Apple Earpods Iphone 3.5mm Kablolu Kulaklık 5 5s 6 6s 6plus 6s Plus Uyumlu

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Apple Earpods Iphone 3.5mm Kablolu Kulaklık 5 5s 6 6s 6plus 6s Plus Uyumlu

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Apple iphone 6,6s,6plus orjinal telefon kulaklıgı %100 orjinaldir, güvenle kullanabilirsiniz. Öne çıkan özellikler Apple tarafından tasarlandı
  • Daha derin, daha zengin bas tonları
  • Tere ve suya karşı daha iyi koruma
  • Müzik ve video çalma/oynatma denetimi
  • Aramaları yanıtlama ve sonlandırma
  • Genel bakış Dairesel şekillere sahip klasik kulak içi kulaklıklardan farklı olarak, earpods?Un tasarımı kulak geometrisine dayalı olarak geliştirildi. Yani diğer kulak içi kulaklıklara göre, daha fazla kişiye çok daha fazla konfor sunuyor. Earpods?Un içindeki hoparlörler, ses çıkışını en üst düzeye çıkarıp ses kaybını en aza indirerek yüksek kalitede ses sağlamak için tasarlandı. Earpods, hemen kablo üzerinde yer alan, ses seviyesini ayarlamanızı, müzik ve video oynatmanızı, çağrıları cevaplamanızı ve bitirmenizi kolayca sağlayan yerleşik bir kumandaya sahip

Ürün Özellikleri

  • Bağlantı Kablolu
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Hoparlör / Kulaklık /Çıkış Fişi 1
  • Ses Özelliği Stereo
  • Renk Beyaz
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Var
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Mikrofon Var
  • Dokunmatik Kontrol Var
  • Dokunmatik Ekran Yok
Geri Bildirim Ver

Iphone 5 5s 6 6s 6Plus 6sPlus Uyumlu Orijinal Kablolu Kulaklık

Kablolu kulaklık devrinin geçtiğini düşünmek yanlıştır. Kullanımı rahat olduğu için varlığını devam ettiren bir telefon aksesuarı olarak kabul görür. PELLAPPKLK6001 olarak imal edilen modeli kulak yapısına uyumludur. Her türlü yapıdaki kulağı çevreleyerek sesten daha iyi verim alınmasına yardımcı olur. Ergonomik bir tasarım ürünü olması nedeniyle kulak iç yapısına asla zarar vermez. iPhone 6s orijinal kulaklık arayışında olanlar için oldukça ideal bir üründür. Siyah ve beyaz olarak renk seçeneklerine de sahiptir. Üstelik kulaklık kulağınızda olduğunda bile gelen telefon görüşmelerinizi kulaklığı çıkarmadan yapabilirsiniz. Açma ve kapatma fonksiyonu bulunan kulaklık sayesinde telefonunun ekranından işlem yapmanıza gerek kalmaz. iPhone 6s kablolu kulaklık aracılığı ile müzik dinlerken ya da video izlerken sesi açıp kapatmanız mümkündür. Kulaklıkta yer alan düğme ile azaltma ya da çoğaltma yapabileceğinizi bilmelisiniz. Kablolu kulaklıkların kulak içinden düşmeme gibi bir fonksiyonu olduğu için daha çok tercih edildiği görülür. Telefonunuzun uyum göstermesi halinde üstün kalitede bir kablolu kulaklığın sahibi olabilirsiniz.

  • Ergonomik tasarım
  • Tek tuşla arama yanıtlama
  • Kulak iç yapısına uygunluk

Apple iPhone 5 5S 6 6S 6Plus 6S Plus Uyumlu Orjinal Kablolu Kulaklık Özelliği

Apple iPhone 5 5S 6 6S 6Plus 6S Plus Uyumlu Orjinal Kablolu Kulaklık Özelliği

Apple için imal edilen kulaklıklar çok çeşitlidir. Kablolu ve kablosuz olarak kulaklık modellerini görebilirsiniz. Kullanım açısından tercihinizi yapmak size kalır. Ancak hem güvenli hem de kullanışlı bir kulaklık arıyor iseniz mutlaka iPhone 5s orijinal kulaklık çeşitlerine göz atmalısınız. Telefonunuzun hem kaliteli performans göstermesi hem de sesin kulağa zarar vermemesi için orijinal kulaklık olması önem arz eder. Kulak çevresine tam temas ederek telefondan kulaklığa gelen sesin dışarıya kaçmasına izin vermez. Aynı zamanda ürünün kulak içine giren başlık kısmı yumuşak dokuda imal edilir. Bu nedenle de uzun süre kulağınızda kulaklık olsa da kulağınızda hasar meydana gelmez. İphone 6s kulaklık ile her türlü müzik ve videoyu güvenli bir şekilde dinleyebilirsiniz. Telefon görüşmelerinizi yapabilir, tuş sayesinde kapatma işlemini de kulaklıktan yapabilirsiniz. Tüm bu özellikler göz önünde bulundurulduğunda çok fonksiyonlu bir telefon aksesuarı olduğu net bir şekilde gözler önüne serilir.

Teknoloji Harikası Apple iPhone 5 5S 6 6S 6Plus 6S Plus Uyumlu Orjinal Kablolu Kulaklık

Teknoloji Harikası Apple iPhone 5 5S 6 6S 6Plus 6S Plus Uyumlu Orjinal Kablolu Kulaklık

Apple iPhone 5 5S 6 6S 6Plus 6S Plus uyumlu orijinal kablolu kulaklık PELLAPPKLK6001 modelindeki bir telefon aksesuarı teknoloji harikası olarak bilinir. Kullanım kolaylığı, tasarım şekli ve rengi, özellikleri ile ince detaylara sahip bir üründür. Pek çok Apple kullanıcısını memnun etmeye yarayan bir kulaklık çeşididir. Apple iPhone 5 5S 6 6S 6Plus 6S Plus uyumlu orijinal kablolu kulaklık yorum alan teknoloji ürünüdür. Alınan yorumlar oldukça güzel olup, müşterilerin memnun olduğunu beyan eder. Sevilen pek çok kulaklık modeli arasında en üst sıralarda yerini almayı başarır. Bu da ürüne olan ilgi ve talebin de fazla olmasına destek olur.

Apple iPhone 5 5S 6 6S 6Plus 6S Plus Uyumlu Orjinal Kablolu Kulaklık İndirimli Satışta

Apple iPhone 5 5S 6 6S 6Plus 6S Plus Uyumlu Orjinal Kablolu Kulaklık İndirimli Satışta

Ürün hakkında bilgiler ve yorumlar incelendiğinde satışının neden fazla olduğu daha net anlaşılır. Üstelik indirimli olarak satışa sunulması da ürüne olan talebin artmasına destek olan bir etmendir. Kaliteden ödün vermeyen bir kablolu kulaklık arayışında iseniz mutlaka bu üründen yana tercihinizi kullanmanız yararınıza olur. Tavsiye edilen bir teknoloji ürünü olarak oldukça kullanışlıdır ve ürüne ulaşmak çok kolaydır. Trendyol'da yer alan iphone 6s uyumlu kulaklık ürününü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.