8
Devam Sütü kategorisinde
en çok favorilenen 8. ürün

Aptamil 2 Devam Sütü 800 G 6-9 Ay Akıllı Kutu

465 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (27)
550 TL'ye 45 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %20 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
469,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
200 TL'ye %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
549,95 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Ürün alerjik bebeklerin kullanımına uygun mudur?
Bu ürünler belli bir sağlık sorununu ele almak ve iyileşmeyi teşvik etmek için kullanılmamaktadır. Alerjik bebekler için uygun mamaların online platformlarda satışı yapılmamaktadır. Detaylı bilgi için doktorunuza danışabilirsiniz.

Ürün Bilgileri

Aptamil 2 Devam Sütü 800 G 6-9 Ay Akıllı Kutu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ENKA PAZARLAMA Satıcı Ünvanı: HAKAN TEPECİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2194453945600013 Vergi Kimlik Numarası: 8390335941
    Bu ürün ENKA PAZARLAMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aptamil 2 Devam Sütü 800 g 6-9 Ay Akıllı Kutu Anne sütü, bebekler için en iyi ve en doğal besindir. Zamanında doğan tüm sağlıklı bebeklerin besin ihtiyacını ilk 6 ay tek başına karşılar. 2 yaşına kadar bebeğinizin bağışıklığını güçlendiren en üstün besin anne sütüdür. Bebeğinizi beslemenin en iyi yolu emzirmektir
  • bebeğiniz için ideal dengeli bir beslenme ve hastalıklara karşı koruma sağlayan anne sütü aynı zamanda anneye ve bebeğe beslenme ile ilgili olmayan birçok fayda da sağlar. Avrupa Patentli Aptamil Pronutra ADVANCE, anne sütünün yetersiz olduğu veya hiç olmadığı durumlarda bebeğinize verebilebilir. Avrupa Patentli Aptamil Pronutra ADVANCE, doktorunuza danışarak anne sütünün hiç verilemediği veya yetersiz olduğu durumlarda bebeğinizin özel beslenme ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla geliştirilmiştir. * Aptamil 1 Bebek Sütü’nün içeriğinde, balık yağı kullanıldığından, hazırlama ve kullanım sırasında balık yağı kokusu duyabilirsiniz. Aptamil 1 Bebek Sütü ilave şeker içermez. Etiket üzerinde yer alan şekerler bilgisi mevzuat gereği zorunlu gösterim şeklidir. Doğal olarak sütte bulunan süt şekeri yani laktozu ifade etmektedir. (Karbonhidrat kaynağı %100 laktozdur.)

Ürün Özellikleri

  • Mama Numarası 1
Geri Bildirim Ver