Arçelik Beko Fırın Ocak Yaylı Düğme Seti ( Dar Göbek ) 5 Adet

222 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Arçelik Beko Fırın Ocak Yaylı Düğme Seti ( Dar Göbek ) 5 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: iyiparca Satıcı Ünvanı: SONER AKİL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6667309173800001 Vergi Kimlik Numarası: 0280689805
    Bu ürün iyiparca tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arçelik Beko Fırın Ocak Yaylı Düğme Seti 5 Adet ( Dar Göbek ) Arçelik Beko firin ve ocaklar için uyumlu yaylı düğme seti. ( Dar Göbek ) Paket içeriği 5 adettir. 1 Adet derece ayar düğmesi ve 4 adet ocak gaz ayar düğmesi.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Arçelik Beko Fırın Ocak Yaylı Düğme Seti (Dar Göbek) 5 Adet

Pek çok durum ve alanda en sık kullanılan eşyalar genellikle ocak ve fırınlardır. Özellikle günün yoğun koşuşturmasından sonra yemek yapmak için ya da keyifli bir kahve içmek için dahi ocaklar ya da fırınlar kullanılmaktadır. Hemen her kesimden kişinin en büyük derdi ise ocak ya da fırın düğmeleri ile olmaktadır. Ocak ve fırın düğmeleri hem çabuk kirlenirken hem de çok hızlı bozulmaktadır. Bu duruma karşın ise kullanıcılar yeni bir ocak ya da fırın düğmesi almayı tercih etmektedir. Özellikle temizliği seven kişiler bozulmasını beklemeden sadece kirlendikleri için dahi ocak ya da fırın düğmelerini değiştirmektedir. Bu durum oldukça zor gözükse de oldukça kolay ve pratik bir işlemdir. Bu sayede hemen herkes rahatlıkla ocak ya da fırın düğmelerini değiştirebilir ve yerine yenisini takabilir.

  • Yedek Parça
  • Kolay Kullanım
  • Kolay Kurulum

Arçelik Beko Fırın Ocak Yaylı Düğme Seti ( Dar Göbek ) 5 Adet PCD-1592432907712

Arçelik Beko Fırın Ocak Yaylı Düğme Seti ( Dar Göbek ) 5 Adet PCD-1592432907712

Online alışveriş platformları sahip olduğu on binlerce ürün arasında ocak ve fırın düğmelerine de yer vermekte ve pek çok çeşit ve renkte sunmaktadır. Tek yapmanız gereken sizin cihazınıza uygun olan ürünleri bulmak ve kendi zevkinize en uygun olanı seçmektir. Genellikle oldukça fazla ürün çeşitliliği bulunmaktadır. Ancak hemen her evde bulunan Arçelik ve Beko markalı fırın veya ocaklar için Arçelik Beko Fırın Ocak Yaylı Düğme Seti ( Dar Göbek ) 5 Adet PCD-1592432907712 ürünü genellikle uygun olmaktadır. Arçelik Beko Fırın Ocak Yaylı Düğme Seti ( Dar Göbek ) 5 Adet PCD-1592432907712 ürünü sahip olduğu dar göbekli yapısı ile ocağa veya fırına tam otururken aynı zamanda kullanım kolaylığı ve kurulum kolaylığı ile ön plana çıkmaktadır. Arçelik Beko Fırın Ocak Yaylı Düğme Seti sipariş ettiğinizde içerisinden 5 adet düğme çıkmaktadır.

Arçelik Beko Fırın Ocak Yaylı Düğme Seti ( Dar Göbek ) 5 Adet PCD-1592432907712 Seçimi

Arçelik Beko Fırın Ocak Yaylı Düğme Seti ( Dar Göbek ) 5 Adet PCD-1592432907712 Seçimi

Sahip olduğunuz ürüne uygun olarak seçeceğiniz düğme setinde inceleme yapılırken dikkat edilecek hususlardan ilki göbek sistemidir. Çoğu Arçelik ve Beko fırın ve ocağı dar göbekli olurken dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta ise ürünün sizin elinizde olan fırın ya da ocağa uyumlu olup olmamasıdır. Bu konuda ise dikkat edilecek ilk kısım kullanıcı yorumları ve ürün açıklamalarıdır. Sizler de işlevsel bir kullanım imkanı elde edebilmek için Arçelik Beko Fırın Ocak Yaylı Düğme Seti ( Dar Göbek ) 5 Adet PCD-1592432907712 ürününü tercih edebilirsiniz.

Arçelik Beko Fırın Ocak Yaylı Düğme Seti ( Dar Göbek ) 5 Adet PCD-1592432907712 Yorumları

Arçelik Beko Fırın Ocak Yaylı Düğme Seti ( Dar Göbek ) 5 Adet PCD-1592432907712 Yorumları

Hemen her kesimden kişinin kullandığı ocak ya da fırınlar Arçelik, Beko olmaktadır. Bunun en büyük nedeni ise beyaz eşya dendiğinde ilk akıllara gelen ve uzun yıllardır süre gelen tecrübeleri olmaktadır. Ancak bazı istenmeyen durumlarla ürünlerin parçalarında aksilikler çıkabilmektedir. Bu gibi istenmeyen durumlarda ise kullanıcılar yedek parçalar gitmektedir. Bu parçalardan biri de Arçelik Beko Fırın Ocak Yaylı Düğme Seti ( Dar Göbek ) 5 Adet PCD-1592432907712. Arçelik Beko Fırın Ocak Yaylı Düğme Seti ( Dar Göbek ) 5 Adet PCD-1592432907712 ürününe yorumlara olumlu ve olumsuz olmak üzere iki ana kategoridedir. Olumsuz olan kısım genellikle ürünün uymadığını belirtmektedir. Ancak firma açıklamalarında uyumlu olduğu ürünleri belirtmektedir. Ürün açıklamalarına dikkat edilmelidir. Aynı zamanda pek çok kullanıcı gayet memnun kaldığını da belirtmektedir.