Aprilla AHS 2026 Saç Düzleştirici Maşa

441 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
499,90 TL

Ürün Bilgileri

Aprilla AHS 2026 Saç Düzleştirici Maşa

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mobilnet Teknoloji Satıcı Ünvanı: MOBİLNET TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622221857700001 Vergi Kimlik Numarası: 6222218577
    Bu ürün Mobilnet Teknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aprilla saç düzleştirici 25x120 mm seramik kaplama sayesinde ısının dışa yayılmasını engeller. Yalnızca cihaz içinde tuttuğu ısıyı dengeli bir şekilde saç kıllarına dağıtır.
  • 25 mm saç maşası maksimum 230 derecelik bir sıcaklığa erişebilir. Saç yapısına göre uygun olan sıcaklık ayarlamasının yapılması mümkündür.
  • Aprilla AHS 2026 Saç Düzleştirici, 360 derece açıyla dönebilen kablosu sayesinde kullanım kolaylığı ve hareket özgürlüğü sunar.
  • Aprilla 2026 kilit sistemi sayesinde güvenli kullanım vadeder. Uç kısmında yer alan kilit bölmesi istek halinde devreye girer.
  • Seramik saç maşası 45 watt performans gücü ile avantaj sunar. Hızlı, verimli ve zararsız işlemlerin yapılmasını mümkün kılar.

Ürün Özellikleri

  • Maksimum Sıcaklık 230 Derece
  • Plaka Materyali Seramik Plaka
  • Otomatik Kapanma Yok
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Beyaz
  • Tip Plaka
  • Dijital Ekran Yok
  • İyon Özelliği Yok
  • Priz Tipi C / F
  • Frekans 50 Hz / 60 Hz
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Aprilla 2026 Saç Düzleştirici Maşa

Aprilla 2026 saç düzleştirici, sahip olduğu özellikler sayesinde kuaförden çıkılmış gibi bir görüntü elde etmenize yardımcı olur. Seramik kaplamalı yüzeyi sayesinde ısının eşit derecede yayılmasını sağlayan bu ürün, saçlarınızın hasar görmeden şekil almasını sağlar. 230 dereceye kadar ısınabilen bu seç şekillendirici alet, oldukça kolay kullanım imkânına sahiptir. İşlem sırasında kabloda karışıklık meydana gelmemesini sağlamak için özel olarak 360 derece dönebilen şekilde üretilen bu ürün, oldukça kullanışlıdır. Şekillenen saçların uzun süre istenen formda kalmasına yardım eden bu alet, pürüzsüz ve ipeksi bir görüntü elde edilmesini sağlar. Ayrıca kullanım sırasında saç tellerinizin kabarmadan şekil alması, bu düzleştirici sayesinde mümkündür.

  • Maksimum sıcaklık: 230 derece
  • Plaka materyali: Seramik
  • Isınan plaka boyutu: 25x120 mm

Aprilla 2026 Saç Düzleştiricinin Özellikleri Nedir?

Aprilla 2026 Saç Düzleştiricinin Özellikleri Nedir?

Aprilla 2026 saç düzleştirici maşa, zarif tasarımıyla dikkat çeken ürünlerden birisidir. 230 dereceye kadar ısınabilen bu saç şekillendirici, açıldığı andan kısa bir süre sonra kullanıma hazır hâle gelir. Saçlarınızın zarar görmeden şekillenmesi için ısıyı eşit şekilde yayan bu alet, tellerin sıcaklığa bağlı olarak kırılmasını engeller. Saçların hızlıca şekil almasını sağlamasıyla son derece pratik bir kullanım imkânı sunan Aprilla 2026, uygulama sırasında da rahat etmenizi sağlayacak özelliklerle donatılmış hâldedir. Kilit mekanizması bulunan bu üründeki plakalar bir arada kolaylıkla tutulabilir. Bu sayede saçların şekil alması çok daha zahmetsiz bir biçimde yapılacağından bu düzleştirici, oldukça kullanışlıdır. Ayrıca kablo bağlantı yeri, 360 derece dönebilen tasarımıyla hareket imkânını kısıtlamadan işlem yapılmasını sağlar.

Aprilla 2026 Saç Düzleştirici Kullanışlı mıdır?

Aprilla 2026 saç düzleştirici maşa, sahip olduğu tüm özellikler sayesinde oldukça kullanışlı bir üründür. Özellikle saç şekillendirme süresini azaltarak özel zamanınızı kendinize ayırmanızı sağlayacak bu ürün, hızlı sonuç elde etmenize yardımcı olur. Saçlarınızın ışıltısını koruyarak şekillendirme yapmasıyla kullanıcıları tarafından tam not almayı başarmış bu düzleştirici, gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Seramik plaka sayesinde hızlı şekilde ısınan bu saç düzleştirici ürün, tek seferde istenen sonucun elde edilmesini sağlar. Bu sayede saçların yıpranmadan hızlıca şekil alması sağlanır. Her iki elle de kullanıma uygun şekilde tasarlanan bu ürün, herkes tarafından saç üzerinde kolaylıkla gezdirilebilir. Ayrıca kilit mekanizmasına da sahip olduğu için düzleştirme sırasında ekstra bir baskı uygulanmasına gerek kalmaz. Sahip olduğu tüm özellikler sayesinde bu düzleştirici, son derece kullanışlı olduğunu kanıtlamıştır.

Aprilla 2026 Saç Düzleştirici Kaliteli midir?

Aprilla 2026, kaliteli materyalden üretildiği için kullanıcılarından tam not almayı başaran saç düzleştiriciler arasındadır. Kablosunun kalitesi sayesinde uzun ömürlü kullanımlarda dahi temassızlık sorununun görülmediği bu ürün, saçlarınızın yıpranmadan şekil almasını sağlar. Seramik plakalardan oluşan ısınan alanları dayanıklı bir materyalden üretildiği için bu düzleştirici, oldukça beğenilir. Nitekim Aprilla 2026 yorumları, bu ürünün son derece kaliteli olduğunu kanıtlayacak olumlu görüşlere sahiptir. Saçlarına değer veren kullanıcılar bu ürünün kalitesini deneyimledikten sonra bu düzleştirici, onlar için vazgeçilmez yardımcılardan birisi olacaktır. Kolay kullanımı, çabuk ısınması ve saça rahatlıkla şekil verecek kalitesiyle bu ürün, evden çıkmak için hazırlanma sürenizin kısalmasını sağlar. Bu sayede gün içinde kaybettiğiniz zamanı dilediğiniz gibi kullanarak kendinize verimli bir süre ayırma imkânına sahip olabilirsiniz. Siz de kalitesiyle ön plana çıkan bu ürünü satın almak isterseniz Aprilla 2026 fiyatını Trendyol üzerinden görüntüleyerek kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.