Arçelik Bulaşık Makinesi Tahliye Hortumu

111 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Arçelik Bulaşık Makinesi Tahliye Hortumu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KG-Part İnşaat İç ve Dış Tic A.Ş. Satıcı Ünvanı: KGPART İNŞAAT İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0548069420100001 Vergi Kimlik Numarası: 5480694201
    Bu ürün KG-Part İnşaat İç ve Dış Tic A.Ş. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bulaşık makinesi tahliye hortumunun tesisatı doğru şekilde yapıldığında bulaşık makinesinin su sızdırması mümkün olmaz. Kaliteli ve dayanıklı malzemelerle üretilen hortum sızdırmaların önüne geçer.
  • Arçelik bulaşık makinesi tahliye hortumu yüksek ısıya dayanıklı yapısı sayesinde deforme olmadan uzun yıllar kullanılır. Hortum deterjan ve basınçlı suya da dayanıklılık gösterir.
  • Beko bulaşık makinesi tahliye hortumu yüksek ısıda ve basınçlı suda dayanıklı olabilmesi için üretiminde enjeksiyon baskı başlıklar kullanılır. Böylece Beko bulaşık makinelerinin tahliye hortumu sızıntıya karşı dirençli hale gelir.
  • Altus bulaşık makinesi tahliye hortumunun çatlaması ya da hasar görmesi sonucunda işlevini yitirmesi mümkündür. Bu tür durumlarda orijinal hortumla aynı işleve sahip olan Altus bulaşık makinesi tahliye hortumu alarak sızıntıyı ve akıntıyı kesebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Arçelik Bulaşık Makinesi Tahliye Hortumu (Tek Oringli) Pcd-1583511113815

Uzun bir süredir kullanılan ve kişilere kolaylık sağlayan bulaşık makinesi, herkesin imdadına yetişir. Bu makineler, bir evin yoğun çalışan aletleri arasında yer alır. Bu durumda korkulan şeylerin başında da bozulma ihtimali gelir. Eğer bulaşık makinenizden su çıkışı konusunda bir sorun varsa Arçelik bulaşık makinesi tahliye hortumu (tek oringli) modeli güven içinde tercih edebilirsiniz. Yüksek ısıya dayanıklı olan Arçelik markalı tahliye hortumu, bulaşıklarınızı maksimum sıcaklıkta yıkasanız dahi sorun çıkarmaz. Tesisatı doğru yapıldığı takdirde herhangi bir su sızıntısı ile karşılaşmazsınız. Son derece kaliteli malzemeler kullanılarak üretilen bu model, uzun ömürlü bir deneyim sunar. Makinede tercih edilen deterjanlar da hortuma zarar vermediğinden dolayı içiniz rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Dilerseniz birkaç tane alarak evinizde yedek bulundurabilirsiniz.

  • Yüksek ısıya dayanıklı
  • Su sızıntısı yapmayan özellik
  • Deterjanlara karşı dayanıklı

Kaliteli Arçelik Bulaşık Makinesi Tahliye Hortumu

Kaliteli Arçelik Bulaşık Makinesi Tahliye Hortumu

Bulaşık makinesi, maksimum sıcaklığını ortalama 80 dereceye kadar çıkarabilir. Bu sebeple kullanılan bu tahliye hortumlarının yüksek sıcaklıklara dayanabiliyor olması gerekir. Dayanıklılık oranı fazla olan seçeneklerin kullanımı ekstra rahattır. Bu ürün, makinede kullanılan deterjanlar konusunda da dayanıklı olarak üretilir. Arçelik tahliye hortumu, sızıntı olmaması adına malzeme olarak enjeksiyon baskı başlıklar kullanılarak üretilir. Başlıkların iç çapı yaklaşık 19,5 mm ve dış çapı yaklaşık 24 mm şeklindedir. Uzunluk olarak da ortalama 2 metre olan hortum, her alanda gayet dayanıklıdır. Siz de bu ürünü rahatça kullanabilirsiniz. Satın aldığınız tahliye hortumunun kısa gelmesi durumunda ise iç içe geçirerek uzatabilirsiniz. Bu sayede mutfağınızda isteğinize göre rahatça konumlandırabilirsiniz. Bu da size eşyanın yerini istediğiniz gibi ayarlayabilme imkanı sunar. Ürünü güvenle satın alabilirsiniz.

Sızdırmayan Arçelik Bulaşık Makinesi Tahliye Hortumu

Sızdırmayan Arçelik Bulaşık Makinesi Tahliye Hortumu Bulaşık makinesinin herhangi bir yerinden su gelmesi, büyük bir sorundur. Bunun sebepleri arasında hortumda hasar olması yer alabilir. Hortumun çatlamış olması ya da bağlantı yerlerinde sorunların bulunması sızıntıyı beraberinde getirir. Böyle bir sıkıntı yaşandığında yapılması gereken makineden çıkarılan hortumun tek oring, çift oring ya da geniş ağızlı olmasına dikkat edilip ona göre kullanım amaçlanmalıdır. Hortum, kısa geldiği takdirde de üzerine ekleme yapılsa da herhangi bir şeklide tahliye edilen su sızıntısı yaşanmaz. Boyu ayarlanabildiği için de tercih ve kullanım avantajı olmuş olur. Arçelik bulaşık makinesi tahliye hortumu (tek oringli) fiyatı; ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurulup ve kullanım avantajları nitelendirilip belirlenir. Satış rakamları ise farklı bütçelere hitap edecek şekildedir. Kaliteli ve dayanıklı yapıdaki bu modele kolayca sahip olabilirsiniz.

Arçelik Bulaşık Makinesi Tahliye Hortumu Avantajları

Arçelik Bulaşık Makinesi Tahliye Hortumu Avantajları

Bulaşık makinesi modellerinin performanslarını doğru biçimde gösterebilmeleri için dayanıklı malzemeler ile kullanılmaları gerekir. Beğeni kazanan bu ürünü kullanırken deterjan ya da yiyecek artıklarından kaynaklı sıkıntı yaşamazsınız. Bu modelde tercih edilen deterjanlar sorun olmadığı için gönül rahatlığıyla kullanmaya devam edilir. Arçelik markalı tahliye hortumu, aynı markaya ve farklı markalara ait makinelere kolayca uyum sağlayabilir. Ancak satın almadan önce detaylı inceleme yapılması tavsiye edilir. Arçelik bulaşık makinesi tahliye hortumu (tek oringli) yorumları ile ürün hakkında kapsamlı şekilde bilgi edinebilirsiniz. Bu sayede ürünün kaliteli ve diğer detayları hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Kaliteli yapıya sahip bu ürünü, kolay bir şekilde makinenize takıp kullanmaya başlayabilirsiniz. Trendyol ile bu model hakkında merak ettiğiniz tüm detayları kapsamlı biçimde inceleyebilirsiniz. Size sunulan avantajlardan faydalanarak bu ürüne kolayca sahip olabilirsiniz.