Arçelik 9141 Hj A+++ 1400 Devir 9kg Çamaşır Makinası

15.890 TL
A
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Arçelik 9141 Hj A+++ 1400 Devir 9kg Çamaşır Makinası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Buybuy Satıcı Ünvanı: CEN DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0205074717400001 Vergi Kimlik Numarası: 2050747174
    Bu ürün Buybuy tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Maksimum Sıkma Devri 1400 d/dk
  • Kurutma Özelliği Yok
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Genişlik 60 cm
  • Derinlik 64 cm
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Kapasite 9 kg
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Yükseklik 84 cm
Geri Bildirim Ver

Arçelik 9141 HJ A+++ 1400 Devir 9 kg Çamaşır Makinesi

Çamaşırların temizliği, gündelik hayatta dış görünüş ve kişisel hijyen açısından önemli bir faktördür. Arçelik 9141 HJ çamaşır makinesi, kıyafetlerinizin temizliği için gereken bütün donanımlara sahip bir cihaz olarak öne çıkar. Yüksek hacimli özel tasarım tambura sahiptir. 24 farklı kire göre optimize olan StainPro teknolojisi ile çalışır. Akıllı telefonunuzla uzaktan cihazınızı kontrol etmenizi sağlayan HomeWhiz teknolojisine sahiptir. Böylece bir çamaşır makinesinden beklediklerinizin ötesinde bir performans gösterir. Yeniden tasarlanan ProSmart Inverter motoru sayesinde, makine içindeki sürtünmeyi azaltarak motorunun ömrünü uzatır. Bu sayede enerji tasarrufu sağlar. Program başlatıldıktan sonra unuttuğunuz çamaşırları eklemeniz için çamaşır ekleme özelliğine sahiptir. Yüksek devir hızı sayesinde kirli çamaşırlarınız için güçlü yıkama performansı sunar. Kullanımı basit ve hızlıdır.

  • A+++ enerji tasarrufu
  • Aquafusion+ Teknolojisi
  • Akıllı telefon ile uzaktan kontrol

Arçelik 9141 HJ A+++ 9 kg Çamaşır Makinesi Özellikleri

Arçelik 9141 HJ A+++ 9 Kg Çamaşır Makinesi Özellikleri

Arçelik 9141, üretilen son teknolojilerin adapte edildiği bir modeldir. Kir ve lekeler ile mücadelenizde gereken her şeyi bir arada bulunduran bir ürün olarak öne çıkar. Lekeye göre yıkama programını optimize eden StainPro teknolojisi ile beğeni toplar. Deterjanlı suyu doğrudan çamaşırınızın üstüne püskürten Aquafusion+ teknolojisi ile çalışır. ProSmart Inverter motoru sayesinde, çamaşırlarınızın kirine ve ağırlığına göre optimal koşullarda yıkanmasını sağlar. Mıknatıslı sistemi ile motor ömrünü uzatır. HomeWhiz teknolojisi, akıllı çamaşır makinenizi Bluetooth bağlantısı ile uzaktan yönetme imkanı sağlar. A+++ sınıfı enerji tüketimi ile elektrik faturanızda tasarruf ederken aynı anda doğayı korumanıza yardımı olur. Arçelik 9141 HJ A+++ 1400 devir 9 kg çamaşır makinesi, hızlı ve pratik kullanım sağlar. Kolay arayüzü ile öne çıkar. Zamandan tasarruf etmenizi sağlayan ürüne göz atabilirsiniz.

Dikkat Çekici Arçelik 9 kg Çamaşır Makinesi Avantajları

Dikkat Çekici Arçelik 9 Kg Çamaşır Makinesi Avantajları

Arçelik 9141 HJ A+++ 1400 devir 9 kg çamaşır makinesi kullananların, makinesinin durumunu takip etmesi için akıllı telefona sahip olmaları yeterlidir. Bluetooth bağlantılı teknolojisi sayesinde, oturduğunuz yerden programın kalan süresini görmeniz mümkündür. 9 kg kapasitesi sayesinde, biriken kirli çamaşırlarınızı tek seferde yıkayabilirsiniz. Düşük enerji tüketimi sayesinde, elektrik ve su faturasından tasarruf etmenizi sağlar. Aquafusion ve Aquofusion+ teknolojileri sayesinde kir üzerine deterjanlı su püskürterek optimum deterjan ve su kullanılmasına yardımcı olur. Arçelik 9 kg çamaşır makinesi, yüksek temizleme özelliği ve konforu bir arada sunan bir ürün olarak beğeni toplar. Ürün, sıklıkla rastlanan 24 kire karşı önceden hazırlanmış uygun programlara sahiptir. Böylelikle tanımlı programa göre uygun deterjan oranını kendisi ayarlar. Her açıdan kullanışlı ve pratik olan Arçelik 9141 HJ modelini satın alabilirsiniz.

Avantajlı Arçelik 9141 HJ A+++ 9 Çamaşır Makinesi Fiyatı

Avantajlı Arçelik 9141 HJ A+++ 9 Çamaşır Makinesi Fiyatı

Arçelik 9141 HJ fiyatı, ürünün sahip olduğu ileri teknoloji ve üretim kalitesi baz alınarak belirlenir. Bu model, ProSmart Inverter mıknatıslı motor tasarımına sahiptir. Bu tasarım, motorun sürtünmesini azaltarak elektrik tasarrufu sağlar. Bunun yanında, uzun vadeli kullanıma uygundur. A+++ enerji tüketimiyle doğayı korur. 9 kg çamaşır kapasitesi sayesinde, kalabalık evler için uygundur. Şık tasarımı ve kolay kullanımıyla öne çıkar. Özel tasarım dalgalı ve eğrili tamburu ile çamaşırlarınız temizlenme performansını artırır. Püskürtme özelliği sayesinde zorlu kirlere karşı etkilidir. Sunduğu kullanışlı özellikleri ile bir fiyat performans ürünüdür. Kalabalık evinizin geniş hacimli çamaşır makinesi ihtiyacı için bu modele göz atabilirsiniz. Çamaşır makinesinden beklediklerinizin ötesinde bir tecrübe yaşatacak bu ürünü Trendyol’da bulabilirsiniz. Arçelik 9141 HJ yorumlarından yararlanarak ürün hakkında fikir edinebilirsiniz.