Aqualed Aquaplant Full Spectrum 90 Cm 4 Renk Akv. Aydnlatm Krom Kasa

1.100 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Aqualed Aquaplant Full Spectrum 90 Cm 4 Renk Akv. Aydnlatm Krom Kasa

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AquaLed Akvaryum Aydınlatma Sistemleri Satıcı Ünvanı: AQUALED AKVARYUM PET MARKET SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Niğde Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0070055603400001 Vergi Kimlik Numarası: 0700556034
    Bu ürün AquaLed Akvaryum Aydınlatma Sistemleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 90 CM ARMATÜR / 95 - 100 CM AKVARYUMLARA UYGUNDUR AQUALED PLANT , bitkili akvaryumlar için özel tasarlanmış yüksek ışık kalitesine sahip led aydınlatma.Akvaryumunuz için şık ince tasarıma sahiptir. Beyaz yoğunlukta olacak şekilde kırmızı, mavi ve yeşil ledler ile dizayn edilmiştir. Bitkilerin ihtiyacı olan doğru ışığı alması ve fotosentez yapması için gelişmiş ledler ile tasarlananmıştır. Hemen hemen her çeşit bitki yetiştirmek için hazırlanmış çok amaçlı bir armatür . AQUALED PLANT , cama cam ve diğer mobilyalı akvaryumlar da kolay bir şekilde kullanılabilecek ürünlerdir. Led armatür iki tarafında 8 cm sağdan 8 cm soldan uzayacak şekilde ayaklar mevcuttur. AQUALED PLANT armatür şık bir görüntüye sahip olan metalik gri kasası kolay bir şekilde temizlenebilir. Akvaryum da buharlaşan suyun ledlere zarar vermemesi için özel buhar camı mevcuttur. Led armatür standart fiş yapısına sahip adaptör ile birlikte gelmektedir. Kullanılan Led ve Kelvin Değerleri Aşağıdaki Gibidir * Beyaz 6500 Kelvin * Yeşil ( 525 nm ) * Kırmızı ( 625 nm ) * Mavi ( 465 nm ) * 100 cm Armatürde Toplamda Bulunan Led Sayısı 144 Adet Kullanılmıştır. * Yükseklik 1 cm / Genişlik 6-8 cm * Düşük elektirik tüketimi ( enerji tasarufu ) * Bitkileri fotosenteze teşvik eden gelişmiş led teknolojisi, * Adaptörü ile birlikte gelmektedir, * Metalik kasası ve ince tasarımı ile akvaryumunuza şık bir görünüm kazandıracaktır, * Sağdan ve soldan uzanabilir ayaklar.
Geri Bildirim Ver