Apple Iphone EarPods 3,5 mm Jak Girişli Kablolu Kulaklık

80 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Apple Iphone EarPods 3,5 mm Jak Girişli Kablolu Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TRENDMOBİLE Satıcı Ünvanı: VELİ YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Vergi Kimlik Numarası: 9590815701
    Bu ürün TRENDMOBİLE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Uzaktan kumanda ve mikrofon, tüm ipod, iphone ve ipad modellerinde desteklenir (ses açma/kısma işlevleri tüm modellerde desteklenmez).
  • Ses tüm ipod modellerinde desteklenir.
  • Ipod nano (4.
  • Nesil) için 1.0.3, ipod classic (120 gb) için 2.0.1 ve ipod touch (2.
  • Nesil) için 2.2 veya üst yazılım sürümünü gerektirir.

Ürün Özellikleri

  • Model Kulak İçi
  • Renk Beyaz
  • Mikrofon Var
Geri Bildirim Ver

Apple IPHONE6EAR Iphone EarPods 3,5 mm Jak Girişli Kablolu Kulaklık

Günlük hayatta sık kullanılan teknolojik aksesuarlardan biri de kulaklıklardır. Apple iPhone EarPods 3,5 mm jak girişli kablolu kulaklık hem kullanım kolaylığı hem de kaliteli yapısı sayesinde sık tercih edilen modeller arasındadır. Kulak içine rahatlıkla oturan yapısı, ses kalitesi ve güçlü bas tonlarıyla Apple 3,5 mm kulaklık jaklı EarPods, keyifli bir deneyim için iyi bir tercihtir. Bu ürün, üst seviye seslerde bile son derece kaliteli bir iletim sağlar. Bu özelliği sayesinde seslerin pürüzsüz bir şekilde duyulmasına olanak sağlar. Müzik dinlerken, video izlerken ya da gelen çağrıları cevaplarken oldukça pratik bir kullanım vadeden bu cihazı gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

  • Tüm iPod, iPhone ve iPad modellerine uyumluluk
  • Kulaklık Çeşidi: Kulak içi
  • Tere ve suya dayanıklılık

Apple iPhone EarPods 3,5 mm Jak Girişli Kulaklık Kullanımı

Apple iPhone EarPods 3,5 mm Jak Girişli Kulaklık Kullanımı

Dünyanın önde gelen teknoloji markası Apple tarafından tasarlanan bu ürün, kullanıcı memnuniyeti göz önünde bulundurularak imal edilir. Apple iPhone EarPods 3,5 mm jak girişli kablolu kulaklık, ergonomik tasarımı sayesinde kolay bir kullanım vadeder. Tüm medya dosyalarını yüksek çözünürlükte sunan iPhone 3,5 mm kulaklık jaklı EarPods, ses kaybını minimuma indirir. Özellikle müzik dinlemeyi ve oyun oynamayı çok daha keyifli hâle getiren bu kulaklık, kaliteli ses deneyimi için ideal bir tercihtir. Apple iPhone EarPods 3,5 mm jak girişli kablolu kulaklık, sesi maksimum düzeyde ve net bir şekilde iletir. Bu sayede telefon görüşmelerini çok daha rahat yapmanıza katkı sağlar. Kaliteli bir kulaklıkta olması gereken tüm özellikleri bünyesinde barındıran söz konusu cihaz, kullanıcılarından tam not almayı başarır.

Apple iPhone EarPods 3,5 mm Kablolu Kulaklığın Özellikleri Nedir?

Apple iPhone EarPods 3,5 mm Kablolu Kulaklığın Özellikleri Nedir?

Apple iPhone EarPods 3,5 mm kablolu kulaklık, suya ve tere karşı son derece dayanıklıdır. Bu sayede söz konusu cihazı spor yaparken ya da günlük yürüyüşlerinizde rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Kaliteli ses deneyimi sunan bu ürün ile sesi maksimum seviyede bile pürüzsüz bir şekilde duyabilirsiniz. Dayanıklı özellikler ile donatılmış olan iPhone EarPods 3,5 mm jak girişli kablolu kulaklık, uzun süre boyunca kullanılabilir. Kulaklığın kablosunun üzerinde yerleşik kumanda yer alır. Bu kumanda üzerinden gelen çağrıları kabul edebilir, reddedebilir ya da ses seviyesini ayarlayabilirsiniz. Apple iPhone EarPods 3,5 mm jak girişli kablolu kulaklık, tüm bunların yanı sıra zengin bas tonları sayesinde de bir numaralı tercih sebebidir.

Apple iPhone EarPods Kablolu Kulaklık Hangi Cihazlarla Uyumludur?

Apple iPhone EarPods 3,5 mm jak girişli kablolu kulaklık, markanın tüm cihazlarında rahatlıkla çalışabilir. Dolayısıyla kulaklığın uzaktan kumandası ve mikrofonu da tüm iPhone, iPad ve iPod modelleri tarafından desteklenir. Bunun yanı sıra iPod Nano 4. nesil için 1.0.3, iPod Classic (120 GB) için ise 2.0.1 yazılım sürümünü gerektirir. Aynı şekilde iPod touch 2. Nesil için de 2.2 ya da daha üst yazılımlara uygundur. Apple EarPods 3,5 mm jaklı kulaklık; MacBook Air, Pro ve iMac modellerinin birçoğunda da çalışır. Özellikle markanın diğer cihazlarını kullananların rahatlıkla tercih edebileceği bir üründür. Dilerseniz Apple iPhone EarPods 3,5 mm jak girişli kablolu kulaklık yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürünü Trendyol üzerinden yalnızca birkaç tıklamayla hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.