Aprilla AHC 5026 Şarjlı Saç ve Sakal Düzeltme Makinesi Tıraş

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
550 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Aprilla AHC 5026 Şarjlı Saç ve Sakal Düzeltme Makinesi Tıraş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GREENHOUSE Satıcı Ünvanı: GREENHOUSE TARIM FİLO ARAÇ KİRALAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0411097841500001 Vergi Kimlik Numarası: 4110978415
    Bu ürün GREENHOUSE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Saç sakal traş makinesi, hem saç hem de sakal kesimi için kullanılabilir. Çok yönlü özelliği sayesinde pratik bir kullanım sunar.
  • Hem kablolu hem de kablosuz olarak kullanılabilen sakal tıraş makinesi, istenilen şekilde ve yerde deneyim kolaylığı sağlar. Evde ve seyahatlerde kullanılabilir.
  • Vücut tıraş makinesi, 8 saatte şarj olup 60 dakika kablosuz kullanım sunar. Uzun pil ömrü sayesinde uzun süreli kullanım imkanı sağlar.
  • Şarjlı tıraş makinesi, 0,5 mm ile 10 mm arasında 11 farklı kesim uzunluğuna ayarlanabilir. Bu özellik sayesinde istenilen saç ve sakal uzunluğunu elde etmek mümkündür.
  • Aprilla AHC-5026, paslanmaz çelik bıçakları sayesinde uzun ömürlü bir tıraş deneyimi sunar. Keskin bıçakları ile pürüzsüz bir tıraş sağlar.
  • 3 başlıklı tıraş makinesi, tarak aparatı ve temizleme fırçası gibi ekstra aksesuarlar ile birlikte gelir. Bu sayede farklı ihtiyaçlara yönelik çok yönlü kullanım sağlar.
  • Islak kuru tıraş makinesi, tamamen yıkanabilir özelliğiyle kolay temizlik imkanı sunar. Suyla temas ettiğinde kullanılabilir ve işlem sonrası kolayca temizlenebilir.
  • Kablosuz tıraş makinesi, ergonomik tasarımı sayesinde rahat bir kullanım sağlar. Elde rahatlıkla kullanılabilir.
  • Çok başlıklı tıraş makinesi, hafif ve kompakt yapısıyla taşıma kolaylığı yaşatır. Seyahatlerde çantanızda kolayca taşıyabilirsiniz.
  • Silver traş makinesi, su geçirmez özelliği sayesinde ıslak kullanıma uygundur. Duşta ya da lavaboda kullanılabilirsiniz.
  • Cihaz suyla temas ettiğinde sorun oluşturmaz.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Islak ve Kuru
  • Tip Kablosuz
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Tıraş Bölgesi Saç-Sakal-Vücut
  • Renk Beyaz
  • Otomatik Kapanma Yok
  • Şarjlı Kullanım Süresi 3 Saat ve Altı
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Başlık Sayısı 1-3
  • Burun ve Kulak Temizleme Başlığı Yok
Geri Bildirim Ver

Aprilla P674S6579 AHC 5026 Saç Sakal Düzeltici

Aprilla AHC 5026 saç sakal düzeltici, özellikle erkekler için son derece pratik bir üründür. Bu makine yardımıyla dakikalar içinde hayalinizdeki saç modeline kavuşabilirsiniz. Cihazın farklı uzunluklarda kesim yapma olanağı tanıyan tarakları sayesinde saçınızın istediğiniz bölgesini dilediğiniz uzunlukta kesebilirsiniz. Örneğin bu makine ile saçınızın ön kısmını 4 numara kesip arkalarını daha fazla kısaltmanız mümkündür. Konforlu ve kolay kullanıma sahip bu ürünle kuaför kalitesini evinize taşırsınız. Hatta kolay taşınabilir özelliği sayesinde bu kaliteyi, gittiğiniz her yere götürmeniz mümkündür. Erkeklerin yanı sıra kısa saç kullanmayı seven kadınlar için de son derece ideal bir ürün olan bu cihaz; herkesin tercih edebileceği, uzun ömürlü bir makinedir.

  • 4 farklı boyda kesim yapma opsiyonu
  • Kablosuz kullanıma uygun
  • Değiştirilebilir bıçak özellikli

Aprilla AHC 5026 Saç Düzeltici Kullanımı

Aprilla AHC 5026 Saç Düzeltici Kullanımı

Aprilla AHC 5026 saç sakal düzeltici vücudunuzun çeşitli bölgelerinde kullanabileceğiniz, fonksiyonel bir üründür. Bu cihaz, öncelikli olarak saç ve sakal tıraşı için üretilir. Ancak göğüs bölgesi gibi kıl yoğunluğunun fazla olduğu alanlarda da bu aleti kullanmanız mümkündür. Aprilla AHC 5026 şarjlı saç ve sakal düzeltme makinesinin kutu içeriğinde kesim uzunluğunu belirleyen 3 adet tarak mevcuttur. Bu başlıklar sayesinde üç farklı boyda kesim yapabilirsiniz. Kesim yapabileceğiniz boylar sırasıyla 2, 3 ve 4 numaradır. Cihazın 5, 6 ve 7 numara saç için uygun başlığı bulunmamaktadır. Ancak dilerseniz makineyi başlıksız kullanarak 1 numara saç kesimi elde edebilirsiniz. Böylece alet, toplamda 4 farklı kesim yapmanızı sağlar. Taraklar ise bu kesimlerin pürüzsüz olmasına, saçınızı veya sakalınızı istediğiniz boyda ve hatasız şekillendirmenize yardımcı olur.

Aprilla AHC 5026 Saç Sakal Düzeltici Şarjlı mıdır?

Aprilla AHC 5026 Saç Sakal Düzeltici Şarjlı mıdır?

Aprilla 5026 saç sakal düzeltici, şarjlı bir üründür. Cihazın bataryasının tamamen dolması için gereken süre 8 saattir. 8 saatlik şarjın ardından makineyi, 60 dakika boyunca kablosuz kullanmanız mümkündür. Bu sayede cihazı dilediğiniz her yerde kullanabilirsiniz. Küçük ebatı sayesinde çantanızda taşıyabilir, valinizde yer kaplamayan bu makineyi seyahatlerde yanınızda götürebilirsiniz. Ayrıca bu makinenin şarjlı olması, ıslak saçına elektrikli bir ürün dokundurmaktan çekinenler için de son derece güvenlidir. Şarj edilebilir pille çalışan bu cihaz; size kablolara dolanmadan, hareket kısıtlaması olmadan, kolay ve güvenli bir kuaför deneyimi sunar. Aprilla AHC 5026 saç sakal düzeltici ile işiniz 60 dakikadan daha uzun sürerse ürünü prize takarak kullanmaya devam edebilirsiniz. Elektrik prizine bağlıyken de yüksek performans gösteren bu makine hem kablolu hem kablosuz kullanımıyla pratik bir üründür.

Aprilla AHC 5026 Saç Sakal Düzeltici Kaliteli midir?

Aprilla AHC 5026 şarjlı saç ve sakal düzeltme makinesi kullanıcılardan yüksek puan alan, kaliteli bir üründür. Makinenin hem ıslak hem de kuru kullanım özelliği mevcuttur. Böylece dilerseniz saçınızı veya sakalınızı ıslatarak ya da yıkadıktan hemen sonra kesim yapabilirsiniz. Ürünün kutu içeriğinde başlıkların haricinde temizleme fırçası, yağ şişesi ve standart şarj adaptörü bulunur. Bu fırça yardımıyla kesme başlıklarının aralarını temizlemeniz mümkündür. Ayrıca makinenin UPTC bıçağı da rahat temizlenebilmesi adına çıkarılabilir ve değiştirilebilir özelliktedir. Ayrıca cihazın bıçakları seramik olduğu için hem virüs ve bakterilerin üzerinde tutunmasına engel olur hem de uzun ömürlü özellik sergiler. Böylece kesim işlemini, hijyenik ve sağlıklı bir şekilde gerçekleştirirsiniz. Etkileyici saç kesim özelliği bulunan bu makine, ergonomik bir tasarıma sahiptir. Cihazı rahatça kavrayarak konforlu bir kesim deneyimini yaşarsınız. Aprilla AHC 5026 saç sakal düzeltici yorum kategorisini ziyaret ederek ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüş ve deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu saç/sakal düzeltme makinesini Trendyol’dan satın alabilirsiniz.