Apple Orjinal Apple Usb-c - Uyumlu Lightning Kablosu 1 m Mqgj2zm/a Barkodlu Garantili

359 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Apple Orjinal Apple Usb-c - Uyumlu Lightning Kablosu 1 m Mqgj2zm/a Barkodlu Garantili

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NANCIO TR Satıcı Ünvanı: NURCAN AVCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1040987113
    Bu ürün NANCIO TR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Apple mqgj2zm/a 1 m usb-C to lightning şarj kablosu (1m)

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Apple USB-C - Lightning Kablosu (1 m) - MQGJ2ZM/A

Cep telefonu sayesinde fotoğraf ya da video çekme, sesli görüşmeler yapma, internete girme ve mesajlaşma gibi işlemler son derece kolay bir şekilde gerçekleştirilebilir. Ancak bu işlemler telefonunuzun şarjını bitirebilir. Cihazın şarj olabilmesi ve veri aktarımı için Apple USB-C - lightning kablosu (1 m) - MQGJ2ZM/A kullanabilirsiniz. Sorunsuz bir şekilde çalışan bu kablo ile cihazınız hızlı şarj olur. Yüksek kaliteli yapıya sahiptir. Kullanışlı tasarıma sahip bu kaliteli ürünün taşınması son derece kolaydır. Cihazınızın şarj giriş yerine kolay bir şekilde takıp çıkartabilirsiniz. Kullanım sırasında herhangi bir temassızlık sorununa neden olmaz, cihazınız ile uyumlu bir şekilde çalışır. Lightning konnektörü ile tasarlanan iPhone, iPad ve iPod gibi cihazlar için kullanılabilir. Şarj dolumu yapıldıktan sonra yavaşça çıkarabilirsiniz. Kirlendikten sonra hafif nemli bir bez ile temizliğini yapabilirsiniz.

  • Hızlı şarj etme özelliği
  • Kaliteli yapı
  • Kullanışlı tasarım

Apple USB-C to Lightning Şarj Kablosu 1 m Özellikleri

Apple USB-C to Lightning Şarj Kablosu 1 m Özellikleri

Apple USB-C to lightning şarj kablosu 1 m MQGJ2ZM/A pratik bir kullanıma sahiptir. Şarj ve veri aktarımı yapabilme özelliğine sahiptir. Adaptör ile değil sadece kablo olarak gönderilir. Üründe herhangi bir hasar durumu yoktur, elinize sağlam bir şekilde ulaşır. Apple USB-C - lightning kablosu (1 m) ürün cihazınıza zarar vermez. Bu aksesuar son derece dayanıklıdır, bu sayede herhangi bir kopma, kırılma, soyulma durumu görülmez. Cihazı şarj ederken verimli olabilmesi ve ısınma gibi sorunlar yaşanmaması için kılıf gibi aksesuarları çıkarmanız gerekir. Teknolojik aletiniz böylelikle hızlı bir şekilde şarj alır. Fotoğraf çekmeye ve video kaydetmeye devam edebilirsiniz. Cihazınızı ıslak zeminlerde şarj ettirmeniz, tehlikeli olduğu için dikkatli kullanmanız tavsiye edilir. Üstün kaliteye sahip bu ürünü uyumlu olan cihazlarınız için tercih edebilirsiniz.

Yüksek Kaliteli Apple Lightning Kablo Değerlendirmeleri

Yüksek Kaliteli Apple Lightning Kablo Değerlendirmeleri

Apple USB-C - lightning kablosu bükülme, kırılma ve kopma gibi dış etkenlere karşı etkin direnç gösterir. Bu ürünün ıslak zeminlerde kullanılması tavsiye edilmez. Yaralanma, elektrik çarpması ve yangın gibi sorunlara neden olabilir, bu sebeple dikkatli bir şekilde kullanmanız önerilir. Apple USB-C - lightning kablosu (1 m) - MQGJ2ZM/A kullananlar hem teknolojik cihazınızı şarj edebilir hem de dosyalarınızı sorunsuz bir şekilde başka aygıtlara aktarabilir. Bu dayanıklı ürün, size uzun süreli kullanım vadeder. Uyumlu adaptör ile birlikte kullanabilirsiniz. Ürünü ısı ve sudan uzak tutmanız olası tehlikelere karşı önlem olabilir. Ayrıca ürünü teknolojik cihazınızın şarj giriş yerine yavaş bir şekilde takıp çıkarmanız gerekir. Aksi takdirde şarj giriş yerini bozabilir ve temassızlıklara sebep olabilirsiniz. Hızlı şarj özelliği olan cihazlarınız için pili çabuk dolduran bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Bütçe Dostu Fiyatıyla Apple USB C Lightning Kablo

Bütçe Dostu Fiyatıyla Apple USB C Lightning Kablo

Apple USB-C - lightning kablosu (1 m) - MQGJ2ZM/A fiyatları ürünün kalitesi ve uzunluğu gibi etkenler dikkate alınarak belirlenir. Teknolojik cihazınızın pilini dolduran bu ürünü cebinizde ya da çantanızda istediğiniz her yere götürüp kullanabilirsiniz. Yüksek kaliteli bu ürün çeşidini uyumlu cihaz modelleri ile tereddüt etmeden kullanabilirsiniz. Cihazınızı şarj ederek konuşmalarınıza devam edebilir, sevdikleriniz ile hasret giderebilirsiniz. Pili dolan telefonunuz ile oyun oynayabilir ya da internete girebilirsiniz. Ürünün 1 metre uzunluğu kullanım sırasında kolaylık sağlar. Yüksek kaliteli yapısı ile kullanım kolaylığı sunan bu ürünü yanınızda sürekli taşıyabilirsiniz. Şarj etme özelliğinin yanı sıra verilerinizi aktarmak için de bu üstün performanslı kabloyu tercih edebilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Apple USB-C - lightning kablosu (1 m) - MQGJ2ZM/A yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Kaliteli yapıya sahip ultra dayanıklı şarj kablosunu online alışverişin eğlenceli ve güvenilir adresi Trendyol'dan temin edebilirsiniz.