Apple Magic Mouse 2 Beyaz MLA02TU/A Bluetooth Mouse

3.999,99 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Apple Magic Mouse 2 Beyaz MLA02TU/A Bluetooth Mouse

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ORYOX Satıcı Ünvanı: EYYUP ACAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1857420010800000 Vergi Kimlik Numarası: 0020493127
    Bu ürün ORYOX tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Magic Mouse 2, Tümüyle Şarj Edilebilir Olduğu İçin Artık Geleneksel Pilleri Kullanmak Zorunda Değilsiniz.
  • Üstelik Şimdi Daha Hafif.
  • Yerleşik Pili Ve Pürüzsüz Alt Yüzeyi Sayesinde Daha Az Sayıda Hareketli Parçaya Ve Optimize Edilmiş Bir Yüzey Tasarımına Sahip.
  • Tüm Bu Özellikleriyle Magic Mouse 2, Hareketlerinizi Daha Kolay Takip Ediyor Ve Yüzey Üzerinde Hareket Ederken Çok Daha Az Direnç Gösteriyor.
  • Multi-Touch Yüzeyi, Oldukça Basit Kaydırma Hareketleriyle Web Sayfaları Veya Belgeler Arasında Gezinebilmenizi Sağlıyor.
  • Uzunluk: 2,16 Cm (0.85 İnç)
  • Genişlik: 5,71 Cm (2.25 İnç)
  • Derinlik: 11,35 Cm (4.47 İnç)
  • Ağırlık: 0,099 Kg (0.22 Pound)

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Apple Türkiye Garantili
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Apple Magic Mouse 2 MLA02TU/A

Özellikle yeni gelişen teknolojiler ile birlikte yenilenen aksesuarlar da oluşmaktadır. Özellikle değişen ve gelişen teknoloji ile beraber hemen her üründe farklılıklar olmaktadır. Özellikle belirli markaların belirli ürünlerine uyumlu olan aksesuarlar kullanmak hemen her kesimden kişiyi memnun ederken aynı zamanda belirli bir avantajı da peşinden getirmektedir. Özellikle teknolojik aygıtların aksesuar olarak tanımlanan ögeleri hem teknolojik aygıtın kullanımını kolaylaştırırken hem de oldukça fonksiyonel hale getirmektedir. Bu teknolojik aletler ve aksesuarların öncü markalarından biri de Apple markasıdır. Dünya çapında üne kavuşmuş olan Apple, hem şıklık hem de konforu teknolojik aletleri ile birleştiriyor. Özellikle hemen her teknolojik alete nazaran ince ve şık tasarımlarının yanında oldukça iddialı aksesuarları ile de oldukça sevilmekte ve sıklıkla tercih edilmektedir. Bu gibi durumlar sonucunda ise yepyeni ürünler ortaya çıkmakta ve özellikle bu yeni çıkan ürünler oldukça sık beğenilmektedir.

  • Şık Tasarım
  • Kolay Kullanım
  • Uygun Fiyat

Apple Magic Mouse 2 MLA02TU/A Magicm2

Apple Magic Mouse 2 MLA02TU/A Magicm2

Bu yenilenen ürünler hem geliştirilmiş dış yapıları hem de geliştirilmiş teknolojileri ile hem günlük yaşamı hem de iş yapım hızını arttırmaktadır. Özellikle sadece şık olmasının yanı sıra oldukça işlevsel özelliklere sahip olması da olması da oldukça önemlidir. Özellikle bilgisayar ile çalışması gereken kişiler için oldukça hayati olan ürünlerden biri Mouse aygıtı olmaktadır. Bu aygıt hem oldukça işlevsel hem de el ile sıkı temas içinde olması nedeniyle el ergonomisine uygun olmalıdır. Aynı zamanda el ergonomisine uygun olması gereken bu ürünler masada duruşları ile de şık olmalı, el ile hareket ettirilecek kadar da hafif ürünler olması gerekmektedir. Tüm bu özelliklerin bulunduğu ürünlerin başında ise Apple Magic Mouse 2 MLA02TU/A Magicm2 ürünü gelmektedir. Apple Magic Mouse 2 MLA02TU/A Magicm2 ürünü gelişmiş özellikleri ile hemen her kesimden kişinin beğenisini kazanmaktadır.

Apple Magic Mouse 2 MLA02TU/A Magicm2 Özellikleri

Apple Magic Mouse 2 MLA02TU/A Magicm2 Özellikleri

Apple Magic Mouse 2 MLA02TU/A Magicm2 özellikle gelişmiş özellikleri ile hemen her kesimden kişinin beğenisini kazanmaktadır. Yalnızca belirli alanlarda değil hemen her alanda kullanıma uygun olan Apple Magic Mouse 2 MLA02TU/A Magicm2 ürünü pek çok farklı özelliği ile sizi ve sevdiklerinizi bekliyor. Apple Magic Mouse 2 MLA02TU/A Magicm2 ürünlerinin özelliklerinden ilki el ergonomisine uygun olması ve ince olmasıdır. Kablosuz ve şarj edilebilir olması sayesinde herhangi bir bağlantıya da ihtiyaç duymamaktadır. Aynı zamanda özel yüzeyi sayesinde oldukça kolay kaydırma hareketi de sağlamanıza yardımcı olacaktır. Ayrıca uzun süreli pil ömrü sayesinde hemen her kesimden kişiyi memnun edecektir. İki pil ömrü arasında bir ay ve daha fazlası bir şarj arası bulunmaktadır.

Apple Magic Mouse 2 MLA02TU/A Magicm2

Apple Magic Mouse 2 MLA02TU/A Magicm2

Apple Magic Mouse 2 MLA02TU/A Magicm2 özellikle şık duruşu ve çok kullanışlı olmasıyla önde gelmektedir. Apple Magic Mouse 2 MLA02TU/A Magicm2 ürününü kullanan kullanıcılar oldukça beğenmektedir. Pek çok yorum bulunurken, oldukça fazla yorum ve değerlendirme de bulunmaktadır. Değerlendirme oranı bakımından da oldukça yüksek değerlendirmelere sahip olan Apple Magic Mouse 2 MLA02TU/A Magicm2 oldukça şık görüntüsü ile de kullanıcılarını memnun etmektedir. Aynı zamanda hemen her işlevi eksiksiz çalışan Apple Magic Mouse 2 MLA02TU/A Magicm2 övgüleri üzerinde toplamaktadır. Sizler ve sevdikleriniz için de Apple Magic Mouse 2 MLA02TU/A Magicm2 tercih edebilir. Apple konforunun tadını çıkartabilirsiniz.