Fogy Iphone 13 Pro Uyumlu Kenarları Kırılmaya Dayanıklı 5d Cam Ekran Koruyucu 13 Pro 5D Cam1

218 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fogy Iphone 13 Pro Uyumlu Kenarları Kırılmaya Dayanıklı 5d Cam Ekran Koruyucu 13 Pro 5D Cam1

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SRCTeknoloji Satıcı Ünvanı: MERVE BÜDÜN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1910640405
    Bu ürün SRCTeknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • iPhone 13 PRO ekran koruyucu 5D tasarımı ile ekranı tam kaplayarak her koşulda ve mekanda cihazın güvenle kullanılmasına olanak tanır.
  • Tamamen cam malzemeden tasarlanan telefon ekran koruyucu, cihaza üst düzey koruma sağlar.
  • Ekran koruyucu cam olması sebebiyle pürüzsüz ultra HD ekran görüntüsü iletir.
  • iPhone ekran koruyucu üst seviyede çizilmeleri önler. Isı, şok ve kimyasal etkilere karşı koruma sağlar.
  • Kırılmaz ekran koruyucu, kimyasal işlemlerle güçlendirilmiş, çok yüksek derecedeki darbelere dayanıklı camdan üretilmiştir.
  • 5D ekran koruyucu ekranı tamamen kaplar, tam koruma yaratır. Bunun yanı sıra ekranda hava kabarcığı oluşmasını engeller.
  • 9H ekran koruyucu
  • bıçak, anahtar gibi keskin objelerle bile çizilmeyecek şekilde bir koruma sağlar.
  • Tempered Glass ekran koruyucu, çok büyük darbelerde kırılarak cam gibi parçalanmaz, tehlike oluşturmaz. Darbeyi emerek telefonunuzun ekranını korur.
  • İnce ekran koruyucu çıkarmak istediğinizde kolayca sökülebilir. Ekran üzerinde herhangi bir iz bırakmaz.
  • iPhone 13 PRO koruyucu cam uzun ömürlü kullanım sunar. Kenarları kırılmaya ve çatlamaya karşı ekstra dayanıklılığa sahiptir.
  • Darbe emici ekran koruyucu ekranı su gibi sıvı malzemelerden koruyarak dijital aksamın elektroniğini güvence altına alır.
  • Yumuşak nemli bir bezle rahatlıkla temizlenir.
  • Dokunmatik ekranın kullanım performansında ve görüntü kalitesinde herhangi bir sorun yaşanmaz. Ekranı korumanın yanı sıra orijinal ekran kalitesi sunar.

Ürün Özellikleri

  • Cep Telefonu Modeli iPhone 13 Pro
  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

Fogy Iphone 13 Pro Uyumlu Kenarları Kırılmaya Dayanıklı 5D Cam Ekran Koruyucu

Günlük kullanımda elden düşmeyen telefonlar; çarpma gibi durumlarda birçok hasar alabilir. Ekran koruyucuları; oluşabilecek çarpma ve darbelerden sonra meydana gelebilecek kırılma ya da çizilme gibi hasarlanmalara karşı koruma sağlar. Cep telefonunuza uygun ve kullanım deneyiminizi etkilemeyecek, yüksek koruma kapasitesine sahip ürünleri tercih etmeniz gerekir. Fogy iPhone 13 Pro uyumlu kenarları kırılmaya dayanıklı 5D cam ekran koruyucu, ihtiyacınız olan korumayı sunar. İnce yapısı sayesinde telefonunuzu hassas bir şekilde korumaya devam eder. İnce yapısı, aynı zamanda dokunma hassasiyetini de etkilemeden üst düzey kullanım deneyimi sunar. Özel kimyasallar ile güçlendirilmiş darbe emme özelliği sayesinde Fogy iPhone 13 Pro ekran koruyucu, olası tehlikelere karşı telefonunuzu güvenceye alır. Siz de bu deneyimi güvenle yaşayabilirsiniz.

  • Kaliteli materyal
  • Darbeye karşı yüksek koruma
  • İnce tasarım

iPhone 13 Pro Uyumlu Ekran Koruyucu Özellikleri

iPhone 13 Pro Uyumlu Ekran Koruyucu Özellikleri

iPhone 13 Pro telefonunuzun hassas ve geniş olan ekranını üst düzey koruma sağlayarak emniyete almak isteyebilirsiniz. Fogy iPhone 13 Pro kenarları kırılmaya dayanıklı 5D cam ekran koruyucu, size beklediğiniz performansı sunar. Tamamen camdan üretilmiş olan koruyucu cam, ekranınızın tüm alanını kaplar. Kıvrımlı kenarları sayesinde ekranınızın fiziksel özelliği ile birebir uygunluk gösterir. Kırılmaz kenar teknolojisi sayesinde alabileceği darbelere karşı dayanıklılık sergiler. Gerçek 9H sağlamlık teknolojisi ile aldığı darbeler sonucunda kırılma olasılığı, son derece düşüktür. Kırılmaz teknolojisi ve ince yapısı, müşteriler için üst düzey kullanım sağlar. Aynı zamanda cam tasarımı sayesinde iPhone ekranın renk skalasını korur. Telefonun ekranı ve gözler arasında bir başka cam olduğunu hissedilmemesini sağlar. Beğeni kazanan bu modeli hem kendiniz hem de sevdikleriniz için satın alabilirsiniz.

Fogy iPhone 13 Pro Uyumlu Ekran Koruyucu Avantajları

Fogy iPhone 13 Pro Uyumlu Ekran Koruyucu Avantajları

Kolaylıkla kullanım sağlayabileceğiniz Fogy iPhone 13 Pro 5D cam ekran koruyucu, ihtiyacınız olan her şeyi bir arada toplar. Güçlendirilmiş tempered glass teknolojisi kullanılarak üretilen ürün, kuvvetli darbelere karşı iPhone telefonunuzun korunmasında yardımcı olur. Çantanızın içinde anahtar gibi keskin kenarlı diğer eşyalar nedeniyle ekranda oluşabilecek çizilmeleri önler. Uzun süreli kullanım imkanı sağlayarak telefonunuzun her an dışarıdan gelebilecek tehlikelere karşı korunmasını sağlar. Üretiminde kullanılan camın ince yapısı ise telefonunuzun özellikle kullanım deneyimini yüksek tutmasına yardımcı olur. Dokunmatik hassasiyetine etki etmeyen cam, üretildiği madde sayesinde berrak görünümü de beraberinde getirir. Temizlemek istediğinizde ekran temizleme mendilleri ile kolaylıkla bu işlemi yapabilirsiniz. Çıkarılmak istendiğinde kolaylıkla ekranın yüzeyinden çıkarılabilir. Sonrasında ise ekranın üzerinde yapışkan madde bırakmaz. Siz de bu modeli gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Fogy iPhone 13 Pro 5D Cam Ekran Koruyucu Fiyatları

Fogy iPhone 13 Pro 5D Cam Ekran Koruyucu Fiyatları

Fogy iPhone 13 Pro uyumlu kenarları kırılmaya dayanıklı 5D cam ekran koruyucu fiyatları, ürünün üretimindeki teknoloji ve modelin özellikleri kapsamında belirlenir. Rakamlar, farklı bütçelere hitap eder. Müşterilerin tüm ihtiyaçları ve oluşabilecek kazalar düşünülerek üretilen bu model, iPhone 13 Pro ekranın tüm alanlarını kaplar. Bu sayede en ufak darbelere karşı dahi cihazınızın güvende olmasını sağlar. Kullanan müşterilerin ürün yorumlarını inceleyerek model hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Fogy model cam koruyucu, aynı zamanda tam uyumlu yapısı sayesinde kullanım kolaylığını beraberinde getirir. Ekran üzerine uygulama sonrasında hava kabarcığı yapmaması ise müşterilerin tercih etmesini sağlayan bir diğer özelliği olarak sıralanabilir. Telefonunuz için ideal ve yüksek koruma sağlayan cam ekran koruyucuyu güven içinde tercih edebilirsiniz. Trendyol’un avantajlarından yararlanarak ihtiyacınız olan ürünü kolaylıkla satın alabilirsiniz.