Arap Makyaj Dünyası Arap Şampuanı (500 Ml) & Arap Yağı (250 Ml) Saç Uzatan, Dökülme Karşıtı

399,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Arap Makyaj Dünyası Arap Şampuanı (500 Ml) & Arap Yağı (250 Ml) Saç Uzatan, Dökülme Karşıtı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Arap Makyaj Dünyası Satıcı Ünvanı: RBA KOZMETİK GİYİM OTOMOTİV SAĞLIK KİŞİSEL BAKIM İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734176648900001 Vergi Kimlik Numarası: 7341766489
    Bu ürün Arap Makyaj Dünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arap Şampuanı Keratin özlü şampuan Arginine ile zenginleştirilmiş özel formülü sayesinde saçı güçlendirerek, parlaklık kazanmasına yardımcı olur. Aşırı yıpranmış, kırılan ve dökülen saçlara bakım yaparken, saçlarda koparak ve cansızlıktan ötürü olan dökülmeleri engeller. Hindistan cevizi yağı, saçın doğal nem dengesini koruyarak saçların yumuşamasına ve kolayca taranmasına yardımcı olur. Saçı doğal parlak görünümüne kavuştururken, çay ağacı yağı ile saç derisini kir ve kalıntılardan arındırarak uzun süreli temizlik ve ferahlık hissi sağlar. Uygulama Şekli:Bir miktar şampuanı ıslak saça uygulayınız. Saçınıza nazikçe masaj yaparak köpürtünüz. Ilık su ile iyice durulayınız. Gerektiği takdirde tekrarlayınız. Dikkat:Haricen kullanım içindir. Çocukların erişemeyeceği yerlerde bulundurunuz. Güneş ışığından koruyunuz. Göze temasından kaçınınız. Göze temas halinde bol su ile yıkayınız. Ürün irritasyona neden olabilir. Herhangi bir irritasyon durumunda ürün kullanımını kesip medikal yardım alınız. İçindekiler:Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Glycol Distearate, Cetyl Alcohol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Cocamide Mea, Dimethicone, Arginine, Parfum, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Amodimethicone, Hydrolyzed Soy Protein, Citric Acid, Cocos Nucifera Oil, Cetrimonium Chloride, Trideceth-12, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Magnesium Chloride. Arap Yağı İçeriğinde bulunan çay ağacı yağı saçın güçlü ve hacimli görünmesine yardımcı olurken, Hindistan cevizi yağı içeren formülü saçın nem dengesini koruyarak saça ipeksi bir yumuşaklık kazandırmaya yardımcı olur. Keratin saçlarınızın kaybettiği canlılığı geri kazanmasına, ağırlaştırmadan, saç boy ve uçlarını yoğun bir şekilde onarmaya yardımcı olurken, saçın doğal yapısını koruyarak uzamasını destekler. Arginine saçın direnç kazanmasına destek olur. Uygulama Şekli :Avucunuza bir miktar alınız ve saç uçlarına eşit bir şekilde uygulayınız. Saç uzunluğuna ve yapısına göre kullanım oranı ayarlanabilir. saçta maksimum 4-5 saat bekletildikten sonra durulayınız. Dikkat:Haricen kullanım içindir. Çocukların erişemeyeceği yerlerde bulundurunuz. Güneş ışığından koruyunuz. Göze temasından kaçınınız. Göze temas halinde bol su ile yıkayınız. Ürün irritasyona neden olabilir. Herhangi bir irritasyon durumunda ürün kullanımını kesip medikal yardım alınız. Hamileler ve hamilelik şüphesi olanlar kullanmamalıdır. İçindekiler:Paraffinum Liquidum, Helianthus Annuus Seed Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Parfüm, Oryza Sativa Bran Oil, Cocos Nucifera Oil, Zea Mays Germ Oil, Hysrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Triticum Vulgare Germ Oili Hydrolyzed Soy Protein, Chamomilla Recutita Oil, Arginine, Calendula Officinalis Flower Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Macadama Ternifolia Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
  • Etki Dökülme Karşıtı
  • İçerik Keratin
Geri Bildirim Ver

Arap Makyaj Dünyası Arap Şampuanı 500 ml & Arap Yağı 250 ml

Saç kozmetik ürünleri, yıpranan saçları onararak sağlıklı bir görünüm sağlamanıza yardımcı olan takviyelerdir. İçeriğindeki zengin bileşenler sayesinde sağlıklı görünüm kazanmanızı sağlayan bu bakım ürünleri yıpranan saçlar için kurtarıcı bir görev görür. Saç bakım ürünleri hem yıpranan saçları hem de deriyi onararak temizleme, güzelleştirme ve koruma görevi görür. Arap Makyaj Dünyası Arap şampuanı 500 ml & Arap yağı 250 ml, bu amaçlara hizmet eder. Özenle oluşturulan formülü ile temizlik sağlarken de hacim ve parlaklık vererek saçlarınızı güzelleştirmenize yardımcı olur. Bu bakım seti yıpranmaları gidererek sağlıklı formda saçlara sahip olmanızı sağlar. Parlak bir görünüm kazanmanızı sağlayarak bakımlı bir yapı oluşturur. Bu ürün, aşırı dökülme ve yıpranmaların da önüne geçerek sizi cansız bir görünümden kurtarır.

  • Sağlıklı görünüm
  • Zenginleştirilmiş formül
  • Uzun süreli kullanım

Zengin İçeriği ile Arap Makyaj Dünyası Arap Şampuanı

Zengin İçeriği ile Arap Makyaj Dünyası Arap Şampuanı

Günlük oluşturduğunuz bakım rutinleri sayesinde sağlıklı bir görünüme kavuşabilirsiniz. Hayatınızda önemli bir yeri olan bu saç bakım rutinleri, saçı canlandırarak oldukça iyi bir sonuç almanızı sağlar. Her saç tipine uygun olarak üretilmiş Arap şampuanı, içerisinde barındırdığı keratin ve arginine ile güçlendirilmiş formülü saçlarınızı besler ve canlılık kazandırarak güçlendirir. Kırılan, dökülen ve hasar görmüş saçı onararak daha güçlü formda saçlara sahip olmanızı sağlar. İçerisindeki çay ağacı yağı ile saç diplerindeki kir ve kalıntıları temizleyerek uzun süre ferahlık hissine sahip olmanıza yardımcı olur. Bu şampuanın haftada en az üç kez kullanılması önerilir. Kullanım aşamasında ürünü 15 dakika bekletilmesi önerilir. Sonrasında durulayarak oldukça verimli bir sonuca ulaşabilirsiniz. Siz de bu ürünü sunmuş olduğu avantajlardan faydalanabilmek için gönül rahatlığı ile deneyimleyebilirsiniz.

Sağlıklı Saçlar için Arap Makyaj Dünyası Arap Yağı

Sağlıklı Saçlar için Arap Makyaj Dünyası Arap Yağı

Zor koşullara maruz kalan saçlarınız zamanla yıpranır ve kurtarılamaz hale gelebilir. Uzun süreli boyama, yüksek ısıya maruz bırakma, yanlış tarama ve türlü durumlar saçlarınızı kıracağı gibi büyük ölçüde hasara sebep olabilir. Düzenli olarak bakım yapmanızı sağlayacak bu durumlar için bazı kozmetik ürünleri kullanmanız gerekir. Arap yağı, müşteriler tarafından oldukça beğenilen bir üründür. Yıpranmış saçları şampuanlamanın yanı sıra takviye ürün olarak bu yağı kullanan insanların saçlarında büyük ölçüde düzelmeler görülür. Bu ikili set halinde satılan Arap Makyaj Dünyası bakım ürünleri saçları sağlıklı formlara kavuştur. Canlı ve hafiflik sağlayarak keyifli bir tedavi süreci sunar. Saçların sağlıklı görünmesine yardımcı olacak ektratlara sahip olan bu ürün, derideki kurumaların sebep olacağı sebeplerden ve uzamasına engel olan durumlara karşı etkili bir formüldür.

Uygun Fiyatlı Arap Makyaj Dünyası İkili Saç Bakım Ürünü

Uygun Fiyatlı Arap Makyaj Dünyası İkili Saç Bakım Ürünü

Bu bakım seti, zenginleştirilmiş formülü ile kuruyan saçlarda yağ dengesini kurarak kıl folikülün güçlenmesine yardımcı olur. Saçlarınızın oldukça hızlı ve sağlıklı bir şekilde uzamasına yardımcı olan bu bakım seti ürünü, güçlü saçlara kavuşmanızı sağlar. Siz de ürünün sağlamış olduğu avantajları Arap Makyaj Dünyası Arap şampuanı 500 ml & Arap yağı 250 ml yorumları, kısmından okuyarak ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olabilir, ürün hakkındaki değerlendirmelere ve merak ettiğiniz sorulara ulaşabilirsiniz. Ayrıca bu ürünü daha önceden kullanan müşterilerin memnuniyetlerine ve süreç hakkındaki görüşlerine de bu kısımdan göz atabilirsiniz. Arap Makyaj Dünyası Arap şampuanı 500 ml & Arap yağı 250 ml fiyatı, ürünün tüm özelliklerine göre belirlenir. Siz de bu ürünü Trendyol aracılığı ile hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.