2
Ultrason Jeli kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Aqua Ultrason Jeli 1 Lt

45 TL
(45 TL / lt)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Aqua Ultrason Jeli 1 Lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Can Güven Medikal Satıcı Ünvanı: CAN GÜVEN PARK ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ DANIŞMANLIK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925048215500012 Vergi Kimlik Numarası: 9250482155
    Bu ürün Can Güven Medikal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • AQUA ULTRASON JELİ 1000 ML Her türlü Ultrasonografi, Dopler, EKG , Efor Testi uygulamasında Cilt ile Prob arasındaki havayı keserek ultrasonografi dalgalarının cihaz ekranına daha net ve kesintisiz gelmesini sağlar. İçerdiği aktif maddeler yüksek viskozite ve üretiminde kullanılan vakum teknolojisi sayesinde proba zarar vermez, kullanım esnasında vücuttaki tuzdan etkilenmez rahat bir ultrasonografi sağlar. 1 Litrelik yumuşak plastik şişelerde kolay uygulama kapaklı olarak satışa sunulmuştur. Özellikleri Hipoallerjeniktir. Toksik etkisi yoktur . Cildi tahriş etmez. Yağ ve yağlı maddeler içermez. Suda çözünür. Kolay temizlenir. Formaldehid içermez. Kokusuzdur. İçeriği De ionize Su(Deminarilize), Carbomer, Mono Propilen Glikol, Trietanolamin
Geri Bildirim Ver

Aqua 1160 1000 ml Ultrason Jeli

Aqua 1000 ml ultrason jeli, ultrason, EKG ve lazer epilasyon işlemlerinden hemen önce vücuda uygulanarak cihaz dalgalarını cilt dokusunun altına rahatça iletir. Çeşitli sağlık hizmetleri için kullanılan ultrason problarından, farklı güzellik uygulamalarına kadar geniş bir kullanım yelpazesine sahiptir. Ultrasonografi ve doppler işlemleri sırasında cilt ile prob arasındaki havayı keserek ultrasonografi dalgalarının cihaz ekranına daha net ve kesintisiz gelmesini sağlar. Güçlü formülü sayesinde iletkenliğini korur. Temiz ve zararsız içeriği ile cildi tahriş etmez. Vakum altında üretilmiştir. Aqua 1 litre ultrason jeli, boyutu ve ergonomik tasarımı ile uzun süreli kullanım için uygundur.

  • Hipoalerjeniktir.
  • Yağsız formüle sahiptir.
  • Oksit etkisi yoktur.

Aqua 1000 ml Ultrason Jeli Formül Özellikleri Nelerdir?

Aqua 1000 ml Ultrason Jeli Formül Özellikleri Nelerdir?

Aqua 1000 ultrason jeli hipoalerjenik yapısı sayesinde alerjik reaksiyonlara karşı tedbirlidir. Zararlı bir gaz olan formaldehit ve tuz içermeyen temiz içeriğiyle cilde zarar vermez. pH derecesi 7’dir. Hafif yapısı ile ciltte kusma yapmadan rahatlıkla kullanılabilir. Kokusuz olduğu için herkesin kullanımına uygundur. Yağsız ve yağlı madde içermeyen formülü, uygulanırken ve temizlenirken kolaylık sağlar. Peçete yardımı ile zahmetsizce silinebilir. Aqua ultrason jeli, kaygan dokusu sayesinde probun, rahat hareket etmesine yardımcı olur. İçerdiği aktif maddeler ve yüksek viskozite cilde tutunmasında etkilidir. Kullanım esnasında rahat bir ultrasonografi sağlar. Üretiminde kullanılan vakum teknolojisi ile son derece hijyenik ve güvenilirdir. Hava kabarcıkları bulunmaz. Aqua 1000 ml ultrason jeli, cihazlarının problarına herhangi bir zarar oluşturmayacak şekilde üretilmiştir.

Aqua 1000 ml Ultrason Jelin İletkenliği Nasıldır?

Aqua 1000 ml Ultrason Jelin İletkenliği Nasıldır?

Aqua 1000 ml ultrason jeli, özel formülünün iletkenliği sayesinde cilde zarar vermeden, probun cilt üzerinden dalgalarını hızlıca göndermesine yardımcı olur. Temiz içeriği, cihazların problarında hasar bırakmayacak şekilde hazırlanmıştır. Prob dalgalarının cilt altına kesintisiz bir biçimde inmesi için iletkenliği geliştirilmiştir. İletkenliğinin güçlü olması yönüyle birçok prob ve cilt tipi için uygundur. Kullanılacak kadar ürünün temiz cilde uygulanması ile kullanıma hazır hale gelen Aqua 1 litre ultrason jeli, prob ile cilt arasında bir köprü konumundadır. Cildin tuzlu olmasından etkilenmeden doğruca hedefine odaklanır. Başlıktan çıkan dalgalar, Aqua 1000 ml ultrason jeli sayesinde hiçbir hava kesintisine uğramadan sorunsuz bir şekilde cilt altına iletilir. Olabildiğince hızlı ve net bir görüntünün alınmasını sağlar. İletkenliğini işlem sonuna kadar koruyarak konforlu bir uygulama sunar.

Aqua 1000 ml Ultrason Jeli Kullanım Alanları Nelerdir?

Aqua 1000 ml Ultrason Jeli Kullanım Alanları Nelerdir?

Aqua 1000 ml ultrason jeli, sağlık sektöründe; fizik tedavi ultrason problarında, batın ultrasonu uygulamalarında, EKG ve efor testi işlemlerinde kendine geniş bir kullanım alanı oluşturmuştur. Bunlarla birlikte, Tens elektrotlarında ve motor nokta kalemi uygulamalarında gayet başarılı sonuçlar verir. Farklı deneyimler edinen kullanıcıların Aqua 1000 ml ultrason jeli yorumları incelendiğinde, güzellik merkezlerinin çeşitli uygulamalarında ve lazer epilasyon işlemleri için de kullanılabildiği görülür. Aqua 1000 ml ultrason jeli, pratik kullanımı ve kalitesiyle birçok farklı alanda kullanım için uygundur. Şişe başlığının güvenilir tasarımı sayesinde akma, dökülme, kuruma gibi istenmeyen problemlere sebebiyet vermez. Böylelikle uzun soluklu bir kullanım ömrüne sahip olur. Ürünü, hastaneye, eve veya bakım hizmetleri için bir salona taşımak ve muhafaza etmek oldukça kolaydır. Bu konforu deneyimlemek istediğiniz takdirde, Aqua 1000 ml ultrason jeli fiyatını Trendyol üzerinden anında görüntüleyebilir, satın almak isterseniz hızlı ve güvenli bir şekilde siparişinizi oluşturabilirsiniz.