Arçelik 910 KM Kurutma Makinesi A++ 9 kg Çamaşır Kurutma

25.699 TL
A++
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
25.000 TL'ye 250 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
25.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
25.950 TL
25.000 TL'ye 250 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
26.399 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
26.000 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Arçelik 910 KM Kurutma Makinesi A++ 9 kg Çamaşır Kurutma

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BEYAZESYAEVİMDE Satıcı Ünvanı: GAZİOĞLU MOBİLYA DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0389065610000019 Vergi Kimlik Numarası: 3890656100
    Bu ürün BEYAZESYAEVİMDE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Isı pompalı kurutma teknolojisine sahip olan Arçelik 910 KM, kıyafetlerinizi verimli ve renklerini koruyarak kurutur, ayrıca ProScent teknolojisiyle üç farklı kokuya sahip kapsüller üzerinden kurutma yapılır, böylelikle çamaşırlar güzel kokar.
  • Pratik filtresiyle öne çıkan 910 KM kurutma makinesi kapaktan kolayca ulaşılabilen ve iç içe geçmiş iki katmandan oluştuğu için kolayca temizlenebilir özelliktedir.
  • Kurutma işlemi sonrası çamaşırlar makinede kalsa da Arçelik 910 KM A++ 9 kg çamaşır kurutma makinesi içinde yer alan otomatik kırışık önleme fonksiyonuyla belirli aralıklarda çalışarak çamaşırların kırışmasına engel olur.
  • 15 farklı programı bulunan Arçelik 910 KMG kurutma makinesi üzerinde yer alan destek servis tuşuna 3 saniye basılı tuttuğunuzda 15 dakika içerisinde müşteri hizmetleri sorunu çözmek için devreye girer.
  • Kuruluk seviyesini algılayan akıllı nem sensörüne sahip bir model olan 910 KM Arçelik kurutma makinesi kurutma süresi istenen kurutma şekline göre hesaplanır, bunun yanında otomatik olarak da algılar, böylece daha az enerji harcanır.
  • Eğer çamaşır makinesi kapağı açılma konusunda güçlük çekiyorsa kapak yönü değişebilir şekilde sökülüp kullanılabilir özelliğe sahiptir.
  • Direkt su tahliyesi, su tankı dolu uyarısı, konsender temizleme uyarısı, filtre temizleme uyarısı ve program sonu sesli uyarı özellikleri bulunur.

Ürün Özellikleri

  • Kurutma Teknolojisi Isı Pompalı
  • Maksimum Kurutma Kapasitesi 9 kg
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Genişlik 59 cm
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Derinlik 60 cm
  • Yükseklik 84 cm
Geri Bildirim Ver

Arçelik 910KM A++ 9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi

Dayanıklı ve sağlam materyalleriyle adından sıklıkla söz ettiren Arçelik 910 KM A++ 9 kg çamaşır kurutma makinesi, alanında öne çıkan ürünlerden biridir. Yapımında üst düzey teknolojilerden yararlanılan kurutma makinesi, kullanıcısına büyük oranda konfor sağlar. Temizleme performansını artıran teknik özellikleri ve birbirinden farklı programlarıyla ürün, öne çıkmayı başararak dikkatleri üzerinde toplar. Üstün performansı ve kaliteli nitelikleriyle makine, uzun yıllar boyunca evinizin en büyük yardımcılarınızdan biri olur.

  • Enerji Sınıfı: A++
  • Maksimum Kurutma Kapasitesi: 9 kg
  • Kurutma Teknolojisi: Isı pompalı

Arçelik 910 KM A++ 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesinin Özellikleri

Arçelik 910 KM A++ 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesinin Özellikleri

Arçelik 910 KM A++ 9 kg çamaşır kurutma makinesi, zengin ve donanımlı teknik özellikleriyle bütün kullanıcıların takdirini kazanır. Ürünün ölçüleri incelendiğinde 84.6 cm yükseklik ve 59.8 cm genişliğinin bulunduğu görülür. Derinliği 60.7 cm olarak belirtilen makinenin ağırlığı 41 kg'dır. Beyaz eşyada toplam 15 adet program bulunur. Bu sayede çamaşırlarınızı kurutmak için en uygun modu kendiniz seçebilirsiniz. Makinenin yapımında ısı pompalı kurutma teknolojisi kullanılır. Böylece hem ürün daha yüksek enerji sınıfına dâhil olur hem de kıyafetleriniz rengini kaybetmeden son derece kolay bir şekilde kurur. İşi bittiği hâlde tambur içinde kalan çamaşırlar, kırışıklık önleme fonksiyonu sayesinde fazla kırışmadan makineyi boşaltmanızı bekler. Ürün, bu fonksiyonunu belirli aralıklarla içinde kalan kıyafetlere uygular. Satın alma sonrası ücretsiz kurulumdan ve montajdan yararlanabilirsiniz.

Arçelik 910 KM A++ 9 Kg Kurutma Makinesinin Performansı Nasıldır?

Arçelik 910 KM A++ 9 Kg Kurutma Makinesinin Performansı Nasıldır?

Arçelik 910 KM A++ 9 kg çamaşır kurutma makinesi, kullanıcısına üst düzey bir performans sunar. Yıllık enerji tüketimi 258.6 kW olarak belirtilir. Bu açıdan bir değerlendirme yapıldığında ürünün A++ seviye enerji sınıfına ait olduğu görülür. Beyaz eşya, sahip olduğu sınıf ve düzey itibarıyla büyük ölçüde enerji tasarrufu yaparak kullanıcısına rahatlık sağlar. Performans için bir diğer önemli konu da makinenin çıkardığı sestir. Arçelik 910 KM kurutma makinesinin ses gücü seviyesi 64 dBA olarak ölçülür. Çalışmasını oldukça sessiz bir şekilde devam ettiren ürün, bulunduğu ortamda herhangi bir gürültüye sebep olmaz. Kullanışlı özellikleri ve üstün performansı sayesinde makine, size büyük oranda konfor ve güvenlik sunar. Tüm bu nitelikler dâhilinde beyaz eşyayı gönül rahatlığıyla satın alıp uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz.

Arçelik 910 KM A++ 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Dayanıklı mıdır?

Arçelik 910 KM A++ 9 kg çamaşır kurutma makinesi, son derece kaliteli ve sağlam bir üründür. AR 5500 serisine ait olan beyaz eşyanın maksimum kurutma kapasitesi 9 kg'dır. Bu özelliği sayesinde cihaz, kazanının ne kadar güçlü olduğunu kanıtlar niteliktedir. Kurutma makinesinin tamburu litre cinsinden tam olarak 110 L alabilen bir hacme sahiptir. Kazan özellikleri kullanıcıya geniş ve uzun ömürlü bir kullanım sunar. Arçelik 910 KM A++ 9 kg çamaşır kurutma makinesinin yapımında son derece kaliteli teknolojilerden faydalanılır. Tamamen kullanıcı yararı düşünülerek üretilen beyaz eşya, titizlikle ve özenle dizayn edilir. Tüm bu özellikleri sayesinde ürün, oldukça dayanıklı bir form kazanır. Kurutma makinesini uzun yıllar boyunca ilk günkü performansını kaybetmeden kullanabilirsiniz. Evinizde iş yükünü azaltmak için böyle bir ürüne ihtiyaç duyuyorsanız Arçelik 910 KM kurutma makinesi yorumlarını inceleyerek gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Ardından makineyi Türkiye'nin lider çevrimiçi alışveriş platformlarından biri olan Trendyol üzerinden sadece birkaç tıkla satın alabilirsiniz.