kullanışlı tasarım
  • Stereo özellik
  • Küçük yapı

Apple iPhone 11 Kulaklık Lightning Konnektörlü Özellikleri

Apple iPhone 11 Kulaklık Lightning Konnektörlü Özellikleri

Apple iPhone 11 kulaklık lightning konnektörlü earpods kutusuz orijinal ürün kullananlar, ürünün şık ve modern tasarımını beğendiklerini ifade ederler. Aynı zamanda ihtiyaç duyulan her yere rahatlıkla taşınabilir. Küçük yapısından dolayı sıklıkla tercih edilir. Stereo özelliği sayesinde gerçekçi bir ses deneyimi sağlar. İstediğiniz kulaktan istediğiniz ses yüksekliğini ayarlama avantajı sunar. Ürünün bu avantajı sayesinde kendinize eğlenceli bir ortam oluşturmanız mümkündür. Kaliteli ve kullanışlı olan bu ürün, uzun zamanlar kullanım rahatlığı sağlar. Beyaz renkli olan ürün, kullanılan her aksesuarla uyumludur. Açık renkli tasarımı ile içinde yanan kabloları kolayca fark etmenizi sağlayabilir. Yüksek ses kalitesi ile beğeni toplar. Günlük kullanım için ideal tercihtir. Seyahatlerin vazgeçilmez tercihi olabilir. Kaliteli bir kulaklığa ihtiyacınız varsa iPhone 11 kulaklık lightning konnektörlü earpods modelini inceleyerek siparişinizi oluşturabilirsiniz.

Şık iPhone 11 Lightning Konnektörlü Earpods Avantajları

Şık iPhone 11 Lightning Konnektörlü Earpods Avantajları

iPhone orijinal kulaklık tasarımı olan bu ürün, 11 iPhone ile uyumludur. Mikrofon destekli olmasıyla telefonunuza dokunmadan kullanım imkanı sunar. Stereo özelliğiyle kullanışlı olan iPhone konnektörlü earpods lightning, uzun süre boyunca ilk günkü kaliteli ses özelliğini korur. Ayarlanabilir ses yapısıyla kulaklarınıza zarar vermez. Her anlamda sizi memnun eder. Hafif yapıya sahip olan bu lightning konnektörlü earpods lightning modelini, küçük tasarımı ile dilediğiniz her yere kolaylıkla götürebilirsiniz. Beyaz rengi, ürünün beğenilen detayları arasında yer alır. Özellikle çantanızda ve cebinizde taşımak için ideal tasarımdır. Apple iPhone 11 kulaklık lightning konnektörlü earpods kutusuz orijinal ürün fiyatları, ürünün tüm bu avantajları göz önünde bulundurularak belirlenir. Bütçe dostu fiyatı ile beğeni toplar. İdeal rengi ve hafif yapısı ile günlük kullanımda ön plana çıkan dikkat çekici bu ürünü siz de inceleyebilirsiniz.

Konnektörlü Earpods Kutusuz Orijinal Ürün Yorumları

Konnektörlü Earpods Kutusuz Orijinal Ürün Yorumları

iPhone 11 lightning kulaklık, kablo bağlantılıdır. Stereo özelliğinden dolayı birçok kişinin favorisidir. Aynı zamanda modern ve şık görünümü ile birçok kişi tarafından tercih edilir. Beğeni toplayan bir earpods kulaklık modelidir. Oldukça uzun ömürlü bir tasarıma sahiptir. Hafif ve kullanışlı olmasıyla müşterilere avantaj sağlar. Bu şık tasarımlı ürün, tere ve suya karşı dayanıklıdır. Eşsiz özelliklere sahip olan modelin 2 çıkış yeri bulunur. Bas ve tiz sesleri rahatlıkla duyabilmenizi sağlar. Müzik dinlemek, dizi izlemek ve oyun oynamak amacıyla ideal seçimdir. Trendyol aracılığıyla Apple iPhone 11 kulaklık lightning konnektörlü earpods kutusuz orijinal ürün yorumları bölümünü okuyarak ürün hakkında inceleme yapabilirsiniz. Ürün hakkında yapılan yorumlar, dayanıklı yapısı ve özellikleri hakkında fikir verebilir. iPhone lightning konnektörlü earpods lightning ürününü uygun fiyat avantajı ile değerlendirerek güvenle satın alabilirsiniz.