Cep prime Iphone 13 Pro Max Kılıf Wiwu Magsafe Mıknatıslı Ultra Ince Kristal Kapak Lisanslı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Cep prime Iphone 13 Pro Max Kılıf Wiwu Magsafe Mıknatıslı Ultra Ince Kristal Kapak Lisanslı

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Telefonun tüm gövdesini kaplar ve günlük çiziklerden cihazınızı korur Temperli cam arka yüzey sayesinde pürüzsüz muhteşem bir dokunma hissi veren tasarım Magsafe wireless şarj özelliği sayesinde cihazınızı kablosuz şarj edebilirsiniz Yükseltilmiş kenarlar ile cihazınızın ekranını ve kamerasını korur Ultra inceliği sayesinde cihazınıza incelik katar Silikon gövde tasarımı sayesinde düşme darbelere karşı cihazınızı korur Parmak izi yapmayan dirençli yüzey, kaymayan bir tasarım Suya karşı dayanıklı kir tutmayan bir yüzey Arka yüzeyi lekelere karşı kolayca silinebilen yapıya sahiptir

Ürün Özellikleri

  • Cep Telefonu Modeli iPhone 13 Pro Max
  • Materyal Silikon
  • Model Arka Kapak
  • Renk Turuncu
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
Geri Bildirim Ver

Apple Iphone 13 Pro Max Kılıf Wiwu Magsafe Mıknatıslı Ultra İnce Kristal Kapak Lisanslı

Kullanılan aksesuarların hoş ve kaliteli görünmesi insanlar için önemlidir. Kılıflar, telefonları korumaya yarayan aksesuarlar olarak karşınıza çıkar. Kullanılan kılıfların hoş ve modern görünüme sahip olması istenir. Apple iPhone 13 Pro Max Kılıf Wiwu Magsafe mıknatıslı ultra ince kristal kapak lisanslı, sahip olduğu ince ve hoş detaylarla güzel bir görünüme sahiptir. Bunun yanında bu ürünlerin dayanıklı ve sağlam bir yapıya sahip olmaları gerekir. Kaliteli malzemelerden üretilen sağlam ürünleri uzun süre kullanma şansınız artar. Sürekli yanınızda taşıdığınız telefonlar düşme, kırılma ve çizilmelere açıktır. Bu yüzden kaliteli bir kılıf kullanmanız telefonunuzun bu durumlardan etkilenmesini engeller. Siz de bu ürün ile konforlu bir telefon kullanımı sağlayabilirsiniz.

  • Hoş ve zarif tasarım
  • Sağlam yapı
  • Kullanım konforu

Lisanslı Wiwu Magsafe 13 Pro Max Kılıfın Ergonomik Tasarımı

Lisanslı Wiwu Magsafe 13 Pro Max Kılıfın Ergonomik Tasarımı

Telefon kullanma süreleri gün geçtikte artarken kullanışlı bir kılıf kullanmanız sizin için avantaj sağlar. Lisanslı Wiwu Magsafe 13 Pro Max kılıf ergonomik tasarımı sayesinde konforlu bir kullanım sağlar. Bu ürün iPhone pro 13 model telefonlar için üretilir. Telefonunuz ile mükemmel bir uyum yakalayan bu ürün ile çizikler ve kırılmalardan koruma sağlayabilirsiniz. Bu ürün suya karşı dayanıklı, leke tutmayan bir yapıdadır. Ürün bu yönü ile müşterilerin beğenisini toplar. iPhone 13 Pro Max kılıf mıknatıslı ultra ince kristal kapak ultra ince yapısı ile zarif hatlara sahiptir. Ürünün özel silikon dayanıklı yapısı darbe, çarpma ve düşmelere karşı koruyucudur. Bu ürün ile hem ince ve zarif bir görünüm hem de üstün koruma elde edersiniz. Siz de bu kaliteli ve kullanışlı kılıf ile telefonunuzu korkmadan rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Dayanıklı Wiwu Magsafe 13 Pro Max Kılıf Kullananlar

Dayanıklı Wiwu Magsafe 13 Pro Max Kılıf Kullananlar

Dayanıklı yapıya sahip olan ürünler uzun süre kullanılması ve verimlilik açısından size avantaj sağlar. iPhone 13 Pro Max kılıf mıknatıslı ultra ince kristal kapak kullananlar ürünün kalitesinden memnun kalırlar. Kılıfta yer alan parmak izi yapmayan özel yüzey kaymaz bir yapıdadır. Ürünü bu sayede temiz bir şekilde kullanabilirsiniz. Ayrıca ürünün arka yüzeyi kolay silinebilir özelliktedir. Bu sayede leke oluşması durumunda silerek kolayca eski haline getirebilirsiniz. Telefonunuzda en çok korunması gereken kısımlar ekran ve kameradır. Bu üründe yer alan yükseltilmiş kenarlar ekran ve kamera korunmasında öne çıkar. Telefonunuzun tüm yüzeyini kaplayan bu özel kılıf tüm çiziklerden korur. Bunun yanında üründe bulunan Magsafe wireless özelliği cihazınızı kablosuz şarj etme rahatlığını sunar. Siz de birçok avantajı bulunan bu özel ürünle kaliteli bir telefon koruması sağlayabilirsiniz.

13 Pro Max Kılıf Kristal Kapak Fiyat Seçenekleri

13 Pro Max Kılıf Kristal Kapak Fiyat Seçenekleri

Telefonların daha uzun süre verimli kullanılmasını ve korunmasını sağlayan kılıfların kalitesi oldukça önemlidir. Kaliteli ve dayanıklı bir ürün kullanmanız, telefonunuz için korumayı artırır. Wiwu Magsafe kılıf hem dayanıklı yapısı hem de hoş görünümü ile kullanışlı bir üründür. Üründe bulunan temperli arka cam yüzey özel tasarımı ile pürüzsüz bir görünüm sunar. Telefonunuz dışarıda darbe alabilir, düşebilir veya çizilebilir. Bu kılıf tüm bu risklere karşı içinizi rahatlatır. Kullanışlı, dayanıklı ve hoş görünümü ile dikkat çeken bu ürüne siz de kolayca ulaşabilirsiniz. Apple iPhone 13 Pro Max Kılıf Wiwu Magsafe mıknatıslı ultra ince kristal kapak lisanslı fiyatları değişiklik gösterebilir. Bu ürüne kampanya ve fırsatları inceleyerek indirimli olarak ulaşabilirsiniz. iPhone 13 Pro Max kılıf mıknatıslı ultra ince kristal kapak fiyatına Trendyol aracılığı ile uygun olarak ulaşabilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını iPhone 13 Pro Max kılıf mıknatıslı ultra ince kristal kapak kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.