1
Şarj Kablosu kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

Apple Lightning - USB Kablosu 1m (Apple Türkiye Garantili) MQUE2ZM/A

524,99 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
500 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
5 saat 18 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
854,05 TL
15 saat 18 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Apple Lightning - USB Kablosu 1m (Apple Türkiye Garantili) MQUE2ZM/A

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KARAKAYA ACCESSORY Satıcı Ünvanı: HASAN KARAKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5140969952
    Bu ürün KARAKAYA ACCESSORY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Açıklaması Genel Bakış Bu USB 2.0 kablosu, Lightning konnektörü olan iPhone, iPad veya iPod’unuzu eşzamanlamak ve şarj etmek için, bilgisayarınızın USB bağlantı noktasına bağlamanızı sağlar. Elektrik prizinden rahat bir şekilde şarj etmek için, bir Apple USB Güç Adaptörü’ne de bağlayabilirsiniz. Ürün özellikleri Genel Bakış Bu USB 2.0 kablosu, Lightning konnektörü olan iPhone, iPad veya iPod’unuzu eşzamanlamak ve şarj etmek için, bilgisayarınızın USB bağlantı noktasına bağlamanızı sağlar. Elektrik prizinden rahat bir şekilde şarj etmek için, bir Apple USB Güç Adaptörü’ne de bağlayabilirsiniz. Ürün özellikleri

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Apple Türkiye Garantili
  • Bağlantı Tipi Lightning (8 Pin)
  • Uzunluk 1 m
  • Renk Beyaz
  • Priz Tipi C / F
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Apple iPhone Lightning Usb Kablo 1m Mque2zm/a MQUE2ZM/A

Genellikle günümüzde hemen her bireyin kendine ait kişisel telefon, bilgisayar gibi özel eşyaları bulunmaktadır. Tüm bu özel eşyaların da bir takım yenilenme ve bakıma ihtiyaçları olabilmektedir. Bu ihtiyaçlar genellikle şarj kökenli olmaktadır. Her akıllı cihaz yıl içerisinde en az 1 defaya mahsus olmak üzere pil, şarj kablosu ve genel olarak bakımdan geçmelidir. Bu durum kullanılan cihazların kullanım ömürlerini arttıracaktır. Aynı zamanda bu gibi rutin kontroller hem cihazın ömrünü uzatırken hem de yaşanabilecek pek çok aksiliğe karşı önlem almanız için de oldukça ideal bir fırsat olacaktır. Yenilik ve teknoloji denince ilk akıllara gelen markalardan Apple, tasarladığı aksesuarlar ile uzun kullanım ömrü sunmaya devam etmektedir. Özellikle Apple iPhone lightning usb kablo 1m ürünü ile yalnızca Apple değil aynı zamanda diğer markaların ürünlerinde de güvenle kullanım imkanı sunuyor.

  • Kolay Kullanım
  • İşlevsel Özellikler
  • Uzun Süreli Kullanım

Apple iPhone Lightning Usb Kablo 1m Mque2zm/a MQUE2ZM/A Özellikleri

Apple iPhone Lightning Usb Kablo 1m Mque2zm/a MQUE2ZM/A Özellikleri

Dünya genelinde adından sıkça söz ettiren markalardan biri olan Apple, hem şık hem de oldukça kullanışlı ürünleri ile tercih edilmeye devam ediliyor. Özellikle pek çok yenilikçi özelliğe sahip olan telefon ve bilgisayarları ile adından söz ettiriyor. Aynı zamanda özel olarak tasarlanan USB lightning kablo ile de sıklıkla tercih ediliyor. Tasarladığı ve satışa sunduğu hemen her ürünü ile çoğu kesimden beğeni toplayan markanın kabloları da oldukça beğenilmektedir. Apple iPhone Lightning Usb Kablo 1m Mque2zm/a MQUE2ZM/A bu kablolardan biridir. Özellikle şık ve sağlam olan ürünleri ile beğenileri üzerinde toplayan Apple markası, bu ürünleri ile de sevilmektedir. Pek çok kullanıcı uzun ömürlü kullanım için Apple lightning usb kablosu-1 metre tercih etmektedir.

Apple iPhone Lightning Usb Kablo 1m Mque2zm/a MQUE2ZM/A Fiyatı

Apple iPhone Lightning Usb Kablo 1m Mque2zm/a MQUE2ZM/A Fiyatı

Apple iPhone Lightning Usb Kablo 1m Mque2zm/a MQUE2ZM/A ürünü oldukça sağlam ve kaliteli olması sayesinde hemen her kesimden kişi tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Yalnızca belirli bir kesim tarafından değil pek çok kesim tarafından beğenilen iPhone usb kablosu fiyat ile de oldukça dikkat çekmektedir. Pek çok kullanıcı uygun fiyatlı olmasını ancak uzun yıllar kullanım sağlamasını istemektedir. Bu durum Apple iMQUE2ZM/A kodlu ürünü ile mümkündür. Özel olarak tasarlanan yapısı ile kolay kolay kırılma vb. durumlar yaşatmazken aynı zamanda 1 metre uzunluğunda olması sayesinde hemen her alanda kolaylık sağlayacaktır. Apple iPhone lightning usb kablo 1m içeriği telefonunuzun kesintisiz verim sağlamasını amaçlıyor.

Apple iPhone Lightning Usb Kablo 1m Mque2zm/a MQUE2ZM/A Yorumları

Apple iPhone Lightning Usb Kablo 1m Mque2zm/a MQUE2ZM/A Yorumları

Pek çok kullanıcı bir ürünü satın almadan önce ilk önce değerlendirme ve yorumlara bakmaktadır. Bu nedenle hemen her kullanıcının yaptığı yorum hem çok kıymetli hem de oldukça değerli olmaktadır. Bu bakımdan Apple iPhone lightning usb kablo 1m yorumları da son derece önemlidir. Genel olarak beğendiğini yorumlarda belirten kullanıcılar aynı zamanda ürünün kaliteli olmasından da sıklıkla bahsetmektedir. Genel olarak hemen her kesimden kullanıcının kullandığı Apple lightning usb kablosu pek çok farklı cihaza uyum sağlaması ile de sıklıkla tercih edilmektedir. Hemen hemen her Apple modeline uygun olan Apple lightning usb kablosu-1 metre hem kaliteli hem de uzun ömürlü olması ile kullanıcıların severek kullandığı ürünlerin başında gelmektedir. Dilerseniz siz de Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.