Aquamix Veron Arıtma Çıkışlı Eviye Bataryası 3 Yollu Batarya

1.189 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.189 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.200 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.210 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.400 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Aquamix Veron Arıtma Çıkışlı Eviye Bataryası 3 Yollu Batarya

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pro H2O Satıcı Ünvanı: FURKAN BAKIRHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1321110149
    Bu ürün Pro H2O tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ARITMA ÇIKIŞLI EVİYE BATARYASI
  • 3 YOLU MUSLUK
  • 5 YIL GARANTİLİ
  • ARITMA SUYU VE NORMAL SU ÇIKIŞLIDIR
  • HEM SICAK HEMDE SOĞUK SU ARITMALIDIR
  • ÜRÜN BAĞLANTI HORTUMLARI VE BAĞLANTI PARÇALARI BERABERİNDE GÖNDERİLİR
  • %100 YERLİ ÜRETİMDİR
  • PİRİNÇ MALZEMEDEN İMAL EDİLMİŞTİR
  • ALMIŞ OLDUĞUNUZ ÜRÜNDEN MEMNUN KALMAZSANIZ İADE GARANTİLİDİR

Ürün Özellikleri

  • Materyal Krom
  • Garanti Süresi 5 Yıl
Geri Bildirim Ver

Aquamix Arıtma Çıkışlı Eviye Bataryası 3 Yollu Batarya

Modern tasarımı ile Aquamix mutfak bataryası, mutfağınıza basit ve minimal bir görünüm verir. Çoğu lavaboya uyumlu olması onu tercih edilir kılar. Çok fonksiyonlu su çıkış özelliği bulunur. Çoklu ayar seçeneği sıçramayı önler, ek olarak için duraklama ayarı mevcuttur. Kolay yıkama için mutfak musluğuna önceden takılmış olan hortumu aşağı doğru çekebilirsiniz. Ürünün kurulumu tesisatçı gerektirmez. Kullanımı oldukça kolaydır, kulbu akış hacmini ve su sıcaklığını rahatlıkla kolayca kontrol edebilir. Yüksek ark ve 360 derece dönebilen çıkışta bulunan ucu tam kapsamlı yıkama sağlar. Aquamix arıtma çıkışlı eviye bataryasının bakımı oldukça kolaydır. Paslanmaya ve korozyon oluşumuna karşı dayanıklı kaplamadan üretilmiştir. Sızıntı noktalarını azaltır ve iki kat daha uzun ömürlüdür.

  • Paslanma karşıtı kaplama
  • Dönen başlık
  • Çoklu ayar özelliği

Aquamix Arıtma Çıkışlı Eviye Bataryası Özellikleri

Aquamix Arıtma Çıkışlı Eviye Bataryası Özellikleri

Ürün, standart mutfak musluğunun sızdırmaz şekilde çalışmasını sağlar. Daha az sızıntı için musluğa entegre besleme hatları dahil, ihtiyacınız olan her şey bir aradadır. Batarya küçük sprey deliklerine sahiptir. Oluşan kirecin hızlı ve kolayca temizlenmesine yardımcı olur. Böylece kimyasal temizleyici kullanmanıza gerek yoktur. Aquamix arıtma çıkışlı eviye bataryası 3 yollu bataryanın sızıntı oranı oldukça azdır ve endüstri standardına göre iki kat daha uzun süre dayanır. Contalardaki aşınmayı ve korozyonu ortadan kaldıran elmas gömülü seramik diske sahiptir, böylece bu musluğun her zaman yeni gibi çalıştığından emin olabilirsiniz. Musluğunuzun ömrü boyunca sızdırmaz şekilde çalışmasını sağlayan ürün, tek delikli konfigürasyonlara uyacak şekilde tasarlanmıştır. Daha az sızıntı bırakmak için musluğa ek hatları da bulunur. Kirin musluk yüzeyine yapışması önleyen kaliteli malzemelerden üretilmiştir.

Aquamix Arıtma Çıkışlı Eviye Bataryası Değerlendirmeleri

Aquamix Arıtma Çıkışlı Eviye Bataryası Değerlendirmeleri

Düşük ark tasarımı, günlük mutfak görevleri sırasında daha fazla rahatlık sağlar. Sıcak sudan soğuk suya geçmenizi kolaylaştıran tek kulplu kol bulunur. Mutfak musluğu, çoğu lavabo ile eşleşebilen sade ve güzel bir tasarıma sahiptir. Esnek çıkış ucu geniş bir hareket aralığı sağlayarak suyu ihtiyacınız olan yere yönlendirmenize olanak tanır. Aquamix arıtma çıkışlı eviye bataryası 3 yollu batarya yorumlarında kullanım kolaylığı memnuniyetini görebilirsiniz. Paslanmaz çelik kaplamaya sahiptir. Tek bir yüksek ark mutfak musluğu, mutfağınızı basit ve ferah hale getirir. 3 su akış modu, ihtiyaçlarınıza göre sabit su basıncı sağlayarak temizliği kolaylaştırır. Tek kulp, gerektiğinde sıcak ve soğuk suyu ayarlayabilir. Kurşunsuz su yolu ve seramik filtre elemanlarının kullanılması, sızıntısız performans sağlar. Dayanıklı metal ve pas önleyici işlem nedeniyle paslanmaz.

Aquamix Arıtma Çıkışlı Eviye Bataryası Fiyatı

Aquamix Arıtma Çıkışlı Eviye Bataryası Fiyatı

3 yollu arıtma çıkışlı eviye bataryası kolay temizlenebilir fırçalanmış nikel yüzey işlemlerine karşı dayanıklıdır, pas oluşumunu önler. Solma ve çizilmelere karşı daha iyi direnç gösterir. Temiz silüetlere sahip şık bir tasarım temiz bir estetik zevk getirir. Yüksek su basıncı meyve ve yemek lekelerini tamamen temizleyebilir. Entegre tek kulplu tasarım, su sıcaklığını ve akış hızını kolayca kontrol edebilir. Aquamix arıtma çıkışlı, lavabo kullanımı için daha fazla alan elde etmenize imkan tanır. Kullanımı oldukça kolay olan bu ürün evinizin dekorasyonuna uyum sağlar. Tüm aile için içme suyunun hijyenik hale gelmesini sağlayan sağlam paslanmaz çelik yapı, dayanıklı, kurşunsuz su yoluna sahiptir. Dönen başlığı ve çoklu ayar özelliği ile oldukça fonksiyoneldir. Arıtma çıkışlı eviye bataryası 3 yollu batarya fiyatlarını Trendyol üzerinden inceleyebilirsiniz.