Apple Iphone Orijinal Şarj Aleti Cihazı + Usb Kablosu Orjinal Lightning

539 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Apple Iphone Orijinal Şarj Aleti Cihazı + Usb Kablosu Orjinal Lightning

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NANCIO TR Satıcı Ünvanı: NURCAN AVCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1040987113
    Bu ürün NANCIO TR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN KARGOLAMA SÜRESİ
  • - SAAT 17:45 " A KADAR VERİLEN SİPARİŞLER AYNI GÜN KARGOLANMAKTADIR - CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 11:30 " A KADAR VERİLEN SİPARİŞLER AYNI GÜN KARGOLANIR - HAFTA SONU ( CUMARTESİ 11:30 DAN SONRA GELEN VE PAZAR GÜNÜ ) GELEN SİPARİŞLER PAZARTESİ GÜNÜ KARGOLANMAKTADIR - SÖZLEŞMELİ KARGO FİRMAMIZ YURTİÇİ KARGODUR AKSİ TAKDİRDE BAŞKA BİR KARGO FİRMASI İLE GÖNDERİM SAĞLAMIYORUZ. İADE VE DEĞİŞİM KOŞULLARI - SATIN ALDIĞINIZ ÜRÜNLERİ CAYMA HAKKI KAPSAMINDA İADE EDEBİLİRSİNİZ . - İADE VE DEĞİŞİMLERDE KARGO ÜCRETİ FİRMAMIZA AİTTİR - KARGODA HAZIR GÖRMÜŞ ÜRÜNÜN TUTANAĞI TUTULMASI ŞARTI İLE DEĞİŞİMİ SAĞLANIR - İADE VE DEĞİŞİM İÇİN YURTİÇİ KARGO HARİCİ KARGO FİRMALARI KABUL EDİLMEMEKTEDİR. - İADE VE DEĞİŞİM İÇİN MESAJ YOLUYLA ULAŞMANIZ YETERLİ OLACAKTIR , EN KISA ZAMANDA DÖNÜŞ SAĞLANACAKTIR DEĞİŞİMİ VE İADESİ OLMAYAN ÜRÜNLER - ÜRÜNLERİ MONTAJ YAPMADAN VİDA TAKMADAN İLK BAŞTA SOKETLERİ İLE DENEYİP ÇALIŞTIĞINI GÖRDÜKTEN SONRA MONTAJINI SAĞLAYIN. - VİDASI TAKILAN ÜRÜNÜN GARANTİSİ YOKTUR. - KIRIK , LEHİMLİ , YIPRANMIŞ , JELATİNSİZ , ETİKETSİZ EKRANLARIN İADESİ VE DEĞİŞİMİ YOKTUR. - DEĞİŞİM VE İADESİ OLMAYAN ÜRÜN AÇIKLAMASINDAKİ TÜM MADDELER TÜM İTHALLATÇILARI KAPSAYAN GENEL KURALDIR - SOKETİ YIRTIK BATARYA VE TEKNİK PARÇALARIN İADESİ VE DEĞİŞİMİ KABUL EDİLEMEZ. NOT : TEKNİK BİLGİNİZ YOK İSE PROFESYONEL KİŞİLER TARAFINDAN TAKMA İŞLEMİNİ GERÇEKLEŞTİRMELİSİNİZ. DİP NOT : AKLINIZA TAKILAN VEYA MERAK ETTİĞİNİZ SORULARI MÜŞTERİ TEMSİLCİMİZE MAGAZAYA SORU SOR KISMINDAN MESAJ YOLUYLA İLETEBİLİRSİNİZ , EN HIZLI ŞEKİLDE CEVAP ALMIŞ OLACAKSINIZ.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver