Aras Yayıncılık Modern Türkiye'de Ermeniler & Soykırım sonrası Toplum Siyaset Ve Tarih

270 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
375,55 TL

Ürün Bilgileri

Aras Yayıncılık Modern Türkiye'de Ermeniler & Soykırım sonrası Toplum Siyaset Ve Tarih

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Aras Yayıncılık Satıcı Ünvanı: ARAS YAYINCILIK İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0072003962500026 Vergi Kimlik Numarası: 0720039625
    Bu ürün Aras Yayıncılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Osmanli Imparatorlugu nun sonu ve Cumhuriyet in kurulusu yepyeni bir dönemi simgeliyordu, ancak bu geçis süreci pek çok açidan kopusu degil, aksine sürekliligi beraberinde getirdi. Imparatorlugun miras biraktigi 'azinlik politikasi, Türkiye topraklarinda hayatta kalan Ermenilerin devletle ve toplumla iliskilerinde belirleyici unsur haline geldi. Büyük sarsintilarin ardindan bir yandan yetimlerin bakimi ve Anadolu daki Ermenilerin yasam kosullari gibi meselelerle bogusan Ermeni toplumu, öte yandan anaakim basinin körükledigi Ermeni karsitligiyla mücadele etmeye çalisiyordu. Zaten kirilgan olan toplumsal yapi, hem devlet uygulamalarinin hem de dünya siyasetindeki güç mücadelesinin etkilerini iliklerine kadar hissedecekti. Devlete bagliligini sürekli olarak ispat etmek zorunda birakilan Ermenilerin güvensizlik hissi, Varlik Vergisi ve Yirmi Kura Askerlik gibi uygulamalarla pekisecek, 'Vatandas Türkçe Konus! kampanyalari bir sessizlestirme projesi islevi görecekti. Bu kitap, Ermeni Soykirimi ve 1915 Öncesinde Osmanli Imparatorlugu nda Ermeniler kitaplarinin yazari ünlü tarihçi Raymond Kevorkian in ifadesiyle bos birakilmis bir sayfayi dolduruyor. Cumhuriyet in ilk onyillarini mercegine alan ve insa edilen toplumsal habitusu bilesenlerine ayiran Suciyan, Ermenice kaynaklar üzerinden bir Türkiye tarihi sunuyor. Varligi inkâr edilenin tanikligina kulak vermek isteyenler için. Ürün Adı: Modern Türkiye'de Ermeniler Soykırımsonrası Toplum, Siyaset ve Tarih Ürün Kodu: 9786052100325 Basım Yılı: 2018.00000000 Kapak Türü: Karton Kapak Kağıt Cinsi: 2. Hamur Çevirmen: Talin Suciyan En düşük fiyat politikasıyla, İnternet dünyasında benzersiz fiyatları siz değerli müşterilerimize sunuyoruz.%100 müşteri memnuniyetini ilke edinerek sizlere hizmet vermekteyiz. Tüm ürünlerde kargo ücretsizdir. Sipariş en geç 2-3 iş günü içerisinde kargolanır.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
Geri Bildirim Ver