Apple iPad Pro MK0C2TU/A Tablet Kalemi

4.499,99 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Apple iPad Pro MK0C2TU/A Tablet Kalemi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ORYOX Satıcı Ünvanı: EYYUP ACAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1857420010800000 Vergi Kimlik Numarası: 0020493127
    Bu ürün ORYOX tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Apple Pencil analog yazma hassasiyetine ve yüksek tepki kapasitesine sahiptir. Lityum batarya enerji içeriği saatlik 0.93 W olarak belirlenir.
  • Apple Pencil 1. Nesil
  • 9,7" iPad Pro, 10,5" iPad Pro, 12,9" iPad Pro, iPad Air ve iPad mini ile uyumludur.
  • MK0C2TU/A modelinin 802.11n, 802.11b, 802.11a, 802.11g, 802.11ac gibi farklı kablosuz türleri bulunur.
  • Apple Pencil modelinin lightning konnektörü ve bluetooth bağlantıları mevcuttur.
  • Apple Pencil 1. Nesil MK0C2TU/A iPad kalem 60W gücündedir. 9.7 inç boyutunda dizay edilir.
  • MK0C2TU Apple Pencil işlemci sayısı 2 olup güçlü bir performansa sahiptir. Modelin yazı boyutu değiştirilebilir.

Ürün Özellikleri

  • Mouse Tipi Optik
  • Bağlantılar Bluetooth
  • Garanti Tipi Apple Türkiye Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Apple MK0C2TU/A MK0C2TU-A Pencil 1.Nesil Dokunmatik Ekran Kalemi

Yaratıcı çizgilerini tabletine taşımak için Apple Pencil 1. nesil MK0C2TU/A iPad kalem ideal bir üründür. Özel olarak geliştirilen bu kalem iPad cihazlarının kullanımını kolaylaştıran bir yapıdadır. Kalem, tablete bluetooth ile bağlanabilir. Yüksek kaliteli bağlantı özelliği sayesinde kullanım esnasında kopma veya iletim gecikmesi olmaz. Bu sayede dokunmatiği kesintisiz biçimde kullanabilirsiniz. Kutuda yer alan lightning adaptörüyle kalemi şarj edebilirsiniz. Ürün, hafif tasarımıyla dikkat çeker. Kalemin ele tam oturan ergonomik dizaynı kullanım esnasında yüksek hâkimiyet sağlar. Hafif bir yapıda olan cihazı tabletinizin kutusuna yerleştirebilir ve istediğiniz yere taşıyabilirsiniz.

  • Kutu içeriği: Apple Pencil, lightning adaptörü ve ekstra uç
  • Ürün ebatları: 175,7 mm uzunluk + 8,9 mm çap
  • Bağlantı: Bluetooth + lightning konnektörü

Apple Pencil 1.Nesil-MK0C2TU/A'nın Özellikleri

Apple Pencil 1.Nesil-MK0C2TU/A'nın Özellikleri

Hassas bir uç yapısına sahip olan Apple Pencil 1. nesil MK0C2TU/A iPad kalem, dokunmatik gücünü büyük ölçüde arttırır. Bu cihaz, tabletin kuvvet algılamasını güçlendirir ve dokunmatiğin istenilen basınçta kullanılmasını sağlar. Ürün, yazı ve çizim gibi özel amaçlar için kullanılabilir. Özel uç yapısı, yüksek piksellere uyum sağlar. Kalem dokunmatiğe temas ettiğinde komutlar anında iletildiğinden programlar kolaylıkla kullanılabilir. Bu ürün, hızlı, kusursuz ve yüksek görüntü kalitesine sahip çizgiler oluşturan bir yapıdadır. Uç kısmı, ekran yüzeyine zarar vermez ve iz bırakmaz. Apple Pencil 1. nesil-MK0C2TU/A, bu özelliği sayesinde yıllar boyunca sorunsuz kullanılabilir. Kalem, bluetoothun yanı sıra lightning konnektör bağlantısına da sahiptir. Lightning konnektör USB kablosunu kullanarak cihazı tablete bağlayabilir ve kesintisiz biçimde kullanabilirsiniz.

Apple Pencil 1.Nesil-MK0C2TU/A Hangi Cihazlarla Uyumludur?

Apple Pencil 1.Nesil-MK0C2TU/A Hangi Cihazlarla Uyumludur?

Apple Pencil 1. nesil MK0C2TU/A iPad kalem farklı tabletlerde kullanılabilir. Bu cihaz, iPad modelleri için dizayn edilir. Pro serileri, kalemin uyumlu olduğu başlıca çeşitlerdir. Cihaz, söz konusu seriye dâhil olan 12.9 inç pro modelinin birinci ve ikinci nesillerinde kullanılabilir. Yine bu ürün grubunda yer alan 10,5 ve 9,7 inçlik tabletler de kalemin uyumlandığı ürünlerdendir. iPad Air serisi de bu cihazın entegre edilebildiği modeller arasında yer alır. Kalem, bu cihazın 3.nesil çeşitlerine uyumludur. Özel geliştirilen üründen, Pro ve Air serilerinin yanı sıra standart iPad cihazlarında da yararlanılabilir. Bu klasmanda yer alan 6, 7, 8 ve 9'uncu nesiller kalemin entegrasyonu için uygundur. Apple Pencil 1. nesil tablet kalemi iPad mini 5.nesil cihazlar için de idealdir.

Apple Pencil 1.Nesil-MK0C2TU/A Kimler İçin Uygundur?

Apple Pencil 1.Nesil-MK0C2TU/A Kimler İçin Uygundur?

Apple Pencil 1. nesil MK0C2TU/A iPad kalem dijital çizimle ilgilenen sanatçılar için uygun bir üründür. İllüstrasyon, karikatür veya dijital resim çizmeyi seviyorsanız bu cihazdan memnun kalabilirsiniz. Hassas uç tasarımı, ProCreate ve Illustrator gibi yazılımlarda çizim yapmayı kolaylaştırır. Çizgilerinizi istediğiniz kalınlıkta ayarlayarak yaratıcı motifler oluşturabilirsiniz. Ürün, bu özelliği sayesinde amatörler ve profesyonel sanatçılar için idealdir. Özel olarak dizayn edilen model iş amaçlı kullanımda da büyük kolaylık sağlar. İnce ve hassas uç tasarımı not almayı kolaylaştırır. E-posta ve ajanda gibi fonksiyonlardan da bu kalemle kolaylıkla faydalanabilirsiniz. Dokunmatiğin performansını arttıran bu ürün günlük kullanıma uygun yapıdadır. İnternette gezinirken, video izlerken veya PDF dokümanlarını okurken kalemi keyifle kullanabilirsiniz. Kullanıcı deneyimini üst düzeye çıkaran bu ürünü Trendyol üzerinden birkaç tıklamayla satın alabilirsiniz. Diğer sanatçıların deneyimlerini merak ediyorsanız Apple Pencil 1. nesil MK0C2TU/A iPad kalem yorum ve puanlarını inceleme olanağınız bulunur.