Aprilla Ahc-5050 Titanium Profesyonel Tıraş Makinesi

645 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Aprilla Ahc-5050 Titanium Profesyonel Tıraş Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GREENHOUSE Satıcı Ünvanı: GREENHOUSE TARIM FİLO ARAÇ KİRALAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0411097841500001 Vergi Kimlik Numarası: 4110978415
    Bu ürün GREENHOUSE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tamamen metal gövdeden imal edilen saç sakal traş makinesi, sağlam yapısı ve dayanıklılığı ile uzun süre kullanım sağlar. Başarılı kesim performansıyla dikkat çeken traş makinesi, titanyum bıçaklarıyla keskin ve düzgün bir tıraş deneyimi sunar.
  • Aprilla AHC-5050, ıslak ve kuru kullanıma uygun özelliğiyle özgür bir seçenek sunar. Hem su altında hem de kuru ciltte etkili bir şekilde kullanılabilir.
  • Islak kuru tıraş makinesi, isteğe bağlı olarak kablolu ya da kablosuz kullanım imkanı sunar. Suya dayanıklı yapısıyla da duşta veya lavaboda deneyimlenebilir.
  • Çok başlıklı tıraş makinesi, 6 adet başlık seçeneğiyle farklı kesim tarzları sunar. Bu başlıkların her biri kesim hassasiyetini artırmak için özel olarak tasarlanmıştır.
  • Paslanmaz çelik bıçakları sayesinde keskin ve güvenli bir tıraş deneyimi sunar. Hassas ciltlere uygun olan bu bıçaklar tahriş etmeden pürüzsüz bir tıraş sağlar.
  • Silver traş makinesi, şık tasarımı ve güçlü motoruyla dikkat çeker. Suya dayanıklı olmasıyla duşta ya da ıslak ciltte kullanma özgürlüğü sağlar.
  • Kablolu kablosuz traş makinesi, LED göstergesiyle şarj durumunu takip etme imkanı sunar. Bu özellik sayesinde şarj durumunu kolayca kontrol edebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Islak ve Kuru
  • Tip Kablosuz
  • Tıraş Bölgesi Sakal
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Bordo
  • Otomatik Kapanma Yok
  • Şarjlı Kullanım Süresi 1-2 Saat
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Başlık Sayısı 3-5
  • Burun ve Kulak Temizleme Başlığı Yok
Geri Bildirim Ver

Aprilla AHC-5050 Titanium Profesyonel Tıraş Makinesi

Kaliteli ve işlevsel bir tıraş makinesi hızlı şekilde işlerinizi kolaylaştırarak zaman kazandırır. İşlevsel bir tıraş makinesinin iç teknolojisinin seri şekilde donatılması gerekir. Böylelikle işinizi kolaylaştırır. Aprilla AHC-5050 Titanium profesyonel tıraş makinesi üstün teknoloji ile geliştirilen iç tasarımı sayesinde size eşsiz bir tıraş deneyimi sunar. Ergonomik bir ürün olup ister kablolu ister kablosuz şekilde kullanabilirsiniz. Paslanmaz ve çok dayanıklı bir metal gövdeye sahiptir. Son derece sağlam malzemeden üretildiği için düşmelere ve darbelere karşı dayanıklıdır. Farklı başlıkları sayesinde birçok kesim türü sağlar. Yüksek devirli motora sahip olan bu ürün, hızlı ve konforlu kullanım imkanı sunar. Eşsiz bir tıraş deneyimi ve uzun ömürlü bir ürün için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Paslanmaz metal gövde
  • Üstün teknolojili iç tasarım
  • Son derece sağlam malzeme

İleri Teknolojili Aprilla Titanium Tıraş Makinesi Özellikleri

İleri Teknolojili Aprilla Titanium Tıraş Makinesi Özellikleri

Aprilla tıraş makinesi, su geçirmediği için yıkanabilir. Ayrıca lityum iyon 1200 mAh hızlı şarj piline sahip olduğundan 120 dakika kullanım süresi sunar. İster kablolu ister kablosuz olarak kullanılabilir. 6 farklı eklenebilir başlığı sayesinde farklı kesin tarzları sunar. Titanyum paslanmaz çelik bıçaklara sahip bir profesyonel tıraş makinesidir. Aprilla AHC-5050 profesyonel tıraş makinesi dayanıklı ve oldukça kaliteli metal malzemeden üretilir. Bu sayede paslanma ve aşınma yapmayan özel malzemeye sahiptir. Bordo rengi ile dikkat çekici görünümü olan bu cihaz; saç, sakal ve vücut kılları kesimi için uygundur. Üstün şekilde donatılmış iç teknolojisi ile seri bir kullanım sağlar. Hızlı bir biçimde işinizi yaparak zaman kazandırır. Böylelikle ergonomik bir ürün olma niteliği taşır. Oldukça avantajlı ve üstün derecede kaliteli bir tıraş makinesi için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Aprilla AHC-5050 Titanium Tıraş Makinesi Avantajları

Aprilla AHC-5050 Titanium Tıraş Makinesi Avantajları

Bir tıraş makinesinin avantajlı olabilmesi için birtakım özelliklere sahip olması gerekir. Bunlardan biri üstün iç teknolojisi ile donatılması ve bu sayede seri bir kullanım sağlamasıdır. Bu sayede zaman kazandırır ve işinizi kolaylaştırır. Aprilla AHC-5050 profesyonel tıraş makinesi size bu konuda kullanışlı bir tasarım sunar. İç teknolojisi oldukça kaliteli şekilde tasarlanır. Böylelikle işinizi kolaylaştırır ve size zaman kazandırır. Farklı tıraş türleriniz için farklı başlıklara sahiptir. Bu sayede istediğiniz saç ve sakal modelini yapabilirsiniz. Islak ve kuru kullanımlara uygundur. Paslanmaz metal yapısı ile hem çok dayanıklı hem de aşınmayan özel yapıya sahiptir. Kablolu ve kablosuz olmak üzere her iki kullanıma da açıktır. Bu özellikleri sayesinde oldukça kullanışlı bir üründür. Eşsiz tıraş deneyimi yaşamak ve oldukça avantajlı bir tercih yapmak için bu AHC-5050 ürününü tercih edebilirsiniz.

Uygun Aprilla AHS-5050 Titanium Tıraş Makinesi Fiyatları

Uygun Aprilla AHS-5050 Titanium Tıraş Makinesi Fiyatları

Bu tıraş makinesi oldukça işlevseldir. Size oldukça avantajlı bir seçim deneyimi sunar. 6 farklı başlığı sayesinde farklı ve özgün kesim modelleri yapılır. Oldukça seri ve rahat bir ürün olduğu için konforlu kullanım sağlar. Dayanıklı yapıya sahip olan bu cihaz, uzun yıllar size eşlik eder. Şık ve dikkat çekici tasarıma sahip olmasının yanı sıra tüm özellikleri ve fiyatı müşterilerin tercih sebepleridir. Bir tıraş makinesinden tüm beklentiler bu ürün ile karşılanır. Paslanma ve aşınma yapmadığı için uzun yıllar gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Performansı ve özellikleri ile birçok müşterinin severek kullandığı bir makinedir. Uzun ömürlü ve ergonomik bir tıraş makinesi deneyimi için bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Trendyol üzerinden Aprilla AHC-5050 yorumlarını okuyarak ürün hakkında fikir edinebilirsiniz. Aprilla AHC-5050 fiyatını değerlendirerek ürünü satın alabilirsiniz.