Arçelik 12325 Ekolojik Inverter 12.000 Btu/h Klima

20.199 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
23.899 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
24.000 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
25.799 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
26.000 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Arçelik 12325 Ekolojik Inverter 12.000 Btu/h Klima

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FED ONLİNE Satıcı Ünvanı: SARE İREM BÜYÜKBAYRAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1940496363
    Bu ürün FED ONLİNE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arçelik OCD T 601-1 ES Gazlı Cam Tablalı Ocak Kapasite Soğutma Kapasitesi 12000 BTU/h Isıtma Kapasitesi (Btu/h) 12500 Yıllık Tüketim (W) Soğutma 195 Yıllık Tüketim Isıtma (kW) 840 Enerji Verimliliği Mevsimsel (SCOP) Enerji Verimi Isıtma (W/W) 4 Mevsimsel (SEER) Enerji Verimi Soğutma (W/W) 6.1 Isıtmada Çekilen Enerji (W) 1500 W

Ürün Özellikleri

  • Soğutma Kapasitesi 12000 Btu/h
  • Enerji Sınıfı - Soğutma A++
  • Tip Ev Tipi Klima
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Isıtma Kapasitesi 12000 Btu/h
  • Enerji Sınıfı - Isıtma A+
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Özel Filtreler Çıkarılabilir Filtre
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Wi-Fi Özelliği Yok
Geri Bildirim Ver

Arçelik 12325 Ekolojik 12.000 BTU/h Inverter Klima

Arçelik 12325 ekolojik inverter klima 12000 BTU/h, evlerde kullanım için geliştirilmiş bir iklimlendirme ürünüdür. Çift fonksiyonlu olarak çalışır. Kullanıcılar, üründen hem ısınmak hem de serinlemek için faydalanabilir. Klima, duvar tipi olarak tasarlanmıştır ve çalışması için bir montaj işlemi gerekir. Bunun için markanın yetkili servisi tarafından kurulum hizmeti sağlanır. Ürün, 717 x 483 x 230 mm ölçüsündedir. Geniş boyutu ve güçlü yapısı sayesinde kullanıldığı alanın ısısını son derece hızlı bir şekilde değiştirir. Arçelik 12325 12000 BTU/h ekolojik inverter klimanın genel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Soğutma Kapasitesi: 12000 BTU/h
  • Enerji Sınıfı: A ++
  • Sessiz Çalışma Özelliği

Arçelik 12.000 BTU/h Inverter Klimanın Özellikleri

Arçelik 12.000 BTU/h Inverter Klimanın Özellikleri

Arçelik 12325 12000 BTU/h ekolojik inverter klima, sahip olduğu gelişmiş özellikler ile oldukça geniş bir kitlenin ilgisini çekmeyi başarır. Konforlu bir kullanım için pratiklik sağlayacak pek çok ısı fonksiyonuna sahiptir. Hızlı soğutma özelliği de bunlardan biridir. Bu program tercih edildiğinde klima, ortam ısısını son derece kısa bir süre içerisinde düşürerek istenen serinliğe kolayca ulaşılmasına olanak sağlar. Klimanın sahip olduğu bir diğer mod ise rahat uykudur. Bu program tercih edildiğinde cihaz otomatik bir ısı ayarlaması yaparak ortam sıcaklığını uyku için ideal seviyede tutar. Ürünün sahip olduğu bir diğer program ise nem almadır. Bu fonksiyon aktif hâle getirildiğinde cihaz otomatik olarak ortamın nemini azaltır. Böylece hava kalitesinin artırılmasına yardımcı olur. Kullanıcılar dilerlerse klimanın hava akış yönünü de istedikleri gibi ayarlayabilir.

Arçelik 12325 Ekolojik Klima Enerji Tasarruflu mudur?

Arçelik 12325 12000 BTU/h ekolojik inverter klima sahip olduğu gelişmiş teknolojik özellikler sayesinde çalışırken büyük oranda enerji tasarrufu sağlar. Ürün, A++ enerji sınıfına sahiptir. Bu özellik, ısıtma ve soğutma fonksiyonlarında farklılık gösterir. Cihaz soğuturken 3,24 oranında enerji verimi sağlar. Isıtmada ise bu oran 3,81'dir. Arçelik 12325 inverter klima soğutmada yıllık 186 W, ısıtmada ise 875 KW enerji tüketir. Bu miktar, ürünün kullanım sıklığına ve program tercihlerine göre değişiklik gösterebilir. Söz konusu klima aynı zamanda anlık tüketim göstergesine de sahiptir. Böylece cihaz çalışırken harcanan enerjiyi takip edebilmek de mümkün olur. Klimanın harcadığı enerji konusunda bilgi sahibi olmak isterseniz gösterge paneli üzerinde yer alan kullanım miktarını takip edebilirsiniz.

Arçelik Ekolojik Inverter Klimanın Kalitesi Nasıldır?

Arçelik 12325 12000 BTU/h ekolojik inverter klima, son derece kaliteli bir üründür. 1. sınıf malzemeler kullanılarak üretilen bu cihaz, oldukça dayanıklı bir yapıya sahiptir. Isıtma ve soğutma sırasında oluşan sıcaklık değişiminden etkilenmez. Bu dayanıklı tasarım sayesinde ürünün uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde kullanılabilmesi mümkündür. Klimanın tasarımı, temizliğini de kolay bir hâle getirir. Özel filtreleri, kolay çıkarılabilir yapıdadır. Böylece filtreler pratik bir şekilde temizlenebilir. Arçelik 12325 ekolojik inverter klima, sessiz çalışma özelliği sayesinde kullanım sırasında konfor sunar. Çalışma esnasında minimum seviyede gürültüye sebep olan söz konusu ürün, sessizliğin bir öncelik olduğu ofis, çalışma alanı ve çocuk odası gibi mekânlarda rahatlıkla tercih edilebilir. Dilerseniz Arçelik 12325 ekolojik inverter 12.000 BTU/h klima yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu klimaya sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.